Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(Juna08 @ 2008 09 24, 17:35)
Siaubas kažkoks  blink.gif  Gi tam ir yra visokie talonai ir išankstinis laikas, o jei ne, tai negi sunku tokius mažiukus į priekį praleisti? Ne, nu pas mus tolerancijos - nulis. Manau, pats ramiausias kūdikis verktų tokioj situacijoj. O jei prirašė "padidėjusį tonusą", tai turėjo skirti ir "gydymą", t.y., masažus  bash.gif
Ir nekreipk dėmesio į visokias ten pastabas ir pašaipius tonus, nugi turbūt pavydas bambą griaužia dėl to pieno  4u.gif Šaunuolė, kad pati du leliukus maitini, turi tam stiprybės ir kantrybės  4u.gif Nepasiduk provokacijoms visokioms  tongue.gif

masazus prirase, tai va pasikvieciau masaziste idomu ka ji sakys del to tonuso smile.gif, o del MP tai sakaiuir as jau nebesakysiu po kurio laiko kad maitinu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 24, 19:10)
masazus prirase, tai va pasikvieciau masaziste idomu ka ji sakys del to tonuso smile.gif, o del MP tai sakaiuir as jau nebesakysiu po kurio laiko kad maitinu pati smile.gif

Tai nors masažus prirašė, tada greitai susitvarkys tie tonusai smile.gif
Reikia ne tik, kad nesakyti, kad maitini MP, o dar ir didžiuotis tuo, nekreipiant dėmesio į visokias pastabas. Tegu visos šnekančios nesąmones ir klausinėjančios nervinasi, o ne Tu smile.gif Tiesiog reikia nesivelti į diskusijas, bet slėpti, manau, nereikia to, už ką gali gauti medalį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 24, 16:56)
nu zinokit susinervinau...buvom siandine pas neurologe, eilini karta pralaukem VALANDA uz duru. Vaiaki aisku uzsinorejo miegot ir valgyt..ir pradejo rekt kai pradejo apziurinet daktare....nu ir ka -prirase "padidintas jautrumas, padidejes raumanu tonusas" na ka as zinau....jei vaikas rekia visa gerkle tai aisku kad pas ji isitempe visos kojos rankos ir dar velniai zino kas....Sakykit o kaip jusu vaikai elgiasi panasiose situacijose ir panasaus amziaus kai buvo? sedi kantriai ir laukia? gal ciamano vienos tokie "jautruoliai"...ir dar sakaiu jau reks ir man sakyt kad maitinu misineliu...nes kai istraukiau papuli vaikui nuramint tai toks pasaipus tonas buvo " o jus ka, dar maitinat pati?? ir uztenka pieno???"

Ir juokinga, ir graudu. doh.gif Mano pirmagimė tokia rėksnė buvo, kad ojoijoij... Pas mane visi išėjimai, vizitai buvo griežtai suplanuoti tarp maitinimų, nes kitaip ciongai kildavo. Ir vis tiek dažnai tekdavo maitinti.
O sūnus tai šiaip su charakteriu - nepatiko, kaip daktaras paspaudė, pačiupinėjo, tai ir paleidžia gerklę. Ot gerai, kad MP greit tokias burneles užčiaupia. biggrin.gif
Aš vaikus auginau JAV, tai ten man neteko girdėti apie visokius tonusus ir masažus... smile.gif

O dėl maitinimo krūtimi tai irgi pritariu - didžiuotis reikia, o ne slėpti. Tegu kiti ir tvarkosi su savo nežinojimu ir kompleksais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 24 rugsėjo 2008 - 21:14
Mes va kaip tik prieš porą dienų irgi buvom pas neurologe. Tai pagal išankstine registracija atvarėm tik 10 min. anksčiau, prieš tai pamaitinau vaiką. Kol nusirengėm ir mūsų eilė atėjo, todėl mažoji buvo rami kaip angelėlis pas gydytoja kabinete... gydytoja pagyrė, kad laabai rami vaikas, jujk nežino kokia ji būna vakarais velniūkštė doh.gif o jei būtų reikėję valandą laukti, tai tiek būtų užsirėkus, kad visa poliklinika skambėtų doh.gif
Atsakyti
Klausykit, o kaip jūs prisimenat iš kurios krūties vaikas valgė paskutinį maitinimą g.gif man prieš kiekvieną maitinimą krūtis vienodos unsure.gif nebent po nakties jaučiasi kuri pilnesnė... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 09 25, 10:22)
Klausykit, o kaip jūs prisimenat iš kurios krūties vaikas valgė paskutinį maitinimą  g.gif man prieš kiekvieną maitinimą krūtis vienodos  unsure.gif nebent po nakties jaučiasi kuri pilnesnė...  unsure.gif

na, man tai tokiu problemu ner smile.gif anksciau kai kaitaliodavau krutis tai vis pamirsdavau kurian kuria duot, tai nusprendziau kad geriau tegu kiekvienas savo turi smile.gif
Atsakyti
Klausykit, o kaip jūs prisimenat iš kurios krūties vaikas valgė paskutinį maitinimą  g.gif man prieš kiekvieną maitinimą krūtis vienodos  unsure.gif nebent po nakties jaučiasi kuri pilnesnė...  unsure.gif

Aš tai "pasveriu" smile.gif Bet neretai svoris būna apylygis, tai tada nesuku galvos, iš kurios duoti, nors aš dažnai iš abiejų duodu per vieną maitinimą, nes jaunikaitis nori tik atsigerti, o ne riebiai užkąsti... Arba iš vienos kurios tą dieną jam labiau norisi valgyti, tai vis tiek abi duodu, kad pienuko proporcijas išlaikyčiau smile.gif

QUOTE(AusraR @ 2008 09 25, 11:40)
na, man tai tokiu problemu ner smile.gif anksciau kai kaitaliodavau krutis tai vis pamirsdavau kurian kuria duot, tai nusprendziau kad geriau tegu kiekvienas savo turi smile.gif

Va šito pliuso neturi nė viena mama, maitinanti tik vieną lelių lotuliukas.gif
Atsakyti

Mano draugė žiogelį įsisegdavo, o aš maitinimo liemenėlės atitinkamą pusę palikdavau neužsegtą. biggrin.gif
Atsakyti

o pas mane tik vienas "veikiantis" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 09 25, 11:22)

Pas mane tai labai vaizdinė atmintis dominuoja, tai aš tiesiog pabandau atsiminti tą vaizdą, kai maitinau prateitą kartą ir taip atrenku iš kurios matinau biggrin.gif . Man tai beveik visda padeda 4u.gif
Atsakyti
Atsisake mano sunutis MP....ir liudna taip-na ko jie taip greit auga, tie musu maziai?....
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 09 26, 14:32)
Atsisake mano sunutis MP....ir liudna taip-na ko jie taip greit auga, tie musu maziai?....

o tai tu antra organizuokis bigsmile.gif
Atsakyti