ramu... bet zinai tik prasitark

sveikos, mergaites,
na kaip gyvenate? ziuriu visos dingusios
tema ramiausiai vos ne i dugna nugrimzdus
pas mane tai ramu ramu...
medaus menuo
ne garselio is "jos".
beje kita naujiena pas mane: kontraceptines nesuveike...
tai is anytu skyrelio greitu laiku kelsiuos i
.
tokios tos naujienos. daeis paskalos iki "mameles", tai ... kaip sakant... prodolzenije sleduet...

QUOTE(Anoushka @ 2008 01 16, 21:07)
sveikos, mergaites,
tema ramiausiai vos ne i dugna nugrimzdus
medaus menuo
ne garselio is "jos".
tai is anytu skyrelio greitu laiku kelsiuos i
.
tokios tos naujienos. daeis paskalos iki "mameles", tai ... kaip sakant... prodolzenije sleduet...

Sveikinu sveikinu sveikinu!!!!

pas mane ramu ramu... mastom apie busto isigyjima... anytele toli ir nuo paskutinio pokalbio lig ir nurimo... tad ramu...
atvarys dar mosa... reikes su ana siek tiek pasikalbet ir tada gal viskas pasikeis

ot radau temele
o mano anyta (busima) mane tiesiog dievina
bet as jos nelabai galiu pakest...viskas budavo gerai kol su MB gyvenom uk..tai grizdavom syki i metus atostogu tai matydavo mane tik syki du
...o db kai gyvenam LT tai pastoviai padlaiziauja ir panasiai, ta pati klausima gali klaust penkis sykius,kol pakartoji kad jau klauset manes to...
vajetau kaip su ja sunku...nlb noriu as pas ja vaziuot, tuo labiau su ja gyvent- aciu dievui turim savo busta
nu vien zodziu nlb megstu savo uosvenes

ruteliux25,
kad tave ji jau nervuoja, dar nieko tokio, nuo to issisukt galima, svarbiausia - kad dievina..va maniske(busima dar tik) tai manes turbut nekencia, nes as gera arba bloga buna priklausomai nuo to ar pas ja sunus atvaziuoja issisiepes ar liudnas..tada patampu pati blogiausia, galinti jam gyvenima sugadinti ir pan.. anksciau kazkaip stengiausi buti gera, padet ir pam param, o dabar po kai kuriu jos poelgiu ir pasakymu kuriuos slapta is MB ispesiau - laikausi kuo maziau bendravimo politikos. Na jei kazko paklausia - atsakau (TAIP/NE/GERAI) ir daugiau i jokias diskusijas nebesileidziam.. ir is viso jei MB vaziuoja i svecius tai vaziuoja vienas. Net per Kaledas dovanas MB veze vienas...
kaip noreciau tureti supratinga ir ypatingai nesikisancia anyta, nes toks jausmas, kad ji uz savo sunu gyvena. Ir taip tesesi iki tol, kol puse nakties aiskinau MB kaip man nepatinka kad jis mamos nuomones labiau paiso nei mano. Iskeliau ultimatuma, kad jei mano nuomone nieko nereiskia arba ja kaskart reikia patikrinti mamos nuomone tai tegu ir gyvena visa gyvenima su savo mama. Tai ka jus manot, apsiverte viskas aukstyn kojom... Db pagaliau sprendziame viska patys. Net susipyko su mama pasakes jai kad nesikistu i musu reikalus ir nuo sesiu velniu gavo kad sitaip negraziai su mama kalba. Aisku, tas pykimasis ne i nauda abiems, bet bent jau dabar ramiau..
kad tave ji jau nervuoja, dar nieko tokio, nuo to issisukt galima, svarbiausia - kad dievina..va maniske(busima dar tik) tai manes turbut nekencia, nes as gera arba bloga buna priklausomai nuo to ar pas ja sunus atvaziuoja issisiepes ar liudnas..tada patampu pati blogiausia, galinti jam gyvenima sugadinti ir pan.. anksciau kazkaip stengiausi buti gera, padet ir pam param, o dabar po kai kuriu jos poelgiu ir pasakymu kuriuos slapta is MB ispesiau - laikausi kuo maziau bendravimo politikos. Na jei kazko paklausia - atsakau (TAIP/NE/GERAI) ir daugiau i jokias diskusijas nebesileidziam.. ir is viso jei MB vaziuoja i svecius tai vaziuoja vienas. Net per Kaledas dovanas MB veze vienas...
kaip noreciau tureti supratinga ir ypatingai nesikisancia anyta, nes toks jausmas, kad ji uz savo sunu gyvena. Ir taip tesesi iki tol, kol puse nakties aiskinau MB kaip man nepatinka kad jis mamos nuomones labiau paiso nei mano. Iskeliau ultimatuma, kad jei mano nuomone nieko nereiskia arba ja kaskart reikia patikrinti mamos nuomone tai tegu ir gyvena visa gyvenima su savo mama. Tai ka jus manot, apsiverte viskas aukstyn kojom... Db pagaliau sprendziame viska patys. Net susipyko su mama pasakes jai kad nesikistu i musu reikalus ir nuo sesiu velniu gavo kad sitaip negraziai su mama kalba. Aisku, tas pykimasis ne i nauda abiems, bet bent jau dabar ramiau..
Jum dar gerai kaip su anytomis gyventi po vienu stogu nereikia
Bjauri atmosfera namuose, nei aš su ja nei inai su manim šneka.. Jei ko reikia tai skambina sūnui kad jis man perduotų
Buvo praeity kai dar kartu negyvenom kai inai bandė parodyti savo principus bet poto sūnelis su manim išsikraustė.. tai dabar kaip gryžom pas juos (didelis namas negi paliksi praktiškai tuščią) tai tyli kaip pelė po šluota

na o mano variantas turbut vienas is nedaugelio..
as savo anyta turbut myliu labiau uz mama...
labai gera ir rupestinga(aisku ribose)
teko pas ja mums pagyventi puse metu, tai viskas gerai buvo, sutariam labai gerai
ir dabar kai jau gyvenam atskirai, kvieciu kad dazniau aplankytu..
pasikalbam kaip drauges, daug geru patarimu duoda, nuosirdi, jaunatviska..
kai nuvaziuojam i svecius tai pilnais maisais isvaziuojam, o tai buna labai daznai...

QUOTE(Megany @ 2008 01 18, 13:03)
na o mano variantas turbut vienas is nedaugelio..
as savo anyta turbut myliu labiau uz mama...
labai gera ir rupestinga(aisku ribose)
teko pas ja mums pagyventi puse metu, tai viskas gerai buvo, sutariam labai gerai
ir dabar kai jau gyvenam atskirai, kvieciu kad dazniau aplankytu..
pasikalbam kaip drauges, daug geru patarimu duoda, nuosirdi, jaunatviska..
kai nuvaziuojam i svecius tai pilnais maisais isvaziuojam, o tai buna labai daznai...

Dziaugiuosi uzu tave

deja

kazkur minusas - kazkur pliusas

.gif)
Kaip smagu matyti musu gretuose ir nauju nariu,,,as tai negyvenau ir tikiuosi neteks niekada gyventi su anyta bet vistiek gyvenima griauna ir jai smagu gyventi,,,Vakar skambina ji man ir sako girta aisku as noriu su tavim pasneketi kaip motina su motina-----kokia tu motinas issitresbinti as jai pasiuliau oi isiuto oi isiuto juk ji negirta ir niekada negeria juk ji inteligente-bet is lupu tokiu zodziu isgirdau,,,,,,gryzo vyro brolis ir musu pokalbi nutrauke nes isgirdo kad ji mane kolioja griebe rageli ir aisku apsauke motina kad ji alkoholike ir tik gadina kitiems gyvenima ----o manes atsiprase
Na zinote kaipagalvoju o jis su jais darkol kas gyvenair kaip jam nervai isnesa juos pakesti?

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 18, 12:18)
Na zinote kaipagalvoju o jis su jais darkol kas gyvenair kaip jam nervai isnesa juos pakesti? 

ji - jo mama, todel kad ir kaip elgtusi - jai atleidziama..taip visada buvo ir bus. mama yra mama,juk ir pacios savosioms viska atleidziame

Papildyta:
QUOTE(DarkMind @ 2008 01 18, 11:01)
Jum dar gerai kaip su anytomis gyventi po vienu stogu nereikia
Bjauri atmosfera namuose...

o va cia tai is viso situacija uz kuria blogesnes jau neisivaizduociau.. pati prisiekiau niekada negyventi po vienu stogu su anyta, jau geriau bet kokioj lusnoj!
Sveikos Merginos,
as irgi turiu problemele su savo busima anyta
Mes su MB draugaujam greit 4 metai o anyta maciau 3 kartus po 5 min. Pirma karta kai mus supazindino jos darbe tai visa 5min pokalbi ziurejo nuo galvos iki koju mane neperstodama. Antra karta kai islydinejo i uzsieni, tai isvis ziezulos akim, atrodo kad jos vaikeli issivezu, o trecia karta kai laukiau brangiausiojo autobusu stotyje ir ji atejo anksciau nei maniskis (mes is skirtingu miestu, as is Siauliu, o jis is Kauno). Tai va, geguzi bus jos 50-metis, o liepos menesi mano mamos 50-metis. Anyta nekviete manes i savo baliu, o MB pasake kad be manes neskris. As nieko is jo gimines nepazystu, jausciausi labai nejaukiai jei imtu prie visu kaip nors zeminti. Apskritai kai gryztam i Lt atostogu tai pastoviai kaulina pinigu: tai jai reikia naujo TV, tai staliuko, tai remonto vonioj. Vasara kai gryzom tai MB net neleido su manim vaziuoti paatostogauti pas mano mociute i Nida
nes juk reikejo jos voniai remonta padaryti. Per Kaledas buvome gryze i Lt tai net i svecius nepasikviete, perdave per MB dovana, kazkoki varpeli ne i tema. O dar mums reikia pranesti kad 2009 vasara tuoksimes. Prasau merginos patarkite ka daryti...
as irgi turiu problemele su savo busima anyta