Įkraunama...
Įkraunama...

Auklių agentūros

QUOTE(lygitusia @ 2007 10 03, 21:42)
sveiki. pati geriausia Vilniuje agentura "Aukle". Jokiu problemu neturejome ir neturime!  bigsmile.gif Galbut del to, kad jau si agentura egzistuoja daugiau nei desimtmeti, jei neklystu! Mano nuomonje, tai patikimiausias aukliu saltinis! Pumpurelis, pabandykite ten!

Tikrai ne patikimiausias... Bet , kad geriau nei "iš gatvės", tai taip. Kitų alternatyvų kaip ir, šiai dienai , nėra verysad.gif
Atsakyti
Laba,

žiūriu temukė šiek tiek apmirus,
bet iš tikro įdomu, kaip kam sekėsi su aukle, rasta per agentūras...
kiek esu girdėjusi, tai patikimiau
tačiau ar verta investuoti paieškai> ar pasiteisina?
Atsakyti
Aha, tikrai komentaru mazoka g.gif Dabar is patirties jau galiu sakyti, kad pasiteisina jei pas draugus ar gerus pazistamus "neatsilaisvina " patikimas, laiko isbandytas zmogus...Su aukliu agentura irgi reikia dirbti, o ir jos ne stebukladariai, jei neturi ka gero pasiulyti, tai ir nepasiulys...
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2008 05 21, 10:24)
Aha, tikrai komentaru mazoka g.gif Dabar is patirties jau galiu sakyti, kad pasiteisina jei pas draugus ar gerus pazistamus "neatsilaisvina " patikimas, laiko isbandytas zmogus...Su aukliu agentura irgi reikia dirbti, o ir jos ne stebukladariai, jei neturi ka gero pasiulyti, tai ir nepasiulys...

taigis
paskaičiau ten jų sąlygas, tai garantija, kad išsirinksi tinkamą žmogų pirmu kartu, maža
o mokėti vis tiek turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 10 22, 15:09)
Tikrai ne patikimiausias... Bet , kad geriau nei "iš gatvės", tai taip. Kitų alternatyvų  kaip ir, šiai dienai , nėra verysad.gif

na na laukiam pasidalinimų patirtimi
labai aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2008 05 23, 12:52)
na na laukiam pasidalinimų patirtimi
labai aktualu ax.gif

O kas konkreciai domina?????? Na pvz. issirinkau per du "uzejimus" is sesiu pasiulytu. Aisku, gali ir desimt bet kokiu pasiulyt blink.gif Tai jei nuspresit per agentura ieskot, labai smulkiai issiklausinek apie siuloma aukle ( na su kuria siulys susitikt, nes gal visai tau netinkama). Nes man, tai laiko gaila buvo ir savo, ir tu "babciu", nes vos pamacius ir po pirmu fraziu jau aisku, kad netinka. "Babces" tikra to zodzio prasme tokios ir atejo - apie vaika ne zodzio, apie savo darzus kazka pasakoja,... tai pradziai tiek. smile.gif Nors va kolegei, tai pacia pirma, kur pasiule ir tiko.. Cia matyt, jei rinkoj laisvu ir geru yra tuo metu, tai gausi, jei ne- stebuklu nera. Ai dar kas, labai papiktino, kad savo siulomom auklem nepasake visos info apie musu seima, - na pvz. vaiku skaiciaus seimoje ir pan.. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
o kokios kainos agentūrose už suradimą dabar yra?
Atsakyti
QUOTE(kince @ 2008 05 24, 19:57)
o kokios kainos agentūrose už suradimą dabar yra?

Pasiskambink ir paklausk arba internet.psl. pasiziurek, nesgi keiciasi, ne dienom o valandom bigsmile.gif ...As saviske "pirkau" pries du metus smile.gif
Atsakyti
Tikrai nesiūlau naudotis agentūros paslaugomis. iš mano patirties galiu pasakyti, kad nieko gero nepasiūlys. Gavau 4 pasiūlymus : viena-chroniaus veidu, kita lyg ir patiko, bet ji labai mandra ir nežinojo kokio darbo aplamai nori, kita atėjo į pokalbį, tačiau kai paprašiau buvusių šeimininkų rekomendacijų, nes įtartinai trumpai dirbo (7 mėnesius ir visą tą laiką vaikas prasirgo), tai atsisakė pas mus dirbti, nes mes ja nepasitikim. Va tokia patirtis:) Ir dar ką sugeba padaryti, tai morališkai spausti dėl didesnio atlyginimo, nes atseit už 1500 lt. geros auklės nesusirasi doh.gif
Susiradom ir už tokį tik ne per auklių agentūras, negaiškit laiko, nes aš sugaišau gerą mėnesį, kol mane už nosies vedžiojo.
Atsakyti
per agentūras ir nebeieškau nes net ir padėti nieko negali mat pasiūlymų neturi beveik jau susiradau per skelbimukus bandysiu su viena paskui su kita ir apsispresiu kuris variantas geriausias tad tiek ačiū už perspėjimus ir sėkmės kitom
Atsakyti
QUOTE(kince @ 2008 05 28, 18:07)
per agentūras ir nebeieškau nes net ir padėti nieko negali mat pasiūlymų neturi beveik jau susiradau per skelbimukus bandysiu su viena paskui su kita ir apsispresiu kuris variantas geriausias tad tiek ačiū už perspėjimus ir sėkmės kitom

Dideles sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na mes taip pat naudojomes agenturos (neminesiu kokios)paslaugomis. Viskas su jomis gerai , kol is tikro viskas gerai. Turejom pirma aukle tikrai nuostabia mergina-ji isejo mokytis. Tada ir prasidejo problemos: pasiule "superine" auklyte kuri per ju agentura jau keliose izymiu zmoniu seimose dirbo. Patikejom verysad.gif Visa laime kad vaikutis ne leliukas buvo o vyriukas dvieju metu. Kai vaikas pasake kad aukle negera ji musa per uzpakaliuka, tuoj puolem aiskintis. Tada is agenturos puses nuskambejo tokie zodziai: tiesiog ivyko abipusis konfliktas. As nustebau, pasirodo "superine" auklyte apskunde musu seima agenturai, ir jie nenorejo patiketi , kad aukle skriaudzia vaika, tiesiog mes issigalvojam.
Tad gerai kol gerai, o jei kokios problemos agenturos aukliu puseje (bent jau musu atveju taip buvo). Aisku po ilgu diskusiju pasiule kita aukle, kuria esame tikrai patenkinti biggrin.gif .
Mano nuomone agenturos paslaugomis gali naudotis tik is bedos, kai neturi jokiu pazistamu, kurie galetu priziureti vaikuti.
Atsakyti