O ar sitie Yarnart moheriniai netysta?
Labai dailus Lusasitos megztukas Tiesa, gal gali įmesti raštuką
Ir aš ruošiuosi megzti iš mocheros megztuką su V kaklu. Jau ir raštą susiradau, tik niekaip nesugalvoju kaip geriau uždėti siūlus Kaip jūs pradedat, kad paskui apačia neišsitampytų? Ir kiek daugmaž akių dedat?
Ir aš ruošiuosi megzti iš mocheros megztuką su V kaklu. Jau ir raštą susiradau, tik niekaip nesugalvoju kaip geriau uždėti siūlus Kaip jūs pradedat, kad paskui apačia neišsitampytų? Ir kiek daugmaž akių dedat?
[quote=Lusasita,2008 02 13, 14:29]
Lusasita ,saunuole, Tu nepakartojama ir greitis ir mezgimas ,kruopstumas,darbeliu dailumas Labai grazu
Lusasita .
O prie pilkos mocheros dėjai paprastą siuvimo siūlą, kad nesitampytų mezginys?
QUOTE(everesta @ 2008 02 10, 21:50)
Saldainia, kokiu rastu megztas pirmas salis?
atsakinėti man turbūt jau nereikai
QUOTE(Sniege26 @ 2008 02 13, 19:15)
Labai dailus Lusasitos megztukas Tiesa, gal gali įmesti raštuką
rastuko kompe neturiu, jei rasiu, ikelsiu
akis uzdedu ant plonesniu virbalu, jei nenoriu kad temptusi priekiui dedu apie 70 akiu priklausomai nuo siulo, virbalu storio ( geriausia butu pasimegzti pavyzduka ir issimatuot, kiek akiu reikia )
Papildyta:
QUOTE(janike1 @ 2008 02 13, 20:30)
Lusasita ,saunuole, Tu nepakartojama ir greitis ir mezgimas ,kruopstumas,darbeliu dailumas Labai grazu
dekuj
Papildyta:
QUOTE(Rūtelė @ 2008 02 13, 21:00)
Lusasita .
aciu
nedejau nieko
[quote=Ristina,2008 02 14, 00:20]
Rodausi ir as savo pilkiuka,svelniuka
Grazu
Rodausi ir as savo pilkiuka,svelniuka
Grazu
QUOTE(Ristina @ 2008 02 14, 00:20)
Ristina gražu, gaila, kad neapsivilkai, nes nesimato viso grožio. Bet bus smagu nešioti, jaučiu jau dabar.Labai spalva graži. Kokie siūlai, kiek sunaudojau?
Sveikutes,
na va ir as pribaigiau savo voratinkli... ir nusivyliau...
darbo idejau, o jis velniukstis platokas gavosi... kadangi esu tai matuotis neisejo... o kai visa pabaigiau su apdaila ir apsrengiau, tai supratau, kad dabartiniam mano pilvukui kaip tik, bet po 1 menesiuko, tai to pilvo neliks..... ir visas triusas veltui... nzn ka daryti jauciu reikes arba kam nors parduoti arba padovanoti... ir jau antra karta su sio rasto mezgineliu man taip........ ech....
tai gi jusu ivertinimui
voratinklis
darbo idejau, o jis velniukstis platokas gavosi... kadangi esu tai matuotis neisejo... o kai visa pabaigiau su apdaila ir apsrengiau, tai supratau, kad dabartiniam mano pilvukui kaip tik, bet po 1 menesiuko, tai to pilvo neliks..... ir visas triusas veltui... nzn ka daryti jauciu reikes arba kam nors parduoti arba padovanoti... ir jau antra karta su sio rasto mezgineliu man taip........ ech....
tai gi jusu ivertinimui
voratinklis
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 14, 11:23)
Sveikutes,
darbo idejau, o jis velniukstis platokas gavosi..., kadandi esu tai matuotis neisejo... o kai visa pabaigiau su appdaila ir pasrengiau, tai supratau, kad dabartiniaum mano pilvukui kaip tik, bet po 1 menesiuko, tai to pilvo neliks..... ir visas triusas veltui... nzn ka daryti jauciu reikes arba kam nors parduoti arba padovanoti... ir jau natra karta su sio rasto mezgineliu man taip........ ech....
tai gi jusu ivertinimui
darbo idejau, o jis velniukstis platokas gavosi..., kadandi esu tai matuotis neisejo... o kai visa pabaigiau su appdaila ir pasrengiau, tai supratau, kad dabartiniaum mano pilvukui kaip tik, bet po 1 menesiuko, tai to pilvo neliks..... ir visas triusas veltui... nzn ka daryti jauciu reikes arba kam nors parduoti arba padovanoti... ir jau natra karta su sio rasto mezgineliu man taip........ ech....
tai gi jusu ivertinimui
http://images33.fotk....jpg?1202980080
labai labai ir nedejuok, kad bus platus, tam yra visoki dirželiai, sniureliai, kaspineliai sumastysi kaip "pasiaurint"
o rasteli galetum imest
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2008 02 13, 23:20)
o kad dar ant modeliuko taip , a labai grazus
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 14, 12:27)
http://images33.fotk....jpg?1202980080
labai labai ir nedejuok, kad bus platus, tam yra visoki dirželiai, sniureliai, kaspineliai sumastysi kaip "pasiaurint"
o rasteli galetum imest
o rasteli galetum imest
aciu o su kaspineliu ideja mannet nebuvo atejusi... aciu matysim pavasari ka cia su juo daryti
Papildyta:
rasteli zurnale turiu, bet paieskosiu i-nete irgi maciau;)