Sveikos merginos ,siandien labai pasimeciau,radau parasyta,kad vaikiuka reikia maitinti per viena maitinima is abieju krutu,isvienos,po to is kitos ,o mane dar ligonineje pamokino,kad per maitinima tik viena kruti ir duodi,mano mazge lyg ir nesiskundzia,valgo,kaip laikrodis kas trys valandos,neverkia,gerai miega,kaip jus maitinate ar duodate viena kruti,ar duodate is abieju
As visada duodavau viena ir jam uztekdavo. Viska gerai tu darai
QUOTE(Vaidosee @ 2008 09 29, 20:23)
Sveikos merginos ,siandien labai pasimeciau,radau parasyta,kad vaikiuka reikia maitinti per viena maitinima is abieju krutu,isvienos,po to is kitos ,o mane dar ligonineje pamokino,kad per maitinima tik viena kruti ir duodi,mano mazge lyg ir nesiskundzia,valgo,kaip laikrodis kas trys valandos,neverkia,gerai miega,kaip jus maitinate ar duodate viena kruti,ar duodate is abieju
kaip vaikiukas nori. jei išvalgo vieną ir dar ziurzia, o kita krūtis pilna, tai ko gi kitos neduot? pienas gi greit prisigamina.
QUOTE(AusraR @ 2008 09 29, 16:29)
sakykit ar koki fastum geli galima naudot maitinant?
Fastum galima, jei ne per ilgai ir ne per dideliam plote, o va Dolobene (toks naujas superinis tepalas) - tai ne.
Kartais maitinu iš abiejų, kartais - iš vienos. Pieno gamyba nesutriko. Manau, viskas priklauso nuo vaikiuko poreikių ir geležinės taisyklės čia nėra
Aš visada maitinu iš vienos. Vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos.
Viską tu gerai darai.
manau, kad tekste turėjo būti žodis 'galima' maitinti iš abiejų - t.y. jei vieną visiškai išvalgo ir nori dar, to pat maitinimo metu galima pasiūlyti ir kitą.
Oi neklausk, kaip aš darau - kai maitinau tik dvynukes, tai ir norėdama nebūčiau galėjus antros paduot, tad turėjo kiekviena po vienintelį nuosavą pienbarį ir turėjo tuo būt patenkintos
O dabar būna, kad ir 2 vaikai iš vienos pavalgo
oi,panos, nežinau kas su maniške pasidarė - iki šiol valgydavo kas porą valandų dieną ir naktį Šiandien išmiegojo 4 val., dabar nubudus gulinėja sau-nereikia valgyt Dieta, što - li Papuliai plyš tuoj
Rėkia vis dar kai reikia valgyti, bet nebenusileidžiu - nenusitraukinėju, paverkus paima vistiek papą..Tik valgo paverkdama graudžiai, paleisdama vis... Jaučiu dantukus dygstančius skauda..
Rėkia vis dar kai reikia valgyti, bet nebenusileidžiu - nenusitraukinėju, paverkus paima vistiek papą..Tik valgo paverkdama graudžiai, paleisdama vis... Jaučiu dantukus dygstančius skauda..
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 09 30, 18:53)
kai maitinau tik dvynukes, tai ir norėdama nebūčiau galėjus antros paduot, tad turėjo kiekviena po vienintelį nuosavą pienbarį ir turėjo tuo būt patenkintos
Sveikutės
Ar galima prie jūsų?
Norėčiau pasitarti.
Nors turiu didelę maitinimo patirtį, dabar susiduriu su tokiais nesklandumais: krūtys niekad nebūna kietos, mažė lyg mažokai priauga, bet pieno yra. Gal nepakanka? Vkar taip išsirėkė, aišku, dienotvarkę buvom pažeidę, bet ir pieną visą iš abiejų išvalgė. Tada viriau bulvę - po valgymo užmogo iškart. Kas tai? ar pieno krizė, ar taip turi būt?
Gal ką patartumėt?
Ar galima prie jūsų?
Norėčiau pasitarti.
Nors turiu didelę maitinimo patirtį, dabar susiduriu su tokiais nesklandumais: krūtys niekad nebūna kietos, mažė lyg mažokai priauga, bet pieno yra. Gal nepakanka? Vkar taip išsirėkė, aišku, dienotvarkę buvom pažeidę, bet ir pieną visą iš abiejų išvalgė. Tada viriau bulvę - po valgymo užmogo iškart. Kas tai? ar pieno krizė, ar taip turi būt?
Gal ką patartumėt?
QUOTE(NYLE MA @ 2008 10 01, 17:30)
Krūtys kietos ir nebebus, jos būna tokios pradžioje, kol pieno gamyba nesusireguliavusi. Pieno pas tave tikrai yra.
Aš maitinčiau dažniau, kiek vaikui reikia, ir pieno gamyba susitvarkytų. Tai ir dariau, beje, kai būdavo tokios pieno krizės.