realiai tai as ir nenoriu jo aptempto Tai turbut teks matuoti tuos susitraukelius ir naplioti kazka, bet bijau, kad paskum nenueitu darbas per niek, kad po antro trecio skalbimo nesusitrauktu.... Jauciu reikia normalu pasidaryti pvz, 20cmx20cm Pirkau babinose Ditekse kazkas cia labai reklamavo si siula
Aciu mergytes,
siuliukas Kid Mohair BBB, spalva tik bordo, tamsi, o cia befotografuojant paraudonavo
o rastelis va
QUOTE(anciuke @ 2008 01 21, 20:13)
;labai gražūs, o tu juos paskui palygini ?
QUOTE(valentinuke @ 2008 01 22, 17:09)
ne nu as apakus, valentinuke tavo tempai..... grazu
QUOTE(tokom @ 2008 01 22, 18:32)
realiai tai as ir nenoriu jo aptempto Tai turbut teks matuoti tuos susitraukelius ir naplioti kazka, bet bijau, kad paskum nenueitu darbas per niek, kad po antro trecio skalbimo nesusitrauktu.... Jauciu reikia normalu pasidaryti pvz, 20cmx20cm Pirkau babinose Ditekse kazkas cia labai reklamavo si siula
Apie moherį su elastanu aš svaigau Ir labai gerai naudoju, nes dedu kaip vieną papildomą siūlelį prie kitų, kai noriu kokį gražų, bet nešiltą pluoštą papuošt, sudulsvint spalvą ir pašiltint. Aišku, TO kiekio kurį įsigijau man užteks ... eee ... dar daugybei visokių idėjų.
Beje, Ditekse iš karto vadybininkai sakė ir pavyzduką parodė, kad išplautas gaminys susitraukia (kuo daugiau siūlelių, tuo labiau, nes man, kai dedu vieną prie kažkokio kito, tai vooooos voooooos mezginys pastandėja).
Kitokius siūlus su elastanu (storesnius, ne iš Ditekso) irgi mezgiau, ir medvilnę, ir pusvilnę, tai man super patiko. Bet aš ir modelius mėgstu figūros neslepiančius
PS Pavydžiu, pavydžiu mašinos....
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2008 01 22, 22:49)
ne nu as apakus, valentinuke tavo tempai..... grazu
Aha, aš irgi pritrenkta tokio greitumo. Taigi tas šalis voratinklinis, o jau kiek pagaminta...
Valentinuke, tu šalių specė nereali!
Suknelių temoj rašiau, kad nuraukiau šalį ir aš, bet dar neturiu prezentacinės nuotraukos, mat dar sagas įdėsiu Manasis tegul ir pūkelis, bet dėl plauko. O šioj temoj, nes eilinį sykį moheriuko siūliuką įdėjau. Kažkaip man faktūrų (paviršių, ne sąskaitų) periodas...
QUOTE(anciuke @ 2008 01 22, 20:29)
Aciu mergytes,
siuliukas Kid Mohair BBB, spalva tik bordo, tamsi, o cia befotografuojant paraudonavo
o rastelis va
o rastelis va
aciu uz rasteli labai patiko,tai bandysiu ir as tokiu rasteliu nusimegzt
Sveikos
Na va, kai tik savarankiškai be pagalbos, taip ir susi.....- "liemenavau-platinau" savo megztinį, tai taip į pievas O ardyt tai nea, nesinori
Na va, kai tik savarankiškai be pagalbos, taip ir susi.....- "liemenavau-platinau" savo megztinį, tai taip į pievas O ardyt tai nea, nesinori
Dėk, ARUAL, fotkes ir prašyk kaaaaannkrečiai pagalbos, oki
A ardyt ką... blogai...
A ardyt ką... blogai...
Okis
Prašau pagalbos, bet kad pati prikliauzinau, tai nežinau ko čia ir prašyt. žodžiu, pradėjau liemenuoti pradžioj sumezgiau po dvi iš kraštų, po to numezgus 4 eiles vėl, po to po 8eilių ir 12 eilių. tada 10 eilių pamezgiau ir dabar uždedu kas 10-ta eilė
Nebežinau ar čia taip gerai, bet kažkodėl va taip dariau nes pagal mano nevykusius paskaičiavimus, tai aš nuiminėjau tik 10 akių liemenavimui (žodžiu vienai jau nieko neišeina )
O ardyti, tai jau tik ne tokį mezginį- kas pusmetrį susivelia
Prašau pagalbos, bet kad pati prikliauzinau, tai nežinau ko čia ir prašyt. žodžiu, pradėjau liemenuoti pradžioj sumezgiau po dvi iš kraštų, po to numezgus 4 eiles vėl, po to po 8eilių ir 12 eilių. tada 10 eilių pamezgiau ir dabar uždedu kas 10-ta eilė
Nebežinau ar čia taip gerai, bet kažkodėl va taip dariau nes pagal mano nevykusius paskaičiavimus, tai aš nuiminėjau tik 10 akių liemenavimui (žodžiu vienai jau nieko neišeina )
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 23, 12:27)
Okis
as kai liemenuoju tai kiek ir kas kelinta eile sumezgu, po to taip pat ir uzdedineju
QUOTE(norali @ 2008 01 23, 11:30)
as kai liemenuoju tai kiek ir kas kelinta eile sumezgu, po to taip pat ir uzdedineju
as irgi jei uzdedineju
O aš poilsiui nuo to smulkučio moheriuko pradėjau megzti storais virbalais, storais siūlais ... tapkes