as tai megstu visas spalvas iskyrus violetine, net nezinau kodel ji man neitinka
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 25, 20:11)
as tai megstu visas spalvas iskyrus violetine, net nezinau kodel ji man neitinka
nuo senu laiku kates ir violetine spalva laikyta senmergiu simboliais nu gal del to jos taip bijote
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 25, 21:17)
nuo senu laiku kates ir violetine spalva laikyta senmergiu simboliais nu gal del to jos taip bijote
kates myliu, o jau senmergyste negresia jau 3 virs metu
Oho,kiek diskusiju sukelevioletine spalva!
Violetine pagal kataliku baznycia-gedulo spalva.Gal todel daug kas jos baidosi.
Mano spalva-raudona.Bet nusprendziau ka nors nuregzti ir kitokiu spalvu.
Turetu buti ilgokas megztukas,gilia V iskirpte
Violetine pagal kataliku baznycia-gedulo spalva.Gal todel daug kas jos baidosi.
Mano spalva-raudona.Bet nusprendziau ka nors nuregzti ir kitokiu spalvu.
Turetu buti ilgokas megztukas,gilia V iskirpte
man visos spalvos grazios, tik ne visos tinka
QUOTE(Ristina @ 2008 01 25, 21:01)
kooooooooooooooooookie grazus siuliukai! gal butu galima info?etikete?
na aisku ir darbelio pradzia o kas cia bus?
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 25, 21:11)
man tai ziauriai nepatikdavo ruda.....nuo vaikystes jos nemegau ir netiko atrodo...bet dabar pries kokius 2 metus na taip pradejo patikti tai ir tau agnex, subresi dar iki violetines gal....
Dovyda,mane tie siuliukai savo pereinamom spalvom pardej,tiesiog is lentynos saukesi i mano rankas buvau isledusi jau visus pinigus,skirtus siulams,bet drebanciom rankom(kaip alkoholikas)visvien nusipirkau
Ant etiketes parasyta:YarnArt Angora de luxe color.Sudetis 70%moherio,30%akrilo. 100gr.metrazas-520metru.Vienu zodziu-mezgimo idealas.
Maciau ir kitokiu spalvu debesuotu siuliuku.
Megzdinsiu ilgoka megztuka V formos iskirpte.
Ant etiketes parasyta:YarnArt Angora de luxe color.Sudetis 70%moherio,30%akrilo. 100gr.metrazas-520metru.Vienu zodziu-mezgimo idealas.
Maciau ir kitokiu spalvu debesuotu siuliuku.
Megzdinsiu ilgoka megztuka V formos iskirpte.
Ant etiketes parasyta:YarnArt Angora de luxe color.Sudetis 70%moherio,30%
Ristina tie siuliukai labai gerai nesiojasi , turiu nusinerusi liemene ir bliuskute ir metrazas gero tau mezginio
kiek siuliuku pirkaisi violetiniam debesuotam? su tokiu metrazu kokiu dvieju uztektu o kokia ju kaina?
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 26, 16:50)
kiek siuliuku pirkaisi violetiniam debesuotam? su tokiu metrazu kokiu dvieju uztektu o kokia ju kaina?
Aš šitų siūlukų visada perku 2 kamuoliukus,esu nusinerus gal 4 palaidines,bet kiauraraščiu.Vienam nusipirkau 3,tai vienas liko,o kaina tai visada būdavo 9 lt,nebent pabrango.Veiksmas Kaume
QUOTE(Spyglė @ 2008 01 26, 17:32)
Aš šitų siūlukų visada perku 2 kamuoliukus,esu nusinerus gal 4 palaidines,bet kiauraraščiu.Vienam nusipirkau 3,tai vienas liko,o kaina tai visada būdavo 9 lt,nebent pabrango.Veiksmas Kaume
Nepabrango dar , pati iš tokių siūlų mezgiau tik susiūti liko. Tai iš dviejų liko dar siūlų, manau ir liemenė išeitų
as pirkau tris, tai isejo du megztinukai , nors pardaveja sake, kad vienam triju reikia