QUOTE(gadget3 @ 2008 01 30, 05:54)
Melyna,
tavasis atvaizdas - man graziausio pasauly katinuko (niu gal antro po mano slektiskos pilkiukes baltalopes)
Megztuko 1:1 kaip avatare neturiu, bet turiu su gobtuvu, ir siaip su nemenkais (moheriniais) kakleliais. Tai nesiojimas nuo palto laaaabai priklauso: vienam paltukui "prie veido" netgi ant virsaus istrauktas, o kitam - niekaip niekaip, bet PO PALTU puikiai moheris man telpa.
Pasigirsiu, kad baigiau amziaus projekta - toki moherini veikala su trumpom raukiukinem rankovelem!!! Buvo kazkaip meile ir ikvepimas ties rankovemis nunykusi, po to masciau del kaklo - ar primegzti prie trikampes apykakles juosta a la kaspinams pasmakrej raisioti... Tai rankoves sugalvojau, juosta - atgalvojau. Ir turiu
Sivakar pasirodysiu.
Mano katinukas dekoja uz komplimentus ir siuncia linkejimu tavo baltalopei
Dekui uz atsakyma
Galvojau megzt nebutinai pukuotuka toki su dideliu kaklu, bet dabar galvoju, kad reiktu pukuota tam atvejui, jei paltukui prie "veido" netiktu, kad galeciau paslept
Greiciau pasirodyk pabaigta amziaus projekta - labai nekantru!
QUOTE(neringata @ 2008 01 30, 09:47)
Manau, galima megzti iš viso iš 3 siūlų: numezgus su 1 eilę su skirtingu siūlu, atgal grįžti su siūlu iš kito kamuoliuko ir megzti lyginį eilių skaičių su juo. Po to skirtingu siūlu eilę daryt iš kito galo, o tada megzt lyginį skaičių eilių pagrindinio rašto iš kito kamuoliuko.
Tai gal keturiu siuliuku butu geriau?
Du vienos spalvos, du kitos.
Merginos, patarkit/apsvieskit kas galetu iseiti is mazdaug 180 g moheros, nes as net neisivaizduoju.
Metrai: 100g - 450m.