QUOTE(gurmans @ 2012 03 13, 17:08)
Bet va obuoliu koses ir agurkeliu,tai"pajamu"...

Ach, jūs begėde

aš pati tėvams nuo 18 metų kainavau tik tiek, kiek aš asmeniškai sunaudodavau vandens/elektros/dujų. Maisto prasme taip pat `atsiskaitydavau`. Ir nuo to jaučiuosi tikrai gerai.. o mano tėvai nuo pagalbos, nenubiednėjo. Jie tiesiog visą gyvenimą mokėjo leisti pinigus protingai ir taupyti, todėl visą gyvenimą turėjo visko.
Tikrai suprantu, kai tėvai galbūt tikrai tiesiogine prasme turi valgyti kruopas, kad padėtų vaikams, bet.. kai tėvams svarbiau prieš kažką pavaidinti, išsikelti, tada nesuprantu, kaip mamai gali būti svarbiau nusipirkti batus (ne pigesnius už 400Lt), vietoje to, kad padėtų pinigėliais vaikui mokslus pasibaigti ar visokius kitokius reikalingus kursus/kvalifikacija ar kažkaip kitaip padėtų. Ar tai, kad tie batai kainuotų 100Lt ji sau pakenktų?

O ten taip ir yra.. ir tai liečia ne tik vestuves. Pavyzdžiui, konkrečiai minėtus mokslus, kursus.. gal jų prioritetai skiriasi.. jiems svarbiau suvalgyti pietums kokią keptą žąsį su ikrais, prisipirkti daug daug naujų ir svarbiausia brangių rūbų, batų, telefonų, kompų ir t.t., nei pasitaupyti juodai dienai, mokslams, galų gale patiems savo nuosavam būstui, remontui..

ji man yra didžiausias ne pavyzdys ir finansų modelis, todėl nervina, kad nori ir iš mūsų padaryti tokią pačią `elitinę` šeimą