Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

sakykit ar koki fastum geli galima naudot maitinant?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,siandien labai pasimeciau,radau parasyta,kad vaikiuka reikia maitinti per viena maitinima is abieju krutu,isvienos,po to is kitos blink.gif ,o mane dar ligonineje pamokino,kad per maitinima tik viena kruti ir duodi,mano mazge lyg ir nesiskundzia,valgo,kaip laikrodis kas trys valandos,neverkia,gerai miega,kaip jus maitinate ar duodate viena kruti,ar duodate is abieju g.gif
Atsakyti
As visada duodavau viena ir jam uztekdavo. Viska gerai tu darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2008 09 29, 20:23)
Sveikos merginos  4u.gif ,siandien labai pasimeciau,radau parasyta,kad vaikiuka reikia maitinti per viena maitinima is abieju krutu,isvienos,po to is kitos blink.gif ,o mane dar ligonineje pamokino,kad per maitinima tik viena kruti ir duodi,mano mazge lyg ir nesiskundzia,valgo,kaip laikrodis kas trys valandos,neverkia,gerai miega,kaip jus maitinate ar duodate viena kruti,ar duodate is abieju g.gif

kaip vaikiukas nori. jei išvalgo vieną ir dar ziurzia, o kita krūtis pilna, tai ko gi kitos neduot? pienas gi greit prisigamina.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 29, 16:29)
sakykit ar koki fastum geli galima naudot maitinant?

Fastum galima, jei ne per ilgai ir ne per dideliam plote, o va Dolobene (toks naujas superinis tepalas) - tai ne.

Sveikos merginos  4u.gif ,siandien labai pasimeciau,radau parasyta,kad vaikiuka reikia maitinti per viena maitinima is abieju krutu,isvienos,po to is kitos blink.gif ,o mane dar ligonineje pamokino,kad per maitinima tik viena kruti ir duodi,mano mazge lyg ir nesiskundzia,valgo,kaip laikrodis kas trys valandos,neverkia,gerai miega,kaip jus maitinate ar duodate viena kruti,ar duodate is abieju g.gif

Kartais maitinu iš abiejų, kartais - iš vienos. Pieno gamyba nesutriko. Manau, viskas priklauso nuo vaikiuko poreikių ir geležinės taisyklės čia nėra 4u.gif
Atsakyti

Aš visada maitinu iš vienos. Vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos.
Atsakyti
Aš irgi dažniausiai maitinu iš vienos. Kartais pasitaiko ir iš abiejų.
Tačiau kai buvo mažesnis užtekdavo iš vienos.
Atsakyti

Viską tu gerai darai. thumbup.gif
manau, kad tekste turėjo būti žodis 'galima' maitinti iš abiejų - t.y. jei vieną visiškai išvalgo ir nori dar, to pat maitinimo metu galima pasiūlyti ir kitą. mirksiukas.gif

Oi neklausk, kaip aš darau lotuliukas.gif - kai maitinau tik dvynukes, tai ir norėdama nebūčiau galėjus antros paduot, tad turėjo kiekviena po vienintelį nuosavą pienbarį ir turėjo tuo būt patenkintos tongue.gif
O dabar būna, kad ir 2 vaikai iš vienos pavalgo cool.gif
Atsakyti
oi,panos, nežinau kas su maniške pasidarė - iki šiol valgydavo kas porą valandų dieną ir naktį doh.gif Šiandien išmiegojo 4 val., dabar nubudus gulinėja sau-nereikia valgyt blink.gif Dieta, što - li doh.gif Papuliai plyš tuoj wacko.gif
Rėkia vis dar kai reikia valgyti, bet nebenusileidžiu - nenusitraukinėju, paverkus paima vistiek papą..Tik valgo paverkdama graudžiai, paleisdama vis... Jaučiu dantukus dygstančius skauda..
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 09 30, 18:53)
kai maitinau tik dvynukes, tai ir norėdama nebūčiau galėjus antros paduot, tad turėjo kiekviena po vienintelį nuosavą pienbarį ir turėjo tuo būt patenkintos  tongue.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif

Ar galima prie jūsų? blush2.gif
Norėčiau pasitarti.

Nors turiu didelę maitinimo patirtį, dabar susiduriu su tokiais nesklandumais: krūtys niekad nebūna kietos, mažė lyg mažokai priauga, bet pieno yra. Gal nepakanka? Vkar taip išsirėkė, aišku, dienotvarkę buvom pažeidę, bet ir pieną visą iš abiejų išvalgė. Tada viriau bulvę - po valgymo užmogo iškart. Kas tai? ar pieno krizė, ar taip turi būt?

Gal ką patartumėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2008 10 01, 17:30)

Nors turiu didelę maitinimo patirtį, dabar susiduriu su tokiais nesklandumais: krūtys niekad nebūna kietos, mažė lyg mažokai priauga, bet pieno yra. Gal nepakanka? Vkar taip išsirėkė, aišku, dienotvarkę buvom pažeidę, bet ir pieną visą iš abiejų išvalgė. Tada viriau bulvę - po valgymo užmogo iškart. Kas tai? ar pieno krizė, ar taip turi būt?

Krūtys kietos ir nebebus, jos būna tokios pradžioje, kol pieno gamyba nesusireguliavusi. Pieno pas tave tikrai yra. 4u.gif
Aš maitinčiau dažniau, kiek vaikui reikia, ir pieno gamyba susitvarkytų. Tai ir dariau, beje, kai būdavo tokios pieno krizės. mirksiukas.gif
Atsakyti