QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 14:29)
Dar noriu Lusasita info, ar čia irgi tuo mistiniu būdu nuo kaklo mezgei? jaučiu, kad ne:) Bet....
Negaliu man tavo tobulas rankovių įstatymas ir kaklo tobulas užbaigimas, varo iš proto.Man tai taip idealiai.
Žodžiu gražūs siūlai, (mochero man gražiausi siūlai,patys patys),kruopštus darbas, įgimtas talentas(paveldetas kartu su vašeliais), ir tai jog tai daroma nuolat, treniruojamasi ,daro savo.Rezultatas pritrenkiantis
Negaliu man tavo tobulas rankovių įstatymas ir kaklo tobulas užbaigimas, varo iš proto.Man tai taip idealiai.
Žodžiu gražūs siūlai, (mochero man gražiausi siūlai,patys patys),kruopštus darbas, įgimtas talentas(paveldetas kartu su vašeliais), ir tai jog tai daroma nuolat, treniruojamasi ,daro savo.Rezultatas pritrenkiantis
Lusasita, nu super!!!
Abi katytes nepaprastai gerai ziurisi!!!
Niekad tokio tipo bliuzeliu/megztinuku nemezgiau, t.y. is mocheros, kiaurarascio ir su tokio storio virbalais. Ar galetum man kada padet su skaiciavimais, kai uzsiimsiu tuo? Butum mano pirmo tokio darbo krikstamote
Niekad tokio tipo bliuzeliu/megztinuku nemezgiau, t.y. is mocheros, kiaurarascio ir su tokio storio virbalais. Ar galetum man kada padet su skaiciavimais, kai uzsiimsiu tuo? Butum mano pirmo tokio darbo krikstamote
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 13, 13:44)
Dar noriu Lusasita info, ar čia irgi tuo mistiniu būdu nuo kaklo mezgei? jaučiu, kad ne:) Bet....
nea, sitas nuo apacios siulai labai svelnuciai nu kaip malonu buvo su jais megzt, nors labai plonuciai
liga tas mezgimas, liga
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 13:29)
mano jau uzgimes Kates kailiukas
trūksta žodžių kaip gražu
o nugarytė irgi raštas iki pusės? ar kaip?
QUOTE(Mate @ 2008 02 13, 13:46)
Lusasita, nu super!!!
jei tik sugebesiu, butinai padesiu
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 14:49)
nea, sitas nuo apacios siulai labai svelnuciai nu kaip malonu buvo su jais megzt, nors labai plonuciai
liga tas mezgimas, liga
liga tas mezgimas, liga
O koks siūlikas Lusasita, gal matkelio info turi:) Kaina?? Nes aš vistiek paskaičiuoju kiek kainuos megztinis:)
Ir dar aš kažkaip tujinuosi, ar nieko tokio, labai jau man artima siela ir kūryba tavoji?
QUOTE(gida @ 2008 02 13, 13:49)
nugarinej dalyje rastas taip pat, tik iskirptes ner
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 13, 13:52)
O koks siūlikas Lusasita, gal matkelio info turi:) Kaina?? Nes aš vistiek paskaičiuoju kiek kainuos megztinis:)
Ir dar aš kažkaip tujinuosi, ar nieko tokio, labai jau man artima siela ir kūryba tavoji?
YarnArt angora de luxe 100 gr 520 m, kaina 9 Lt, megztukas sveria 130 gr
malonu, kad tujinames
malonu, kad tujinames
[/quote]
Va tuos nusipirkau šiandiena, tik žydrai, baltai ,violetiniai margi. Bet kol suvijau į kamuoliuką labai apsiplaukavo kelnės, bet mochera turi "tokį bruožą". Pas mus jie 7 litai:)
Nuotaika mano vėl aukščiausiam taške:)
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 13:29)
Seilė taip ir nutyso :wub:Kaip gražu Noriu, noriu tokių pilkiukų siūliukų (vaikystę man primena tas megztukas, nes tuomet mama turėjo kostiumėlį tokios spalvos moherio )
P.S. mano katė irgi ant monitoriaus mėgsta kailiuką šildyt
Papildyta:
Šitie siūliukai ?
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 14:29)
Lusasita lkatytes abi labai, labai
surisimas po krutine graziai ziurisi
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 13, 15:04)
aga
dar karta visom mergikem , aciu uz grazius zodelius
sese pilvuka augina, tai praktikuojuosi , gal ir ji uzsimanys