norali labai gražu esu mačius keletą panašių liemenių chemučių, bet niekad nesusimasčiau, kad man reikia, o va pasižiūrėjus į tavo darbelį taip ir kyla noras sau nusinarplioti gaila, kad laiko ir rankų pritruksta
Kokiais siūlais nerta, koks vašelio storis
Norali, labai graži liemenė O kiek siūlų sunaudojai?
norali auksarankių auksarankė . Sužavėta visais tavo darbeliais .
sveikos, merginos aciu jums visoms uz grazius zodzius
siulai YarnArt Angora .Sudetis 70%moherio,30%akrilo o kiek suneriau sunku pasakyti buvo is vieno matkiuko kazkiek nuimta kai neriau ir varsciau palta tai suneraiu visa sita likusi ir dar nuo naujo truputi na ir prirasiau ar suprasit ka nors
siulai YarnArt Angora .Sudetis 70%moherio,30%akrilo o kiek suneriau sunku pasakyti buvo is vieno matkiuko kazkiek nuimta kai neriau ir varsciau palta tai suneraiu visa sita likusi ir dar nuo naujo truputi na ir prirasiau ar suprasit ka nors
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 28, 23:45)
Norali, nerealiai gražu ir iš viso lenkiu galvą prieš neriančias vašeliu
prisidedu
koks "debeselis"
QUOTE(norali @ 2008 01 29, 09:24)
sveikos, merginos aciu jums visoms uz grazius zodzius
laba
man irgi labai patiko sis darbelis
gal gali parasyt kaip ji nerei? nes nelabai isivaizduoju kaip jis gaunasi. o tai jis apvaliai? ar kazkaip mazdaug darei pecius ir t.t. nu kazkokia nesamone parasiau bet gal suprasit
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 29, 12:21)
O čia koks grožis
QUOTE(raim @ 2008 01 29, 15:48)
laba
gal gali parasyt kaip ji nerei? nes nelabai isivaizduoju kaip jis gaunasi. o tai jis apvaliai? ar kazkaip mazdaug darei pecius ir t.t. nu kazkokia nesamone parasiau bet gal suprasit
23 psl. idejau schemute nusikopijuok ir isikelk pas save i vorda ar kur kitur, kur galima padidinti ten labai aiskiai matosi, berods, 19 eileje iskirpimams rankoms padaryti reikia nerti tik pynute o paskui vel taip pat aplink ar aiskaia parasiau
na dar idesiu istiesta liemene taip ji atrodo nunerta, kaip staltiese
kaip virbalais sitaip ismegzt
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 29, 16:51)
kaip virbalais sitaip ismegzt
o tu vaseliu neneri?
kazkur esu maciusi, gal pas rusaites forumuose, kad galima ir virbalais , kaip mezgamos staltieses, serveteles reikia megzti virbalais su valu, kad apvaliai megztusi