Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(Meletele @ 2012 02 21, 19:51)
oho, paskaiciau as cia apie jusu santykius su anytom, tai supratau, kad maniske (busima anyta) auksinis zmogus... kartais nervina biskiuka per didelis kisimasis, bet siaip tikrai fainas zmogus, ir jeigu net ir bando kistis, tikrai ne is blogo... bent jau atrodo, kad dziaugiasi sunaus pasirinkimu... dar buvo net nemacius manes gyvai, jau giminaiciam buvo pripasakota visko smile.gif o apie vestuves irgi pirma ispasakojo visiems, mes net apsisukt nespejom smile.gif sakau, kartais erzina, bet kai tai ne is blogo iseina, tai kazkaip kitaip ir priimi smile.gif tikiuosi nepasikeis musu santykiai smile.gif

meletele, pavydziu 4u.gif as saviskes nesuprantu, ji taip pat nuo pirmos akimirkos pasake, kokia faina, paprasta, miela panele. Ir poto dziaugesi visiems, kad jie tuoksis.. ir kad sutariam visada dziaugesi, ir kaip sakiau meiliai vadina, kartais lenda su tais paciais `apsirenk, salta` neva rupindamasi, ir atvaziuokit dazniau ir t.t. nu sakyciau patinku jai, myli, ane? Bet vistiek tada nesuprantu tu tokiu dalyku kaip sumenkinimu koki prasta darba dirbu ir is kokios prastos seimos esu (cia tik anot jos, susigalvojo, bet ka durnam aiskinti, pati siaip is tos pacios `klases`, tik popierine karuna uzsidejus kazkokia), ir tie ignoravimai. Nu bet galvoju gal mazu tikrai ji mane megsta, tik tiesiog toks zmogaus susireiksminimas, issiausktinimas, kitu menkinimas, nes pastebiu visose srityse ir tokia bekraste meile vaikams, kad apsokinejus juos, tikrai nelieka laiko pasisveikinti ir pabendrauti su marcia lotuliukas.gif cia vel kas nors pasakys: o tai kaip is tikruju? lotuliukas.gif o ka as znau kaip is tikruju, jeigu tokie zmones, tai ir pati nesuprantu. Nu pavydziu geros anytos 4u.gif nors ir nesupyk, bet ji man labai vistiek primine tokias... na daug teko pazinoti tokiu net savo gimineje, kad ju sunu drauges tai jau vaje vaje, pacios paciausios ir visiem puldavo girtis nuo pat pradziu, o kai issiskiria, tai su zemem sumaiso, kad jos tokios ir anokios, tai man primine taviske blush2.gif o tokios veidmaines man lygiai taip pat baisios, tik seilejasi perdetai irgi is noro girtis pries kitus, pagrazinti viska, nu ir viskas kas susije su ju sunumis yra idealu apskritai, vien del fakto, kad ju sunaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 22, 12:32)
meletele, pavydziu  4u.gif  as saviskes nesuprantu, ji taip pat nuo pirmos akimirkos pasake, kokia faina, paprasta, miela panele. Ir poto dziaugesi visiems, kad jie tuoksis.. ir kad sutariam visada dziaugesi, ir kaip sakiau meiliai vadina, kartais lenda su tais paciais `apsirenk, salta` neva rupindamasi, ir atvaziuokit dazniau ir t.t. nu sakyciau patinku jai, myli, ane? Bet vistiek tada nesuprantu tu tokiu dalyku kaip sumenkinimu koki prasta darba dirbu ir is kokios prastos seimos esu (cia tik anot jos, susigalvojo, bet ka durnam aiskinti, pati siaip is tos pacios `klases`, tik popierine karuna uzsidejus kazkokia), ir tie ignoravimai. Nu bet galvoju gal mazu tikrai ji mane megsta, tik tiesiog toks zmogaus susireiksminimas, issiausktinimas, kitu menkinimas, nes pastebiu visose srityse ir tokia bekraste meile vaikams, kad apsokinejus juos, tikrai nelieka laiko pasisveikinti ir pabendrauti su marcia  lotuliukas.gif  cia vel kas nors pasakys: o tai kaip is tikruju?  lotuliukas.gif  o ka as znau kaip is tikruju, jeigu tokie zmones, tai ir pati nesuprantu. Nu pavydziu geros anytos  4u.gif  nors ir nesupyk, bet ji man labai vistiek primine tokias... na daug teko pazinoti tokiu net savo gimineje, kad ju sunu drauges tai jau vaje vaje, pacios paciausios ir visiem puldavo girtis nuo pat pradziu, o kai issiskiria, tai su zemem sumaiso, kad jos tokios ir anokios, tai man primine taviske  blush2.gif  o tokios veidmaines man lygiai taip pat baisios, tik seilejasi perdetai irgi is noro girtis pries kitus, pagrazinti viska, nu ir viskas kas susije su ju sunumis yra idealu apskritai, vien del fakto, kad ju sunaus  unsure.gif

ITORIJA APIE VEIDMAINES ISTIESU TAIP BUNA...
su pirmu vyru buvome susitouke ir draugavome 9 metus... uzaugau su jo seima, mano akimis tevams buvau viskas.... istisai vaikeli, pavalgyk, apsirenk ir t.t.t.t. zodziu dirba mokosi ideali mergina!!! tevas man vilnones koines uzmaudajo kai tv ziuredavau, o mama pyragus kepdavo tik tuos kurie man patiko... pastoviai per danti patraukdavo vis norejo mane padaryti savo isivaizduojamu idealu... tai rubai tai figura netokia, kam dietu laikaisi, kodel nevalgai, ir t.t. zodziu atrode nepiktai bet lipo ant galvos... vis patraukdama per danti.. keistai viskas pvz. susirgdavau tau skambindavo vyrui kaip saulute ir t.t. tegu geria arbatyciu... siaip visumoje maciau labai mane mylejo... bent jau as taip jauciausi..
skyrybos buvo skausmingos.. skambinau jai vieninteli karta pasikalbeti, pasake man grubiai aiskinkites tarpusavyje ir padejo rageli.. veliau nei tevas nei motina man net nepaskambino... is giminiu tik kalbejau kad negraziai apie mane kalba... buvo kaip isdavyste siaubingai skaudu...
taip kad va kas buvo is santykiu kurie atrod idealus...
dabar gyvenu su kitu vyru jau kelis metus.. rasiau anksciau kaip sekasi, buvau antroji zmona del to sunkiau viskas... paskutiniu laiku labai lenda prie manes bendrauti bet as pati nenoriu jokiu santykiu tik dalykisku...

Atsakyti
Sveikos,
perskaiciau kai kuriu merginu vargus su anytom, tikrai nepavydetina.
Realiai nera nei vienos tobulos anytos, kad ir koks geras zmogus bebutu smile.gif
geriausiai su jomis islaikyti tam tikra atstuma ir niekada nesistengti pretenduoti i "Metu marcia" smile.gif
Mano atveju anyta tikrai gera, bet niekada jos neprisileidziu per daug arti, tam as turiu savo mama, o ji turi savo vaikus. Man gal siek tiek pasiseke, kad mano busimas vyras mane nuo pirmu dienu "protino", neprileisk per daug arti jos, nes paskui per daug kisis visur ir lips tau ant galvos:) is pradziu net pyktelejau kodel jis cia taip, bet dabar suprantu, kad protingas tas mano vyras.
Papildyta:
beje, o kaip santykiai su vyro tėčiu?
Idomu kaip pas Jus merginos?
Pas mane su anyta galima sakyt pasisekė, bet su šešuru atvirkščiai. Na, bet juk negali būti viskas 100% super, reikia kartais kartėlio, ane? Aš čia save kartais bandau paguosti smile.gif
Visada bandau mąstyti optimistiškai, tai tos, kurios vargsta su anytom kaip aš su "šešku" smile.gif galiu pasakyti, kad reikia tiesiog nekreipti demėsio, negirdėti, ignoruoti.. aš pvz šeško užgauliojimus tiesiog ignoruoju, net nežiūriu į jo pusę, man užtenka, kad mano draugas visada užstoja, tada visada sau tyliai širdy džiaugiuosi ir šypsausi "evil" šypsena smile.gif

žodžiu merginos, svarbiausia Jūs ir Jūsų brangiausias!
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 13:23)
ITORIJA APIE VEIDMAINES ISTIESU TAIP BUNA...

Jusu istorija 100% atitinka mano minti 4u.gif pati nepatyriau, bet yra mamos draugiu, kaimyniu, net giminaiciu. Tarp kitko pastebejau, kad tokios dazniausiai apskritai buna labai dideles pletku bobos, viska visur zino, cekavina ir visiems perpasakoja. Butent tokios paprastai net nespejusios pamatyti marcios, jau ima ciulbeti kokia `grazia, gera, miela ir t.t.` berniukas susirado, nesvarbu ka darytu, vistiek jos bus idealios, o kai issiskiria, tai jau vien ji kalta, ragana, ziezula ir t.t. (nors daznai patys ju sunus buna kalti), tiesiog cia kitoks bet tu paciu mamyciu suneliu atvejis 4u.gif nors maniske irgi turi ta pletkinimo sindroma, nes yra ten tokiu giminiu, kurie jau patys paciausi, bet visas ju tikrai itin asmenines ir prasytas niekam nesakyti istorijas kazkaip visi zinom, zinoma mano anytos deka lotuliukas.gif o ir atsimenu kai pasakem, kad ruosiames eiti gyventi kartu, tai ji spejo visu apsiklausineti per 2 valandas kas kur ka nuomoja ir t.t. lotuliukas.gif net neprasyta zinoma.

QUOTE(suomija09 @ 2012 02 22, 13:44)
Man gal siek tiek pasiseke, kad mano busimas vyras mane nuo pirmu dienu "protino", neprileisk per daug arti jos, nes paskui per daug kisis visur ir lips tau ant galvos:) is pradziu net pyktelejau kodel jis cia taip, bet dabar suprantu, kad protingas tas mano vyras.
Papildyta:
beje, o kaip santykiai su vyro tėčiu?
Idomu kaip pas Jus merginos?
Pas mane su anyta galima sakyt pasisekė, bet su šešuru atvirkščiai. Na, bet juk negali būti viskas 100% super, reikia kartais kartėlio, ane? Aš čia save kartais bandau paguosti smile.gif
Visada bandau mąstyti optimistiškai, tai tos, kurios vargsta su anytom kaip aš su "šešku" smile.gif galiu pasakyti, kad reikia tiesiog nekreipti demėsio, negirdėti, ignoruoti.. aš pvz šeško užgauliojimus tiesiog ignoruoju, net nežiūriu į jo pusę, man užtenka, kad mano draugas visada užstoja, tada visada sau tyliai širdy džiaugiuosi ir šypsausi "evil" šypsena smile.gif

Sutinku, geriausia atstumas ir bent kazkoks ignoravimas. Manau geriau jau palaikyti gana saltus santykius tik tiek, kiek reikia, santykius 4u.gif
---
Nu bent uosvi turiu normalu, jis galima sakyti isvis nesikisa. Jo nuomone tai jau suauge zmones, jau isaukleti ir cia ju reikalas, ju gyvenimas. Apskritai visomis prasmemis, net ir tomis: ar tu pavalges?
---
Manes neuzstoja, nes manes niekas neuzgaulioja akivaizdzai, tik tarp eiluciu, mano nuomone. Bet sita istveriu, nes evil sypsena sukelia mano vidines mintys, kad vistiek cia tik spektaklis, o jie dar prastesni uz mane, as bent jau laiminga, kad galiu nebijoti buti paprasta, neturiu nuolat kazkuo apsimetineti ir vaidinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suomija09 @ 2012 02 22, 13:44)

Tavo brangiausias tikrai saunuolis! Ir del to, kad is anksto patare su ja i draugystes nelisti! mirksiukas.gif
O apie ju palankuma is pradziu, turiu pasakyt, kad manishke irgi mane gyre ir "like'ino", kol pagal jos pageidavimu koncerta sokom. Kai pradejau reiksti nepasitenkina pradedama elgtis siek tiek kitaip, prasidejo skundimas - nedarau to ir ano, su manim neimanoma bendrauti, negerbiu, nemyliu, vengiu ir t.t., nes ji juk TOOOOKIA nuosirdi!!!! o apie jos nuosirduma vienas vat pavyzdys: pernai visa savaite pries mano gimtadieni derino, kada i svecius priimsiu, nes mat labai sveikint reikia. Suderinom, kad savaitgali po gimtadienio, nes jis buvo darbo diena. Ir ka?! Kai atejo ta diena, jos ne kavpo! Gavau sms'u sveikinima po keliu dienu, o kai atsakiau, kad siek tiek paveluotai, parase, kad JAI ta diena NEBUVO NUOTAIKOS!!!!! Ir kaip su tokia idiote bendrauti? Po to, savaitgali, dar zinoma, ponams turejau gimtadienio pietus paruosti, kad galetu iteikti sush...dovanele uz keliolika Lt. doh.gif Ir kas cia is musu abieju kvaila? Ir tokiu istoriju milijonas! doh.gif O vyras tik peciais trauko ir liepia man su viskuo taikytis. Nors nusishauk...gun_bandana.gif
Jei apie uoshvius, tai tokiu raganu vyrai buna joms po padu arba pucia i ta pacia duda, nes taip ishdresiruoti, todel apie savishki uoshvis net kalbet neturiu ka. Bendra ten kompanija. Ji - bosas, jis - ginklaneshys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 22, 19:43)
Tavo brangiausias tikrai saunuolis! Ir del to, kad is anksto patare su ja i draugystes nelisti! mirksiukas.gif
O apie ju palankuma is pradziu, turiu pasakyt, kad manishke irgi mane gyre ir "like'ino", kol pagal jos pageidavimu koncerta sokom. Kai pradejau reiksti nepasitenkina pradedama elgtis siek tiek kitaip, prasidejo skundimas - nedarau to ir ano, su manim neimanoma bendrauti, negerbiu, nemyliu, vengiu ir t.t., nes ji juk TOOOOKIA nuosirdi!!!! o apie jos nuosirduma vienas vat pavyzdys: pernai visa savaite pries mano gimtadieni derino, kada i svecius priimsiu, nes mat labai sveikint reikia. Suderinom, kad savaitgali po gimtadienio, nes jis buvo darbo diena. Ir ka?! Kai atejo ta diena, jos ne kavpo! Gavau sms'u sveikinima po keliu dienu, o kai atsakiau, kad siek tiek paveluotai, parase, kad JAI ta diena NEBUVO NUOTAIKOS!!!!! Ir kaip su tokia idiote bendrauti? Po to, savaitgali, dar zinoma, ponams turejau gimtadienio pietus paruosti, kad galetu iteikti sush...dovanele uz keliolika Lt.  doh.gif Ir kas cia is musu abieju kvaila? Ir tokiu istoriju milijonas!  doh.gif O vyras tik peciais trauko ir liepia man su viskuo taikytis. Nors nusishauk...gun_bandana.gif
Jei apie uoshvius, tai tokiu raganu vyrai buna joms po padu arba pucia i ta pacia duda, nes taip ishdresiruoti, todel apie savishki uoshvis net kalbet neturiu ka. Bendra ten kompanija. Ji - bosas, jis - ginklaneshys  doh.gif

vyro tevas po padu paspaustas bijo net prasitarti kazka...
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 22, 17:43)
Jei apie uoshvius, tai tokiu raganu vyrai buna joms po padu arba pucia i ta pacia duda, nes taip ishdresiruoti, todel apie savishki uoshvis net kalbet neturiu ka. Bendra ten kompanija. Ji - bosas, jis - ginklaneshys  doh.gif

Ne visada tongue.gif mano nepalindęs po padu, bet jis imasi tos pačios taktikos, tiesiog ją ignoruoja.. hihihi.gif gal todėl ji taip ir skambinėja tiems vaikams, kad iš jo dėmesio trūksta, tai reikalauja kitur.. jis kartais atvirkščiai, net paburba viešai, kodėl tiek lendi, kodėl tiek šokinėji, juk suaugę žmonės vaikai, ir dėl elgesio su manimi (tiesiog paprasto elementarumo kaip minėjo, kad krapštosi, kol atslenka pasisveikinti, ignoruoja ir panašiai).. o būsimas vyras pasakojo, kad šeimoje jis toks mėgstantis net paburbėti ant jos, taip jai ir reikia hihihi.gif ten truputį labiau ji po padu palindusi, gal todėl bando atsigriebti `kitoje sferoje` unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 22, 11:32)
meletele, pavydziu  4u.gif  as saviskes nesuprantu, ji taip pat nuo pirmos akimirkos pasake, kokia faina, paprasta, miela panele. Ir poto dziaugesi visiems, kad jie tuoksis.. ir kad sutariam visada dziaugesi, ir kaip sakiau meiliai vadina, kartais lenda su tais paciais `apsirenk, salta` neva rupindamasi, ir atvaziuokit dazniau ir t.t. nu sakyciau patinku jai, myli, ane? Bet vistiek tada nesuprantu tu tokiu dalyku kaip sumenkinimu koki prasta darba dirbu ir is kokios prastos seimos esu (cia tik anot jos, susigalvojo, bet ka durnam aiskinti, pati siaip is tos pacios `klases`, tik popierine karuna uzsidejus kazkokia), ir tie ignoravimai. Nu bet galvoju gal mazu tikrai ji mane megsta, tik tiesiog toks zmogaus susireiksminimas, issiausktinimas, kitu menkinimas, nes pastebiu visose srityse ir tokia bekraste meile vaikams, kad apsokinejus juos, tikrai nelieka laiko pasisveikinti ir pabendrauti su marcia  lotuliukas.gif  cia vel kas nors pasakys: o tai kaip is tikruju?  lotuliukas.gif  o ka as znau kaip is tikruju, jeigu tokie zmones, tai ir pati nesuprantu. Nu pavydziu geros anytos  4u.gif  nors ir nesupyk, bet ji man labai vistiek primine tokias... na daug teko pazinoti tokiu net savo gimineje, kad ju sunu drauges tai jau vaje vaje, pacios paciausios ir visiem puldavo girtis nuo pat pradziu, o kai issiskiria, tai su zemem sumaiso, kad jos tokios ir anokios, tai man primine taviske  blush2.gif  o tokios veidmaines man lygiai taip pat baisios, tik seilejasi perdetai irgi is noro girtis pries kitus, pagrazinti viska, nu ir viskas kas susije su ju sunumis yra idealu apskritai, vien del fakto, kad ju sunaus  unsure.gif

visa laika yra tas dalykas: kas butu, jeigu butu... daba viskas yra labai gerai, tiek as ir anyta, tiek ji ir mano tevai atrodo patinkam vieni kitiems... bent jau tiek, kad nesipyksta smile.gif ir tuo labiau, kad tikrai nera taip, kad ji tik diriguoja, o as galvele linksiu... buna ir "garsiau" pasikalbam, ir nepritariam viena kitos nuomonei, bet pasikalbam pasikalbam ir kazkaip, tai issiprendzia smile.gif galu gale nera ir taip, kad ten kiekvienam zingsni liaupsintu... buna-pagiria, buna-papeikia... man is sono ziurint, labiau ten apie kito sunaus zmona sokineja... bent jau prie kitu, net kartais taip biskiuka liudna buna, kad darai darai, o atrodo, net nepastebi, na bet viena karta nepastebejo, kita karta pastebejo smile.gif vien zo... dziaugiuos tuo ka turiu, nes jeigu reiketu but situacijose daugumos cia rasiusiu merginu, nemanau, kad ilgai temciau... labai jau megstu pasisakyt, ka galvoju, tai iki karo ilgai nereiketu laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 20, 19:30)
1.Nezinau kas blogiau, ar kai siulo, ar kai visa sh...(kas jai patinka) atitysia arba perdovanoja?  : marskiniai vyrui batai irgi vyrui...
2. Ju pasiklausius, atrodo, kad rytoj jau badu mirs  doh.gif  Ir amzinai tos pacios ponios giesmes. Ir ka su tokia? Tylet, ausis uzsikimsht ar visgi ishdrist ja nutildyti? schmoll.gif  g.gif

1. Tai apie pirkinius vyrui ta inet nekalbu jau doh.gif Čia įprastas dalykas. Tik kažkaip ačiū D, po truputi kažkaip pavyksta atpratint, ar bent jau prieš pirkdama pasiskambina ir pasiklausia ar toks ir toks tiks. Bet iš kitos pusės tai čia aiški mano netiesioginė įtaka biggrin.gif , nes vyrui neįkyriai "įdeigiau programą", kad jei nupirko tai ko jam nereikia/nepatinka - kad nenešiotų, nes kitaip niekad nesibaigs tokie pirkimai doh.gif (nes vieną dieną pabosta pirkt ir kaupt daiktus). Taip pat esant progai esu išsakiusi požiūrį, kad be žmogaus negalima nieko pirkt, nes gali netikt/nepatikt/ ir t.t. (na ne tiesiogiai, kad jūs nepirkit, nes... O maždaug - aš tai nepirkčiau taip aklai, nes o jeigu bus per didelis/per mažas...). O ir šiaip nevengiu vyrui pasakyt kad tas ar tas jam netinka (net jei ir prie anytos akių) ir liepiu persirengt lotuliukas.gif mirksiukas.gif
2. o čia tai irig įprastos kalbos - vajej kaip nera pinigu, bet šaldytuvo net vieno maža (gyvent dviese - jūs man pasakykit ko tiek reik turėt blink.gif - niekaip nesuprantu doh.gif ). Taip pat laikas nuo laiko kas nors namuose yra atnaujinama/paremontuojama. Ir tai vadinasi nėra pinigų doh.gif (ir suo nėra, dar kažkaip ir mums gali ką nors nupikrti bigsmile.gif )
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 20:36)
1. va va hihihi.gif musu psichuoja net tada, kai vaziuojame savame mieste i koki rengini ar dar kur,
2. man atrodo blogiau kai atitempia ta sh  lotuliukas.gif  kai siulo tai dar gali ignoruoti ir t.t., galu gale pameluoti "jo jo nusipirkom ta ir ana ka rodet", o kur ta visa sh sudeti tai neaisku  lotuliukas.gif  ismesti juk irgi neismesi, nes kai pamatys, kad nera/nenesioji ir t.t. tai dar didesni veja sukels  lotuliukas.gif  as visgi turbut tyleciau...  unsure.gif 

1. tai čia dar labiau įtikinamesni argumentai pasipila. ypač jei pvz. vasarą į gamtą išsiruošiam. Topinis "argumentas" - tai ką namie lovų nėra doh.gif . Toks vaizdas, kad pamiegot važiuotumėm lotuliukas.gif bigsmile.gif Žinoma, kai tik įmanoma - tai nesakom, arba nuslepiam dalį informacijos - visgi ramiau būna visiems lotuliukas.gif blush2.gif
2. Žinoma, kad blogiau, kai tempia viską. Bet žinant mane - tai gražiai pasakyčiau kad nereikia, o jei ir toliau temps - mes atiduosim/išmesim ir t.t. Ir tikrai taip daryčiau. Tokia jau aš esu biggrin.gif (tarp kitko su keliais daiktais pan ir yra buvę - vienas buvo grąžintas atgal, kitas ir db tebeguli kažkur spintoj. Ir kai kažkada užklausė ko neatvežat išskalbt - tiesiai šviesiai pasakiau, kad nenaudojam, iš kart sakiau kad nereikia). Poto daugiau kažkaip tokių "dovanų" nebesulaukiam. dabar griebiasi gudresnės taktikos (o ir man ji patinka) - pradėjo dovanų čekius įteikinėt įvairiom progom. tai bent jau abipusė nauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 02 21, 20:51)
oho, paskaiciau as cia apie jusu santykius su anytom, tai supratau, kad maniske (busima anyta) auksinis zmogus... kartais nervina biskiuka per didelis kisimasis, bet siaip tikrai fainas zmogus, ir jeigu net ir bando kistis, tikrai ne is blogo..

Tai vat čia ir yra konkrečiai mano bėda doh.gif Nes mano anyta tikrai elgiasi taip ne todėl kad manęs nemėgtų (tiksliau iš pradžių tai tikrai nelabai patikau, nes jaučiau, kad jos požiūriu - vwsu sūnelį iš kelio, bet pamažu buvau "propažinta"), o tiesiog todėl kad rūpinasi mumis. Bet bėda ta, kad tas jos rūpinimasis yra perdėtas, ir dažnai kenkia (taip sakant "meškos pasalauga"). Juo labiau, kad esu kilusi iš visai kitokios šeimos, ir man toks elgesys yra nesuprantamas. Tai, kai pagalvoju - ko gero tik todėl ir nesidraskom mes, nes yra abipusė pagarba. Na, tiesiog mes gal daugiau nutylim tai kas netinka mums, o aš dar patyliukais mažais žingsneliais keičiu tam tikrus jos įpročius (žinoma, per savo vyrą dažniausiai).
Atsakyti
sveikute 'anytu myletojos'
aisku visos temos neskaiciau blush2.gif bet pasisakyt irgi apie ta 'auksine sirdele' turiu ka doh.gif dar kol nepagyvenau su jais man uosviai atrode jauciu patys nuostabiausi zmones tevai ir panasei o dabar doh.gif doh.gif doh.gif kazkaip kai mus skyre 3000 km tai vis skambindavau siaip pakalbet,patarimu paklaust su anuku kad pabendrautu na buvo net taip kad jai daugiau net skambindavau nei i savo gimtine rolleyes.gif ir ka prisikarksejau kad noriu i lietuva noriu cia gyvent doh.gif ir dar prisikalbejau kad su visam gi ne velnio tuoj vel sesim ant deziu ir vaziuosim atgal is kur gryze nors jau dabar is uosviu namu jau pabegau doh.gif zinau tik tiek kad gryzus atgal is kur parvykom jokiu skambinimu is mano puses nebus nores su anuku pabendraut gales per sunu ieskotis kaip cool.gif na jau gal uztenka cia pykti liet o gal reiktu pasisakyt kodel gi pykstu biggrin.gif ai nors pagal sendienini mb pokalbi su tevais tai jie pyksta doh.gif
Papildyta:
nors jau buvau atslugusi bet po sende vel siuntu mad.gif gun_bandana.gif kai gryzom i lietuvele apsistojom su suneliu pas juos o va tetuka isleidom atgal pinigeliu uzdirbt ir ka pradzioj viskas gerai mat visu darbu saukte saukiaus duokit padarysiu ta duokit padrysiu ana ir ka orai atveso ir gryzom i namus na o as svetimoj troboj po spintas ir daiktus knistis ar tvarkyt na negaliu ir ka taip isejo kad pradejau vel daug laiko leist prie kompo tiesiog nebudavo ka veikt o tie tai neislemendavo kad davai varom ten kazka tai pasidarbuot unsure.gif na nelemeno o as ir nesiprasiau biggrin.gif na ir aisku prasidejo pykciai del vaiko - anuko nes man atrodo vienaip jiems kitaip doh.gif na aisku neapsiejo ir be 'patarimu' bet arba as durna arba as jau patarimu nebesuprantu doh.gif na cia keli pavyzdziai kur labai jau man isimine doh.gif 'kodel vaikui nededi pirstiniu ir peduciu(spalio menesi na mums is kur mes gryze tikrai dar buvo silta) JUK visi lietuvoj jau deda' blink.gif
Papildyta:
parduotuvej rankom musikuot pradejo ' ko tu neperki vaikui sureliu JUK visi vaikai lietuvoj juos valgo' na o kai susipykom ir jai tai priminiau tai ji pareiske kad 'pamegs tik duot reikia' doh.gif nors kai buvau nupirkusi ir davusi jam valgyt prie ju akiu mate kad nevalgo tai pareiske ' pieno uzpilt reikia vaikas neidanda' blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif oj ir apie sasyskas kalbos buvo lotuliukas.gif doh.gif paprase kad i parde uzvaziuociau kadangi ji sirgo o uosvis malkas veze tai asiku kad uzsukt man negaila gi kartu gyvenam ax.gif tik sakau ka pirkt gi neapsipirkineju ir nepratusi as cia dar prie pardziu tai zodziu nepatenkinta paliko kad reikia susakyt kaipgi tu nezinai gi turguj viska pirkt reikia doh.gif o as net ir siaip svetimam mieste kas kad ten jau buvau pragyvenusi visus 2menesius doh.gif na zoziu gerai jau pasiruose susakyt tai priejom kalba prie vaiko produktu sakau kad jam siuo metu gi yra ir desreliu(db dviese kai gyvenam tokiu produktu pas mus nebera) ir zuvies pirsteliu tai kai uzsipuole kad as maziau tuo zuvies pirstelius vaikui pirkineciau(sasyskas jie pirkdavo) na taip sakau ' mat sasyskos geriau ' doh.gif tai
Papildyta:
vvvvvoooooojjjjjjeeeeeezzzzzaaaaaauuuuuuu vos nenumerdejo kaip as cia taip drysau pasakyt nes gi dadejau kad gi 'abu labu tas pats sss' tai vojej kaip gyne sasyskas nes mat perkant specialiai vaikams jos buna vos ne stebukingos doh.gif na ir zodziu smagiai man ten buvo doh.gif ir galiausiai finisas buvo tas kas jie mb pareiske kad as vaiko prie ju nebeprileidu ir siaip ji mokinu negeru dalyku doh.gif blink.gif na kad neprileidu tai cia nusprende del to kad kaip tik tuo metu kazkaip taip gavosi kad labai labai labai pradejau uzsiimt su vaiku zaist siust na cia pora dienu tokiu buvo(aisku po tu pora dienu irgi zaidziam bet tik pora dienu taip ir jie nusprende kad vaiko nebeprileidziu) doh.gif ir ka sprogo burbulas dar ir pora dienu pries gryzima mb unsure.gif ir sventes unsure.gif ir tada kai sprogo burbulas uosviene mane isvadino veidmaine kad as apsimetu jog zaidziu su vaiku ir dar vaikas atejes mat sako nekenciu taves blink.gif is vaiko tokiu zodziu daugiau nesu girdejusi todel nelabai ir tikiu as jos zodziais blink.gif unsure.gif
Papildyta:
ir ta pati vakara cia tame sprogime na mes karo stovyje o mb per skaipa tik ausism karpe doh.gif ir mazasis nuleke pas seneli o senelis be maikes sedejo ir pradejo juoktis sako tu pliks esi o va tas nusiklause tu pikt esi tai kai viesulas ileke i mano kambari ir kad prades saukt ant manes is kur pas vaika toks zodinelis as akis tik pastaciau blink.gif sakau tai kad jis sake tu pliks esi tai ar mano problema kad nesuprantat ka sako doh.gif doh.gif na ir tada supratau kad su uosviene per daug atviravau nes labai daug skaudziu dalyku susake ir tai buvo susakyta is to ka as ja buvau pasakojusi unsure.gif nes tai tiesiog liete mano tevus verysad.gif oj dar gi nepridejau to kad net ir mano kambary daiktus sugebedavo perdeliot doh.gif aisku smulkmenas bet deja kaip jai sakiau kaip bebutu tai yra mano kambarys tai voj kaip vel nepatenkinta buvo bet ji lipo ant amne vienaip as uzlipau kitaip ir va dabar karo stovis o mes ruosiames zenytis ir ka jie nepatenkinti tokiu musu zingsniu doh.gif verysad.gif liudna bet ka padarysi verysad.gif oj issipleciau siek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2012 02 22, 22:35)
1. O ir šiaip nevengiu vyrui pasakyt kad tas ar tas jam netinka (net jei ir prie anytos akių) ir liepiu persirengt  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

1. tai čia dar labiau įtikinamesni argumentai pasipila. ypač jei pvz. vasarą į gamtą išsiruošiam. Topinis "argumentas" - tai ką namie lovų nėra  doh.gif . Toks vaizdas, kad pamiegot važiuotumėm  lotuliukas.gif  bigsmile.gif Žinoma, kai tik įmanoma - tai nesakom, arba nuslepiam dalį informacijos - visgi ramiau būna visiems  lotuliukas.gif  blush2.gif

1.Mūsiškė gerai, kad taip nedaro, nieko nepirkinėja (gal todėl, kad vien namie sėdi hihihi.gif), bet dėl rūbų buvo toks minusas.. pati rengiasi vidutiniškai, kažkokios katastrofos nėra, tačiau visi rūbai, kuriuos maniškis išsirinkdavo su ja irnesakyk.gif netinkantys jam nei modeliais, nei spalviškai, nei dažnai prie likusių rūbų ir apskritai tokie ne pagal amžių, ne pagal stilių ir t.t... blogiausia, kad ji visada verždavosi kartu su juo jam kažką pirkti (jau atpratino, pats vyras, nes perauklėjau jį), o jis irgi laikėsi nuomonės, juk čia gražu, nes moteriška konsultacija buvo (mamos) unsure.gif tik dabar matyt iš piktumo ji vis įkanda, kad nevertas kainos, per plonas, per storas, per ilgas/trumpas, per didelis/mazas, prasta kokybė (čia labiausiai nepykdo, bet žudo tokios jos mintys, nes apie medžiagas nenuraukia net elementarių dalykų), kad spalva tokia ar kitokia.. bet jam tyliai, o ir aš esu atsiribojusi nuo šito reikalo, kenčia tik jis lotuliukas.gif nes pačiam neleidžia vyriška savigarba pasakyti, kad mano moteris man padarė toki didelę įtaką, beto įtaka buvo netiesioginė cool.gif tik vieną kartą pas jį namuose, išpeikiau vieną jam baisiai netinkančią spalvą, o jis sako: mama sakė, kad labai tinka. Ir įeina mama į kambarį, jis viską išdėstė, o ji į mane žiūri tokiom dvigubom akim ir prarado žadą, tiesą sakant tada dar nežinojau, kad ji taip tą spalvą jam giria lotuliukas.gif
---
1. Taip, taip.. nuolat slidu, lyja, šalta, karšta.. tinkamų oro sąlygų per visus metus turbūt nėra lotuliukas.gif ir tinkamų minčių, nes kai važiavome į gamtą (su palapinėmis), tai irgi panašiai paskelbė, tai ką ant žemės miegosit lotuliukas.gif tiesą sakant taip, mes tokiu tikslu ir važiuojam, paiškylauti gamtoje, o ne pasivolioti kokio viešbučio lovoj prie tv taip pat kaip namuose.. lotuliukas.gif kai važiuojame kažkur, kad ir į tą pačią palangą, šventąją, mes dar nespėjame atsiversti interneto puslapio susirasti nakvynei, o ji jau apskambinėja visus pažįstamus ir mums suranda (o mes visada atsisakome, irgi vyrą pripratinau, šiaip jis kažkaip buvo linkęs, ai ta va čia yra ten ir ten, nereiks ieškoti, o aš pareikšdavau, o ką mes patys negalim, galų gale tiesiog kapriziškai pasakydavau: o aš nenoriu ten (taip, taip, nei mačius, nei buvus, nei girdėjus, bet iš principo, kad patys galim ir nustotų viską už mus daryti ypač neprašyta). Galvoju, kad reikia kažkaip taip išauklėti ir nuo to skambinėjo, bet nežinau kaip, būtų geriau per vyrą.. vis įjungiu plokštelę, jeigu bloga nuotaika tai ir piktu tonu, kad nuolat skambinėja kaip mamyčiukui, kartais šiaip tokiu: kas skambina? Mama? Ar pavalgei, ar apsirengei? Pasivaipydama lotuliukas.gif daugiau nieko nesugalvoju unsure.gif
---
Atsakyti