Sveikos visos besikankinusios/besikankinancios su Musu Brangiausioju mamytemis
paskaiciau jusu postus - net stebetina, kad daugumai praejo be nemaloniu emociju.
spekit ar man taip pat pasiseke kaip ir jums? savaime suprantama ne
per kucias visai neplanavom vaziuot pas mamele, bet atleke isterikuojanti mosa, nes ju masina sugedo, autobusu budama

gi nevaziuos, o jai butinai reikia, nes vestuves ant nosies reik zmones kviesti, su mama susiplanuot kas ir kaip ir t.t.

taigi 200 km klausiau, kad jei ir toliau kategoriskai atsisakinesiu vaikus gimdyti budama savo metu (23eina), tai porai meteliu praejus as jau nagus griausiu, komentarus apie mano sveikatos bukle (turiu migrena) ir apie sudejima (esu liesa kaip giltine, nu cia pritariu, pati bandau nors kg plius primest) as isvis nei isnesiot nei pagimdyt nesugebesiu, tai tipo net nevaidink, kad pati vaiku nenori.
sauniausia dalis: anyta tris paras terorizavo MB, kad dv seserei vestuves bent is dalies apmokek

(gi tavo sesuo, negi tai gaila vieno kito tukstantelio

) ir siaip namas tuoj bus jusu baigtas, tu beveik nebuni namie, tai zmonai bus linksmiau

, jei sesute su chachaliu priimsit pagyvent, bent laikinai, nes matai juos is buto meta ir su pinigeliais pas juos laikinai blogai, o pas mus vietos per akis. as buvau ant tiek nukautuota, kad net nx nebegalejau pasiust

. mergaites nuosirdziai sakau, arba jinai koki dinatura geria, arba jai reik balta bilieta imt, nes jai kazkokios haliucinacijos sitom temom. svarbiausiai, kad jin nesupranta ne, po penkiolikos minuciu vel grista prie tos pacios temos lyg niekur nieko

.
galeciau papakot ir pasakot...

nenoriu tik plestis...
dziaugiuosi nors tuo, kad antra diena kaledu iskeliavom savaitelei gerai, ala medaus menesio

, MB buvo zadejes, kad naujaka juroj maudydamiesi sutiksim

. istesejo

.
taigi tokios sventes

. o ant nosies dar ir rusu kaledos... bet jau tikiuosi, kad MB lietuvisku uzteko