Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moherio!

QUOTE(gudrilapute @ 2008 01 21, 01:39)
Labas vakaras mezgejeles, esu dar tik pradedanti megsti ir savamoksle praktiskai, nes mokyklos laiku neskaitau kad ka ismokau blush2.gif  tai va nusipirkau labai plonu mahieros raudonu siuliuku ir pradejau megzti salika-saly,toky platu ir ilga , taip toki noreciau. Rastelis pats paprasciausias ripsiukas,nes paty pirma toki dalyka mezgu, tai tu rastu ir nemoku sudetingu. Noreciau jusu patarimu truputi, kazkaip noriu ta salykeli papuosti, kad nebutu toks paprastas ir nuobodokas. Gal sakau pasidalintumete idejomis kokiomis? ax.gif  galvojau apie kutus, bet pamaniau kad tokie ploni siuliukai velsis g.gif  net nezinau, patarkit prasau labai jusu blush2.gif

sveika 4u.gif manau gali kutukus prideti, nepakenks mirksiukas.gif ir dar ant ripsiuko gali gelyciu prisinerus galus papuosti arba kad ir per visa sali pametyti, turetu but grazus wub.gif

o as irgi raportuoju lotuliukas.gif mano moherinis pukas irgi jau mezgasi nail.gif va pavyzdelis kaip atrodo is to mano moherytes mirksiukas.gif

user posted image

uzsidejau 132 akis berods ir jau apie 50 cm salio numezgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 21, 01:51)
sveika 4u.gif manau gali kutukus prideti, nepakenks mirksiukas.gif ir dar ant ripsiuko gali gelyciu prisinerus galus papuosti arba kad ir per visa sali pametyti, turetu but grazus wub.gif
o as irgi raportuoju lotuliukas.gif mano moherinis pukas irgi jau mezgasi nail.gif va pavyzdelis kaip atrodo is to mano moherytes mirksiukas.gif

user posted image

aciu uz patarima,galvojau as apie tas gelytes, nesu ju dar nerusi, kazkaip nelabai draugauju su vaseliu, bet man tos nertos rozytes labai graziai atrodo, reiks koky vakara pasimokint jas nerti, o ir prisiminti kaip vaseliu naudotis reikia blush2.gif
Atsakyti
[quote=dovyda,2008 01 21, 01:51]

kaip grazu, as kaip tik tokio rasto ieskojau savo zurnaluose ir netekus vilties ilindau cia pasiknaisioti biggrin.gif Gal gali Dovyda man sxemute parasyti? prasau. Siaip jau esu maciusi gyvai toki mezgima ir jis man labai patiko.
istikro tai noriu nusimegsti kazka labai puraus, tik neatrandu rasto, gal galit ka pasiulyti? is moxeros dar nebandziusi megsti, anksciau tik su vilna draugavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furija: 21 sausio 2008 - 01:21
Na, aš irgi labai noriu pabandyti iš mocheros šalį, bet net neišsivaizduoju kokiu rašteliu ... Gal kokių nors schemučių turite? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 01 21, 01:51)

user posted image

Labai gražu. Tik aš gal būčiau ėmusi dar storesnius virbalus - kad puresnis ir lengvesnis būtų kaip voratinklis ax.gif Man tokie kiauri kiauri patinka.
Atsakyti
bet kad labai sunku su tais kuolais megzt is plonu siuliuku, o dar siuo rastu g.gif
Atsakyti
sveikos moxerininkes 4u.gif
as irgi uzsikreciau moxera mirksiukas.gif norejau paklaust,kaip jus neriat moxera,kad liktu pukas,o gal sukuojat? nes pastebejau ,kad labai susineria ir grozio lieka per pus paziau blink.gif
Atsakyti
dovyda, paaiskink prasau kaip sita rasteli megsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2008 01 21, 13:43)
dovyda, paaiskink prasau kaip sita rasteli megsti  4u.gif

1 eile per penkias akis istraukti penkias akis , viena geroji ir taip kartoji
2 eile visos gerosios
3 eile visos gerosios
4 eile visos gerosios
5 eile 3 gerosios , paskuj per penkias akis istraukti penkias akis , viena geroji ir taip kartoji
ir vel trys eiles vien geruju ir kartoji vel nuo pirmos eiles

ar gerai parasiau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 21, 14:53)
1 eile per penkias akis istraukti penkias akis , viena geroji ir taip kartoji
2 eile visos gerosios
3 eile visos gerosios
4 eile visos gerosios
5 eile 3 gerosios , paskuj per penkias akis istraukti penkias akis , viena geroji ir taip kartoji
ir vel trys eiles vien geruju ir kartoji vel nuo pirmos eiles
ar gerai parasiau  g.gif  blush2.gif

o kaip per penkias akis istraukti penkias akis ? sorry bet sito nesupratau blush2.gif
bandziau 3 akis sumegzsti, bet rezultatas ne toks. Matau kad cia su 5 akim kazkas padaryta, bet kas?
Ir dar vienas klausimelis, su kokio numerio virbalais jus ta plona siuliuka gaudot?
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2008 01 21, 16:39)
o kaip  per penkias akis istraukti penkias akis ? sorry bet sito nesupratau  blush2.gif
bandziau 3 akis sumegzsti, bet rezultatas ne toks. Matau kad cia su 5 akim kazkas padaryta, bet kas?
Ir dar vienas klausimelis, su kokio numerio virbalais jus ta plona siuliuka gaudot?

pabandysiu paaiskint blush2.gif ikisi virbala per 5 geras akis is karto, istrauki kilpa, tada uzdedi uzmetima ir vel duri per tas pacias 5akis ir vel kilpute istrauki, dar karta uzmetimas ir paskutini karta duri i tas 5 ir istrauki kilpa, gaunasi 5 akys is vienos mirksiukas.gif gal aiskiau...
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2008 01 21, 16:39)
o kaip  per penkias akis istraukti penkias akis ? sorry bet sito nesupratau  blush2.gif

as mastau, kad is 5 akiu ismegzt 5, tai reiskia, kad sumezgi tas 5 akis geraja akim, bet nenukeli, tada darai uzmetima, tada vel ismezgi per 5 akis geraja aki, tada vel uzmetimas, tada vel per 5 akis geroji ir tik tada tas 5 akis jau gali paleist nuo virbalo, is kuriu jau 5 akis padarei...

unsure.gif paaiskinau taip, kad jau ir pati nebesuprantu... doh.gif
Dar ir aplenke Dovyda, kol as cia su aprasymais vargau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 21 sausio 2008 - 15:50