Sveikos dar karteli,sena tema as pabaigiau tai atidarau nauja tema,kurioje tikiuosi taip pat siltai bendrausime

Snape Lape, 03 Sau 2008 - 01:08, parašė:
aciu mergaites uz palaikyma, dangausvaivorykste ir zuzuss.
bet kad neiseina kartais tuos ignorus deti, kai jauti,kad tave tiesiog specialiai aplenkia arba specialiai kazka tokio pasako...
ji matyt pavydi,kad sunus jos dabar mano ,suauges...
nors turi dar dukra 20-mete, kuria ismokino stukalint ir mastyt taip pat.
tai jau ir su ta nebendrauju.
nes irgi kvaila neapykanta man ir pavydas atsirado.
manasis man pasakojo, kad kai parode tevam mano fotkes, dar nebuvom susipazine, jau tada jo mama pareiske - kad atrodau pasikelusi poniute. per daug grazi matai ir nosi uzrietus. nieko panasaus.
visada buvau draugiska... o ji jam pribure kad tokios neuzsibuna ilgai,o panaudoja ir palieka.
paskui ji mane naudojo kaip saltini - bande suzinot ka sunus veikia,kur,su kuo,kada... nes jis nekalbus ir nepasakodavo.
greit supratau ir uzsiciaupiau...
tai dbr priese patapau.
nenusileisiu nei kiek.
tai mano vyras ir as uz ji kovosiu net su jo motina.
ir esu lb laiminga kad esam toli, ir nesiruosiu vaziuot i lt atostogu visai.
ir darysiu viska,kad nevaziuotume. ir cia gerai.o atostogaut galima kitse salyse.
tegu pasimoko,ir pasikeicia. o jei ne - nematys nei vieno
dangausvaivorykste, 04 Sau 2008 - 10:52, parašė:
sveikos mamymes,busimos,siandiens rytas sunkus,vos akytes praplesiau,,,anyta kol kas tyli ji geria sau toliau dar svencia naujaka,ai zinokite man tai gera kai is jos nieko negirdziu bet labai nervu struktura pradeda gadinti kai paskambina sunui(mano vyrui)ir verkslena kad jai sunku oi negaliu pakesti.
Kaip jums sekasisu anytelem naujais metais ziurkes metais bendrauti?
Zuzuss, 04 Sau 2008 - 10:30, parašė:
Labutis
suprantu kad tyla geriausias draugas... maniskiai atrodo prasidejo depresija
.... MB sesuo bijo kad grizus po mokslu i namus jos neisieils trecia diena uja
![]()
... mes po kol kas sone - ramu... tik vat kad snd vyras nori paskambinti... pabadyt i prota atvest... tai ziuresim...
dangausvaivorykste, 04 Sau 2008 - 16:36, parašė:
Is vis gyvenimas yra sunku o tos musu anytos gyvenima dar labiau sunkina,,,as neisivaizduoju kojoms reikia,tik dziaugtusi kad sunus rado mergina jie gyvena ir sutaria,bet ne joms reikia kibti,ir bloginti situacija as zinau pagal savaja ir dabar isivaizduoju kad tyla -pries audra,,,bet as jau kiekviena diena vis pasikaustau ir lai ji tik padeda----uzgesinsiu greit!!!
__AUTHOR__ parašė