kaip pavydžiu..
Mano būsima anyta, tai.. negaliu pakęsti, bijau, kad ir išsiskirti spėsim iki vestuvių per jos įtaką, netiesioginę..

dar kartu negyvename, bet.. kai jis atvažiuoja nakvoti pas mane, tai skambina iš vakaro kokius tris kartus, ar grįši namo, tai grįšk namo.. ar pavalgęs, ar pavalgysit, tai kada rytoj grįši? Kitą rytą mes dar nespėjame iš lovos išsiridenti, o kartais net ir prabusti, ji jau rašo žinutes, kokias dvi, tai kada grįši, kada grįši.. paprastai kadangi gulime, tai net neskaitome jų, tai po valandos neatrašymo skambina: kada grįši? Pasako vakare, tai į pavakarę vėl skambina: tai kada grįši? Jau grįšti? Neduok dieve būdavo, kad dar užtrukdavom, tai su tėčiu užsiplepėdavo, tai sugalvodavau, kad kažko į parduotuvę reikėtų, vėl žinutės, skambučiai.. jeigu neužsuka namo, o pavyzdžiui po darbo iškart pas mane, vėl žinutės, skambučiai: kur esi, kada grįši ir svarbiausia TAI NEPAVALGĘS, grįžk pavalgyti.. kiek kartų pas mane buvo, visus kartus terorizavo, kad tu nepavalgęs, jis jai ir aiškina, kad aš valgyti padarau, o ji kiekvieną kartą vėl su tuo pačiu..

jeigu į darbą neįsideda pietų, skambina 20 kartų per dieną. važiavome kartu pas gydytoją, laikas buvo pavyzdžiui 15:40. Bet įėjęs užtruko, ilgiau, aš laukiu jo koridoriuje, o ji nuo 15:55 du kartus spėjo paskambinti, aš nekėliau, tai kai perskambino išėjęs iškart ji: tai kaip, tai kaip ir t.t., nors žmogus tik paprastu virusu sirgo ir šiaip sakyčiau suaugęs, grįš papasakos.. jau kartais juokas pro ašaras, kai sėdim ir ateina žinutė ar ima skambėti telefonas, sakau kas čia dabar, o jis net nepažiūrėjęs sako: spėk.. ir juokiasi

jis dirbantis, o ji vistiek jam daiktus perka, už viską moka.. jis stengiasi neimti, bet.. serga, nusiperka vaistų, tai ji būtinai tuos pinigus atiduos, nusipirko batus, būtinai atiduos tuos pinigus, nuvežė iki parduotuvės ją 1km atstumu, atiduos už kurą.. šito tai nekenčiu, nes suaugęs vyras, o dabar per ją visai nemoka pinigų leisti, ištaško.. dar bijau, kad jis mamyčiukas, nes `labai gerai sutaria su mama`.. eidamas į pirmą pasimatymą su manimi, mamai papasakojo kur, kaip, su kuo ir t.t. grįžęs žinoma vėl papasakojo. Kiekvieną mūsų pyktį papasakoja, atsimenu papasakojo, kaip supykus mašinos dureles trenkiau..

viską pasakoja.. dabar kai galvojame apie bendrą gyvenimą, papasakojo, kad noriu gyventi atskirai nuo tėvų, tai ta iškart papasakojo visiems ir jau sako va pas tuos ir tuos galėsim išsinuomoti.. dar man nebuvo minėjęs apie vestuves, o jai jau pasakė, kad aš jau ta ir pirks man žiedą.. katastrofa. Negaliu.. mano santykiai su ja normalūs, nėra karo, pykčių, iš jos pusės malonus priėmimas manęs, stengiasi, kad jausčiausi kaip šeimoje, bet aš jai jaučiu didelę antipatiją už tą visą auklėjimą ir už tuos santykius `mamytės ir mamyčiuko`.. negaliu, negaliu, negaliu. Kai tyliu, viskas būna gerai, jis toliau viską pasakoja mamytei, abu patenkinti ir laimingi, o aš siuntu ir kaupiu pyktį.. kai pratrūkstu, baigiasi ašaromis ir pykčiais su juo, nes šiaip jis pats mato ir kartais sako, kad jo mama rūpinasi ir skambinėja, bet kai tai pasakau aš, tai labiausiai įsižeidžia ir maždaug `nepatinka, tai skirkis..`. Vakar vėl susipykome, nuo savaitgalio jaučiau nuoskaudą vėl dėl tų mamyčiuko išsipasakojimų ir pasakiau, tai didžiausias pyktis, kad `tu blogai sutari su savo tėvais, o aš gerai, todėl ir pasišneku, tai vadinama gerais santykiais`, `apsiramink..` ir t.t.. o aš negaliu, aš nelaiminga, aš kuo toliau, tuo labiau imu jausti antipatiją būsimai anytai, blogėja santykiai su juo, o kaupti savyje taip pat ne išeitis..