as su valu ir duoduosi, o su vaseliu nelabai draugauju nu labai laaaaaaaaabai letai , bet ner man ten kantrybes
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 29, 16:58)
as su valu ir duoduosi, o su vaseliu nelabai draugauju nu labai laaaaaaaaabai letai , bet ner man ten kantrybes
tai ir pabandyk su valu kad ir toki
as jau ji eileje uzregistravus
Papildyta:
dar galima imti bet kokios staltiese rasta, kad ir toki
ir is jo daryti ka sugalvojus, viena rusaite nusimezge sijona berods kazkuri jau buvo ji idejusi i foruma gal pasikartosiu nepykit
Papildyta:
ir visa tai galima pritaikyti apvalios liemenes mezgimui
norali, gal turi ir schemas smelio spalvos megztuko ir staltieses? Gal gali cia ikelt ar i emaila atsiust?
Sveikos mezgėjos
bandau naują raštelį išsimegzti labai šauniai gaunasi, bet užstrigau ties "iš vienos akies išmegsti dvi". Nesuprantu kaip čia padaryti
bandau naują raštelį išsimegzti labai šauniai gaunasi, bet užstrigau ties "iš vienos akies išmegsti dvi". Nesuprantu kaip čia padaryti
QUOTE(liepa50 @ 2008 01 29, 18:35)
norali, gal turi ir schemas smelio spalvos megztuko ir staltieses? Gal gali cia ikelt ar i emaila atsiust?
megztuko schemos neturiu o sijono prasom
Papildyta:
QUOTE(Christyyyn @ 2008 01 29, 19:18)
Sveikos mezgėjos
tikriausiai reiketu viena aki ismegzt ir toj pacio aki dar viena uzdet tai yra uzmetima padaryt
QUOTE(VilmaM @ 2006 02 07, 10:13)
Reikės: melanžinių angorinės vilnos "Soft print" siūlų ir "Como" siūlų, virbalų su valu Nr. 4 (aš mezgiau Nr.5 virbalais), vąšelio.
Megzkite taip:
1 eilė: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis;
2 eilė: plonais melanžiniais angorinės vilnos siūlais megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
3 eilė: 5 akis sumegzkite kartu gerosiomis akimis iš apačios, nenukelkite, užmeskite, dar kartą megzkite tas pačias akis, užmeskite, kartokite tol, kol iš 5 kartu sumegztų akių atsiras 5 naujos akys;
4 ir 5 eilės: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis;
6 eilė: megzkite vien išvirkščiosiomis akimis;
7 eilė: megzkite 3 gerąsias akis, * iš 5 akių megzkite 5 naujas akis, lygiai kaip 3 eilėje;
8 eilė: "Como" siūlais megzkite vien gerosiomis akimis.
Kai baigsite, šalį apnerkite "Como" siūlais.
virbalai Nr.5, siūlai Kid mohera
Ir dar klausimukas
Dėl šito "musyčių" raštelio vieną eilę reikia megzti vienos rūšies siūlais, kitą jau kitokiais tai kaip čia daryti - eilės gale nukirpti siūlą ir rišti kitą ?
Papildyta:
QUOTE(norali @ 2008 01 29, 18:25)
tikriausiai reiketu viena aki ismegzt ir toj pacio aki dar viena uzdet tai yra uzmetima padaryt
Man tuomet gaunasi, kad tik siūlas du kartus aplink virbalą apsivynioja. Arba aš ne taip darau
QUOTE(Christyyyn @ 2008 01 29, 19:30)
Ir dar klausimukas
Dėl šito "musyčių" raštelio vieną eilę reikia megzti vienos rūšies siūlais, kitą jau kitokiais tai kaip čia daryti - eilės gale nukirpti siūlą ir rišti kitą ?
Papildyta:
Man tuomet gaunasi, kad tik siūlas du kartus aplink virbalą apsivynioja. Arba aš ne taip darau
Papildyta:
siaip tai niekad kiek mezgu nesu dariusi, kad reiketu is vienos dvi ismegzti trys is vienos tai labai gerai gaunasi pabandyk, gal tiks
QUOTE(norali @ 2008 01 29, 18:33)
siaip tai niekad kiek mezgu nesu dariusi, kad reiketu is vienos dvi ismegzti trys is vienos tai labai gerai gaunasi pabandyk, gal tiks
raštelis va toks http://mezgu.erdves....ms/salis_01.jpg
xxxxxx2xxxxxxx
xxxxxouoxxxxxx
xxxxoxuxoxxxxx
xxxoxxuxxoxxxx
xxoxxxuxxxoxxx
xoxxxxuxxxxoxx
oxxxxxuxxxxxox
xxxxxxuxxxxxxo
x-gera akys
o-uzmetimas
u-3 ismegztos kartu
2-is vienos ismegzta dvi
QUOTE(Christyyyn @ 2008 01 29, 19:45)
raštelis va toks
xxxxxx2xxxxxxx
xxxxxouoxxxxxx
xxxxoxuxoxxxxx
xxxoxxuxxoxxxx
xxoxxxuxxxoxxx
xoxxxxuxxxxoxx
oxxxxxuxxxxxox
xxxxxxuxxxxxxo
x-gera akys
o-uzmetimas
u-3 ismegztos kartu
2-is vienos ismegzta dvi
xxxxxx2xxxxxxx
xxxxxouoxxxxxx
xxxxoxuxoxxxxx
xxxoxxuxxoxxxx
xxoxxxuxxxoxxx
xoxxxxuxxxxoxx
oxxxxxuxxxxxox
xxxxxxuxxxxxxo
x-gera akys
o-uzmetimas
u-3 ismegztos kartu
2-is vienos ismegzta dvi
o mezginio pavyzduko neturi? is schemos sunku suprasti
QUOTE(norali @ 2008 01 29, 18:49)
o mezginio pavyzduko neturi? is schemos sunku suprasti
http://public.fotki....picture020.html
QUOTE(Christyyyn @ 2008 01 29, 19:56)
man atrodo, kad ten viskas gerai gaunasi
QUOTE(norali @ 2008 01 29, 19:08)
man atrodo, kad ten viskas gerai gaunasi
tai nereikia iš vienos akies dviejų išmegsti? uždėjau 32 akis, dabar ant virbalų 30, tai vadinasi reikia... nu bet nemoku...