Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moherio!

QUOTE(valentinuke @ 2008 01 13, 15:07)
smile.gif pristatau dar viena savo nauja darbeli

user posted image

Valentinuke, nu jau koks simpatiskas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif na negaila pasidalyt su kitom darbstuoliem,gal kuris nors patiks is mano darbeliu ir pacios nusiners,na o as jau pradejau nauja megzt,po keliu dienu idesiu paveiksleli,aciu uz pagirima 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 01 13, 15:07)

Laaaaabai grazus tavo darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sweiki,
Prasau nesupykt moderatoriu ir neistrint mano zinutes, siunciu jums viena laiska, kuris gali pakeist mazo zmogucio gyvenima. Ar kada girdejot kad daug lengviau noreti gerio ir taikos pasaulyje, nei padet vienam konkreciam zmogui?
Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Prašau, padovanokite afereziniu trombocitu Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi…

Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad aferezinius trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui, gydomam vaiku kaulu ciulpu transplantacijos poskyrio gydytojos Ramunes Pasaulienes. Is Jusu kraujo bus atskirti tik afereziniai trombocitai,visas kitas kraujas bus supiltas jums atgal. Taigi hemoglobinas nesumazes. Gydytojos zodziais, geriausias yra vyru, arba negimdziusiu moteru kraujas, nes nestumo metu, esant vaiko kitai kraujo grupei, mamos organizmas isiaudrina ir tada tokie donoro trombocitai ligoniukui prigyja sunkiau, bet jei nera geriausio varianto( vyru donoru), tinka ir moterys. Afereziniai trombocitai yra nesaldomi, jie galioja tik 5 dienas, Reniui jie bus pilami kasdien, apie 2 savaites, cia, zinoma, geriausiu atveju. Kraujo centras gali priimti per diena tik keleta donoru,todel registruotis reikia is anksto, mazdaug pries 4 dienas.Tai, manau, jau mazdaug apie sausio 18 diena reiktu registruotis. Kol nepakliuvau ten, i kaulu ciulpu transplantacijos poskyri, negaliu tiksliai ir nuspeti situacijos, galbut donoru reikes ir keliom dienom anksciau.Labai prasau- padekite mano Reniukui nugalet liga. Kiekvienas mums esat GYVYBISKAI svarbus. ACIU

As pati su vaiku gulesiu ligoninej, todel palieku Reniaus mociutes telefona 864131095.

placiau apie reniu galit pasiskaityt: http://www.rugute.lt...jos/renius.html
Atsakyti
sekmes, VikaPika 4u.gif

uzsiskiedziau va tokio su pukuciais
user posted image
gal kuri turite schemute ax.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif
Buvau užsukus į jūsų senus namelius, bet jūs jau išsikraustę ax.gif
Taigi, noriu ir aš pas jus- gi kažką reikia su turimu moheriuku daryt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2008 01 13, 19:57)
sekmes, VikaPika  4u.gif
user posted image
gal kuri turite schemute  ax.gif

oho, koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2008 01 13, 20:57)
sekmes, VikaPika  4u.gif
user posted image
gal kuri turite schemute  ax.gif

smile.gif na mano akim ziurint,cia yra nerta vaseliu,pabandyk ziuredama i numegzta rasta,tai nera sudetinga,tik reikia gerai isiziuret.
Atsakyti
Va turiu toki aprasyma
user posted image
user posted image
Sekmes mezgime 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
tik siandien jus atradau,
mezgu kokius 5 metelius, bet pastarieji du metai - labai mazai, nes diplomas ir mazius neleido. turiu plonos moheros turkio spalvos ir jau ilgai audziu minti ka cia is jo grazaus. nusprendziau noriu ale tunikos ar trumpos sukneles, dideliu kaklu ir trumpom rankovem, kiaurarasciu. bet jokios tikslio vizijos, ir dar kad nestorintu, nes krutines nedaug, o klubai ...normalus, ugis irgi nemazas. siulykit, patarkit rasteli, ir didelio kaklo niekad nedarius, siaip gal ir koks mazas tiktu neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 01 13, 12:07)
user posted image

Valentinuke, darbeliai gražūs, bet modelio kasos dar įspūdingesnės thumbup.gif
Beje, o gal šito daikto nuotrauką galima pamatyti 'ant modelio'? Turėtų įdomiai atrodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 15, 10:36)
Valentinuke, darbeliai gražūs, bet modelio kasos dar įspūdingesnės  thumbup.gif
Beje, o gal šito daikto nuotrauką galima pamatyti 'ant modelio'? Turėtų įdomiai atrodyti  bigsmile.gif

smile.gif na nelai supratau klausimo,pamatyt ant modelio?taigi yra nuotrauka kur mano dukra demonstruoja mano darbeli. g.gif
Atsakyti