Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 01 25, 19:12)
Kazkaip idomiai maniskis pradejo valgyti...  g.gif Buvo kelios naktys kad ismiegojo 5-6val nepabudes, jau apsidziaugiau, kad biski ir as atsigausiu  tongue.gif Na, bet paskui ir vel pradejo keltis kas 2-3val ir valgyti. Paskui viena nakti vel 5val ismiegojo, sianakt - vel kas 2-2,5val valge  schmoll.gif  Diena valgo kas 2-3val.
Kada jusu vaikuciai pradejo siek tiek ilgiau miegoti ?

Mano dar ir dabar taip miega biggrin.gif Naktį kelias kas 2-3 val (nuo gimimo taip ir kėlės, kartais dažniau, kartais rečiau), pasitaiko, kad 5 val išmiega, bet labai jau retai biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūnus irgi niekaip visą naktį neišmiega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 24, 09:42)
J.E. Aistė&Julijonas, džiaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi  thumbup.gif Ir toliau galėsi maitinti MP  wub.gif Sveikatos tau  4u.gif

Ačiū 4u.gif stengsiuos tongue.gif

QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 01 25, 19:12)
Kada jusu vaikuciai pradejo siek tiek ilgiau miegoti ?

Dvynės iki 1,3m kėlėsi po keliskart MP. Paskui savaime išmiegodavo thumbup.gif

O mažoji tai minimum po kelis kart keliasi, o būna, kad vos ne ištisą naktį prakabo ax.gif Ai, miega šalia, tai negaila tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 01 25, 19:52)
O mažoji tai minimum po kelis kart keliasi, o būna, kad vos ne ištisą naktį prakabo  ax.gif Ai, miega šalia, tai negaila tongue.gif

as pradzioj kazkaip irgi kartais pas save i lova guldydavau, bet tiesa sakant geriau pailssiu, jeigu lovytej mazius miega, o ir neurologe patare kartu nemiegoti, na, tipo pripras, paskui bus sunku atpratint. Tai as ir migdau nakciai lovytej. Kaip ir uzmiega normaliai, tik va nakti kartais sunku keltis buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 01 25, 21:15)
as pradzioj kazkaip irgi kartais pas save i lova guldydavau, bet tiesa sakant geriau pailssiu, jeigu lovytej mazius miega, o ir neurologe patare kartu nemiegoti, na, tipo pripras, paskui bus sunku atpratint. Tai as ir migdau nakciai lovytej. Kaip ir uzmiega normaliai, tik va nakti kartais sunku keltis buna  blink.gif

O dar galėjo pvz., pasakyti, neduok valgyti, nes pripras ir turėsi visada duoti. Arba nesikalbėk. Neimk ant rankų, nes pripras. XX a pr. bihevioristai mokė tėvus, kad vaiko negalima liesti, kalbinti, bučiuoti. Jei jau kitaip neišeina, tai galima pabučiuoti vieną kartą prieš miegą. Kai tokia praktika buvo pritaikyta kūdikyne po II pasaul karo, tai kūdikių mirtingumas buvo 99 proc. Išgyvendavo nebent tie, kurių lovytės buvo arti durų ir darbuotojas dar šiek tiek žmogiško dėmesio parodydavo.

Miegokit kaip jums patogiau - ar vienoje lovoje, ar atskirai, svarbu, kad jums būtų patogu pailsėti ir pasimaitinti. O kai vaikas subręsta pakankamai, kad atsiskirtų nuo mamos, tai ir atsiskiria ir išeina miegoti be jokių problemų. Mano trimetė išėjo į savo kambarį ir negrįžta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 01 25, 20:52)
Dvynės iki 1,3m kėlėsi po keliskart MP. Paskui savaime išmiegodavo thumbup.gif

Įdomu kiek manieji norės naktim pienuko? g.gif Su dukra iki 1 m 10 mėn kas 2 val kėlinėjausi, bet su šitais dviem tiek nesinorėtų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 01 26, 10:24)
O dar galėjo pvz., pasakyti, neduok valgyti, nes pripras ir turėsi visada duoti.

Na, cia pavarei unsure.gif

QUOTE(Raideles @ 2008 01 26, 10:24)
Miegokit kaip jums patogiau - ar vienoje lovoje, ar atskirai, svarbu, kad jums būtų patogu pailsėti ir pasimaitinti.

Tai as po teisybei taip ir darau ax.gif Mes graziai uzmiegam ir lovytej, o diena tai nesiojames daug ir miegam ant ranku vacation1.gif Siryt irgi isikeliau i lova, kad dar biski pasnausti galeciau tongue.gif , o mazylis ir uzvalge tuo paciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 01 26, 17:33)
Tai as po teisybei taip ir darau  ax.gif Mes graziai uzmiegam ir lovytej, o diena tai nesiojames daug ir miegam ant ranku  vacation1.gif  Siryt irgi isikeliau i lova, kad dar biski pasnausti galeciau  tongue.gif  , o mazylis ir uzvalge tuo paciu drinks_cheers.gif

thumbup.gif
zinai, daryk kaip patogiausia jums su kudikiu, o ne kaip kas nors sako...
ir as labai pritariu Raideles postui - nu negali kudikis priprast prie mamos (miegojimo su mama, nesiojimo, mylavimo, maitinimo iskruties ir tt), nes jis niekada nuo jos nebuvo atprates tongue.gif kudikis saves nuo mamos neskiria, mama su gimusiu vaikeliu yra VIENA, o cia prasideda - nenesio, pripras, neguldyk, pripras doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

reik man patyrusių maitintojų patarimo...
užaugino mano pana viršutinius priekinius dantus, ir pasirodo kad kai valgo - jin jais mano papą "kabina" kad neiškristų blink.gif matyt anksčiau su dantenom kabindavo, bet aš nejutau... na ir kaip man dabar ją išmokyt taisiklingai žisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2008 01 26, 22:26)
Sveikos,

reik man patyrusių maitintojų patarimo...
užaugino mano pana viršutinius priekinius dantus, ir pasirodo kad kai valgo - jin jais mano papą "kabina" kad neiškristų  blink.gif matyt anksčiau su dantenom kabindavo, bet aš nejutau... na ir kaip man dabar ją išmokyt taisiklingai žisti?  g.gif

nezinau, bet gal stengtis patogiau kruti paduoti, kad ji pilnai ja apziotu. arba maitinimo padeti pakeisti ir tada kruti paduoti pagal taisykles, kad daugiau spenelio apziotu. sekmes.
o va man tai kipsiukas mylimas kanda ir tiek, nors taisyklingai zinde visada. tik sustoja ir capt, siaubas. pabandziau prispaust, skaiciau patarimus, tai visi suspaude kad cypt pati pradejau, tikiuos praeis, nes jau bijau papa duot sad.gif
Atsakyti
maniškiui kai išdygo dantukai ir pradejo kasti arba sukasdavo ir su rankom traukdavo krutį lauk doh.gif tai aš stengdavausi saugiai(prilaikydavau galvute kad staigiai nepasuktu )ištraukt ir nemaitindavau tada 3min. biggrin.gif kartojau ,kartojau doh.gif kai suprato kad pieno gaus kai nekas schmoll.gif tai saugiai maitinu iki šiol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 01 27, 22:52)
maniškiui kai išdygo dantukai ir pradejo kasti arba sukasdavo ir su rankom traukdavo krutį lauk doh.gif tai aš stengdavausi saugiai(prilaikydavau galvute kad staigiai nepasuktu )ištraukt ir nemaitindavau tada 3min. biggrin.gif kartojau ,kartojau doh.gif kai suprato kad pieno gaus kai nekas schmoll.gif tai saugiai maitinu iki šiol thumbup.gif

aha vakar irgi po eilinio ikandimo pabegau nuo jo ir palikau. blush2.gif oi kaip verke verysad.gif kad papulio negavo. tetis neatlaike ir nukeliavo pas mano nubausta mazaji "zmogedra" lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasikalbvejo jie vyriskai kol as SM tupejau, tada visa nakti papulio nepaleido, bet taip jau svelniai smile.gif smile.gif
Atsakyti