Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas ir raudoniukė

Nėščiai tai tikrai negalima skiepintis,netgi jei ir ne nėščia ir nori pasiskiepinti,tai kai jau pasiskiepinsi net 3mėn negalima pastoti,nes tas skiepas yra"gyvas"(kaip čia moksliškiau pasakyt g.gif ),na vienu žodžiu pastoti negalima

O pasitikrinti ar turi imunitetą tai visai neblogai būtų
Atsakyti
Radoniuke plinta laseliniu budu ir per trecia asmeni neuzkreciama. Turi pirmiausiai sirgti tavo virsininkas. O kad jo vaikai serga, tai dar nereiskia, kad jis susirgs. Gal jis persirges vaikysteje ir tos ligos tau neperduos. Nebent tu tiesiogiai kontaktuosi su jo vaikais. Kol kas nera tikrai pagrindo nerimauti.O dar geriau pasidaryk kraujo tyrima, isitikinsi ar yra imunitetas raudoniukei. Jei sirgo sesuo, tai didele tikimybe, kad ir tu ja persirgai. Siaip tai vaikai ja gi labai lengvai perserga ir galejai net neisiminti, kad sirgai raudoniuke
Atsakyti
Su tuo vaiku tiesiogiai kontaktavau, nes ji priziuret turejau...
O tyrimus del raudoniukes tai kur daro...
Jei kai buvau 9 -10 kl skiepijo nuo raudoniukes ar dar gali buti likes imunitetas. Praejo apie 8 metus???

Atsakyti
QUOTE(shalnele @ 2005 03 22, 22:37)
O tyrimus del raudoniukes tai kur daro...
Jei kai buvau 9 -10 kl skiepijo nuo raudoniukes ar dar gali buti likes imunitetas. Praejo apie 8 metus???

Kai buvau pasiskiepinti, tai ta moteris kuri skiepija paklause kiek man metu,kai pasakiau,kad 25m,tai sako mokykloj tikrai neskiepijo,nes skiepindavo iki kazkuriu 19..metu,taigi atseit as nespejau

O as skiepijausi Vilniuje, Kalvariju gatvej,arti (kuro aparaturos) tikslaus adreso neprisimenu
Atsakyti
O jei tikrai skiepijo nuo raudonukes,tai paprastai imunitetas gaunamas visam gyvenimui
Atsakyti
QUOTE(shalnele @ 2005 03 22, 18:16)
Sveikutes...As net mamos klausiau...ar persirgau ar ne, bet ji pasake, kad mano sesuo tikrai sirgo ...o ar as sirgau nepamena...o as pati ir nepamenu...Siandien susirgo mano virsininku vaikas o as su juo vienoje patalpoje visa diena esu...Ir jei nepersirgau tai galiu susirkt (Realu juk)
Ir kazko ne kaip jaustis pradejau...Gal temperatura kilt eme..
As dar tik itariu kad galiu lauktis...o klausiu nes noriu apsidraust ir zinoti ko galima laukt...

Kadangi raudoniukė infekcinė liga, tai jeigu sirgo tavo sesuo labai didelė tikimybė, kad sirgai ir tu (nebent tuo metu nebuvai su namie). Dar nepulk į neviltį. Pasidaryk kraujo tyrimą ir tau pasakys, ar yra raudoniukės antikunių ar ne. Lauksime gerų žinių wub.gif
Atsakyti
Dekui mergaites....Siandien buvau odos dispanseryje ir paeme krauja...
Tai atsakyma gausiu ryt...
Atsakyti
Sveikutės....
Na atrodo kad man viskas gerai....Aš turiu imunitete raudoniukei...
Tai dabar esu rami.....
Dekui....
Atsakyti
QUOTE(shalnele @ 2005 03 25, 11:02)
Sveikutės....
Tai dabar esu rami.....
Dekui....

Shalnele,

Sveikinu! wub.gif Ir ačiū, kad pranešei smile.gif
Atsakyti
Aciu Dievui, Shalnele, kad tau viskas gerai! As vis pamastydavau, kaip ten tau...Kad ir paveluotai, bet man siandien toptelejo, kad realiai iskilus tokiai problemai, taip mum per seimos kursus aiskino D. Serapinas, seimos daktaras ir genetikas, kad siais laikais genetika gali padeti...Turiu as sio daktaro telefona, jei kokia beda, rasykit i asmenine.
Atsakyti
QUOTE(shalnele @ 2005 03 25, 11:02)
Sveikutės....
Tai dabar esu rami.....
Dekui....

Oi, kaip gerai. Laimingai augink pilveli mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar kartelį noreciau pasitikslint, ar gali buti raudoniukė pasiskiepijus, ir tada ji nebaisi, ar jos nebuna; tai Šalnelei nebuvo, ar buvo? Kodel būna, jei turi imunitetą? Visai sumaišiau viską. Būsimos mamytės, o jūs skiepijatės?
Atsakyti