Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta II

QUOTE(Zuzuss @ 2008 01 07, 18:18)
Anoushkos posta skaitei 1 puslapyje... nu i kaledikes... man tai asmenikai nervai ir puodas ant peciu butu neatlaike...

O manoji apsiramino.. bent tylu kai MB pasikalbejo su ja apie bendravimo esme ax.gif ... tik gaila  jog pokalbio vidury tel mire verysad.gif

Smagu kad tavo anytele truputuka apsiramino user posted image
gal jau pagalvos jei toliau taipelgsis tai praras sunu!!!! Tai ka sekmes tau!!!
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2008 01 06, 17:18)
Anoushka

uzuojauta... anytele su upgraidais doh.gif ...

ne tas zodis, pas ja jau ne upgradai, o rimtas tiuningas.

zinokit man ji jau gerus desimt metu gyvenimo suede, nors ir nebendraujam beveik ir kai uzknisa nx pasiunciu, apskritai ignora deja su MB ant jos marazmu, bet ... MB ir taip sunkiai atsigavineja po operacijos, dar ta padaro papildomu problemu...

kad ir dabar egzai ant nosies, o as dvi dienas prazliumbiau, jau nebegaliu valdytis, valgyt antra diena negaliu, nuo nervu maistas atgal grizta.kai tik suskamba MB telefonas man vel nervinis priepuolis prasidedda, nes ta skambineja kas valanda. kai pasakem, kad musu namuose sesutes ir to jos briedzio ir kojos nebus, nes isileisi dviem savaitem - neiskrapstysi du metus, daug kas chaliava megsta.. tai giminem anytele su mosa tiek priskiede per sitas sventes... net mano mociutei, kai paskambino pasveikint mano uosvius su sventem, anytuke isdeste paskaita apie tai kokia karve isauginta, ka jin sau leidzia, cia MB net su seima neleidziu bendraut, visus pinigus atemu jis net ant cigareciu pinigu neturi, kad is nescios mosos prie visu issityciojau, kad vos ne persileidimas jai buvo (tas issityciojau - pasakiau tegu sugyventinis eina dirbt ir nereiks visu prasinetis pagyvent)... finalas mociutei su sirdim nuo nervu blogai tapo, greitaja kviest reikejo. mociute man nieko net pasakot nenorejo, jei ne brolis nieko ir zinojus nebuciau... sakiau pamatysiu nudausiu, jau nei klausiu, nei klausysiu... tiek anyta, tiek mosa...

zodziu mergaites, kuri galit bekit nuo mameliu kuo toliau, nes retai kada gereja. mano atveju, vis blogiau ir blogiau...
Atsakyti
Anoushka, stiprybes tau ir istvermes!

pasikeiskit telefonu numerius,ir pagal galimybe gyvenamaja vieta,kovokit abu kartu uz jusu laime.

laikysiu uz jus kumscius ir duok dieve jums visko geriausio!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Anoushka @ 2008 01 07, 23:34)
ne tas zodis, pas ja jau ne upgradai, o rimtas tiuningas.

zinokit man ji jau gerus desimt metu gyvenimo suede, nors ir nebendraujam beveik ir kai uzknisa nx pasiunciu, apskritai ignora deja su MB ant jos marazmu, bet ... MB ir taip sunkiai atsigavineja po operacijos, dar ta padaro papildomu problemu...

kad ir dabar egzai ant nosies, o as dvi dienas prazliumbiau, jau nebegaliu valdytis, valgyt antra diena negaliu, nuo nervu maistas atgal grizta.kai tik suskamba MB telefonas man vel nervinis priepuolis prasidedda, nes ta skambineja kas valanda. kai pasakem, kad musu namuose sesutes ir to jos briedzio ir kojos nebus, nes isileisi dviem savaitem - neiskrapstysi du metus, daug kas chaliava megsta.. tai giminem anytele su mosa tiek priskiede per sitas sventes... net mano mociutei, kai paskambino pasveikint mano uosvius su sventem, anytuke isdeste paskaita apie tai kokia karve isauginta, ka jin sau leidzia, cia MB net su seima neleidziu bendraut, visus pinigus atemu jis net ant cigareciu pinigu neturi, kad is nescios mosos prie visu issityciojau, kad vos ne persileidimas jai buvo (tas issityciojau - pasakiau tegu sugyventinis eina dirbt ir nereiks visu prasinetis pagyvent)... finalas mociutei su sirdim nuo nervu blogai tapo, greitaja kviest reikejo. mociute man nieko net pasakot nenorejo, jei ne brolis nieko ir zinojus nebuciau... sakiau pamatysiu nudausiu, jau nei klausiu, nei klausysiu... tiek anyta, tiek mosa...

zodziu mergaites, kuri galit bekit nuo mameliu kuo toliau, nes retai kada gereja. mano atveju, vis blogiau ir blogiau...

Laikykis mergyt console.gif ... tiuningas nu i nastia... is kur zmogui tiek gyvenimo pykcio ir pugu.
Zinai pamasciau vieninteli dalyka - pasikeiciat abu tel nr ir nesakot, o tuos senus i sona... plius pasakyk savo giminei kad tiesiog neatsilieptu o atsiliepe graziai atsiveikintu.... nes jai nera pagarbos, tai nei pro duris nei pro rageli nereikia jos niekur leisti ir is vis kuo toliau. O jei prades i namus verztis - policija - geras budas. Nes na cia nezmogiskai... kad kita zmogu i kapus varo... neturiu zodziu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 07, 23:29)
Smagu kad tavo anytele truputuka apsiramino user posted image
gal jau pagalvos jei toliau taipelgsis tai praras sunu!!!! Tai ka sekmes tau!!!

Aciuks drinks_cheers.gif
viliuos viskas man gerai ir Jums baigsis wink.gif kad mums dusioje ramu bus smile.gif
Atsakyti
user posted image

Anoushka as tave uzjauciu ir kai skaiciau tavo zinute vis primindavo mane kiek man nervu suede,kiek as verkdavau ir kaip kankinausi tai tikrai ta jausma as suprantu,nes ir as kiek ant triju raidziu pasiuntusi buvau ,kiek as issaukiau kad as jos nekenciu kad ji man slyksti ir t.t,bet kas is to ji ir toliau mums skambindavo ir man esdavo nervus ji turbut pasikrauna tuo kad mane erzina ir nervina,,,Tai teks truputuka apsiraminti irsusiimti nes jei toliau bus kaip man nervi istampyti ir del belekokkios smulkmenos verkiu,tad reikia susiimti ir galvok apie save o ne apie ja juk cia tavo sveikata,,,,Laikykis ,stiprybes ,tvirtumo,nepalusk,,,,
Atsakyti
Mano būsime anyta tai šiaip ramus žmogus, dabar jau pensijoje, o šiaip 40 metų pradirbo mokykloje. Išvis praktiškai nesikiša į mūsų gyvenimą, nei santykius. Jei mums gerai, tai ir jai gerai. Pradžioje girdėjau atsiliepimų, gal būsiu nelabai kokia draugė, bet įrodžiau kad su manimi MB laimingas ir viskas mirksiukas.gif
Skambučio sulaukiame gal kartą į savaitę, šiaip nuvažiuojame 1-2 kartu į mėnesį, nes gyvena tolėliau.
Va su "uošviuky" tai santykiai buvo thumbup.gif bet gaila... verysad.gif gegužę bus metai kaip jo nebėra verysad.gif va šito žmogelio man labai trūksta...
O šiaip nesiskundžiau nei MB mama, nei MB uošviene (mano mama hihihi.gif). Gal pradžioje lyg bandė išsakyti nuomonę ar reguliuot, bet buvo gražus pokalbis, po kurio ramiai ir tyliai gyvename mirksiukas.gif
Atsakyti
ANOUSHKA,kaip tau sekasi kaip tavo nuotaikyte?Kas naujesnio?Truputuka apsiraminai?Cia tau kad nuotaika pageretu user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 08, 18:20)
ANOUSHKA,kaip tau sekasi kaip tavo nuotaikyte?Kas naujesnio?Truputuka apsiraminai?Cia tau kad nuotaika pageretu user posted image

normaliai, MB xanaxo prigirde tai kaip tankas ejau, su brolio mergaite visa diena mokemes, ryt egzui pasiruosus thumbup.gif .

mano brolis vakar papasakojo MB kas mociutei buvo ir pasake arba pats issiaiskini arba jis pats vaziuos jai isaiskint gyvenimo tiesas. jus neisivaizduojat, kas si ryt dejos... dar negirdejau, kad MB taip rektu ant ko nors, tuo labiau ant savo mameles.. jai tiesiai sviesiai pasakyta, paskambini, parasai, apsireiski ar pan duodam teisman del psichologinio teroro ir gresmes kelima sveikatai ir isimam apribojanti rasta, pamatom arciau kaip per kilometra ir iskart i kpz vaziuos, arba psichinen sveikatos tikrintis unsure.gif . o kas belieka?
tai sian mosa buvo atsivilkus bande parekaut, kad mamai blogai liko, ten spaudimai-ch*jimai, vos nemirsta, tai as su brolio mergiote ismetem ja pro duris, dar pasiseke, kad neataudem, nes vien pamaciau, toooks siutas paeme blush2.gif . pasiseke k*rvai, kad nescia ir kad MB namie nebuvo, butu sveika nedingus... unsure.gif giminem tai jau atraportuota, kad marti, ta vargse nescia sumuse... blink.gif
tikiuosi bus paskutinis atvejis, kai bent viena girdziu ar akyse matau...
bijau tiktai, kad MB isvaziuos tada jos ant galvos lipt prades... tai uzsisakysim pora kaukazo aviganiu ar kaip ten jie, kad po kiema palaididi lakstytu, ner ko visokiom padugnem po mano kiema slankiot blush2.gif pabandys atsivilkt, ju bedos jau taip sakant... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anoushka: 08 sausio 2008 - 21:32
Ka as galiu pasakyti tavo brolis saunuolis juk turejo kazkas pastoveti uz tave,,,ir tavo vyras saunus jei jis tave gina nuo motineles,,,,nu ka jums ramybes ir stiprybes
user posted image
parasyk kai turesi laiko kaip tau sekasi!
Atsakyti
Anoushka

Laikykis mergyt ir lai tau prazysta kitas grazus gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
Oi isivaizduojate mano anytele dar nuo kaledu issiblaivius nebuvo,siandien lekeme su suneliu iki ju ten mano drauge gyvena dabar laukiasi tad mes su suneliu i masinele ir nurukome,tai ji dirba tam rajone policijos inspektore tai ji mato ir zino ka zmones sneka,tai tik rytas prasiplove akis mano sesurelis ir i trasa ar i parduotuve ar pas bobute arielkos pirkti,po to po kokiu keleta valandu tas pats taip iki vakaro-----jus man pasakykite kaip taip imanoma?
Zinote man tai tas pats ka ji daro svarbiausia kad tik man neskambintu ir nervu negadintu,bet mano vyrui kai atleke pas drauge ir atveze is namu ka as pamirsau ir isgirdo tai nesmagu ir tikrai geda pries zmones bet nieko nepadarysi,,,
Kaip jums sekasi?user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 09, 16:44)
Oi isivaizduojate mano anytele dar nuo kaledu issiblaivius nebuvo,siandien lekeme su suneliu iki ju ten mano drauge gyvena dabar laukiasi tad mes su suneliu i masinele ir nurukome,tai ji dirba tam rajone policijos inspektore tai ji mato ir zino ka zmones sneka,tai tik rytas prasiplove akis mano sesurelis ir i trasa ar i parduotuve ar pas bobute arielkos pirkti,po to po kokiu keleta valandu tas pats taip iki vakaro-----jus man pasakykite kaip taip imanoma?
Zinote man tai tas pats ka ji daro svarbiausia kad tik man neskambintu ir nervu negadintu,bet mano vyrui kai atleke pas drauge ir atveze is namu ka as pamirsau ir isgirdo tai nesmagu ir tikrai geda pries zmones bet nieko nepadarysi,,,
Kaip jums sekasi?user posted image

ir tau nesaldu. bet is kitos puses i akis nelenda ir valio. galetu prisiliuobus tau skambinet ir nervus gadint unsure.gif o ir anukui nera ko girtus senelius matyt. gerimas - tai jau toks dalykas, jei patys nenori stabdyt, tai kiti tikrai nesustabdys.

pas mane ramu ramu tongue.gif , telefonai tyli, sveciai nesilanko thumbup.gif . ir egza islaikiau tongue.gif
Atsakyti