QUOTE(Mergiona @ 2008 09 22, 10:36)
Ai, žinai kažkaip vis bijai ką ne taip padaryt Išgirsti, " o mano vaikas jau tą ir aną daro", "mes tą ir tą lankom", na ir nučiuožia stogas: o kaip gi mano vaikas? Kodėl nedaro? Gal prastai mokau? Gal ne taip darau? Ir taip be galo
Šiuo konkrečiu atveju pasakė, kad atseit skrandžiui kenkia, ne virškinimo sistema bent 7-8 val ilsėtis turi...
Šiuo konkrečiu atveju pasakė, kad atseit skrandžiui kenkia, ne virškinimo sistema bent 7-8 val ilsėtis turi...
Jei duotum misini, gal ir kenktu, be to jei naujagimiui nekenkia, kodel tokiam dideliam turetu kenkti, juk tai MP ir jis lengvai virskinamas, yra vaikuciu - kurie suvirskina taip gerai, kad kakuciui belieka tik kas kelinta diena, Jei klausysi visu pavyzdziu - tai yra kieno 6 men sasiskas grauzia ir piena is pardes geria net nevirinta ir ka, nutyli, sirdyje pasibaisedama. Manau kiekviena mama zino, ar mano zinanti kas jos kleckui geriausia, juk jauti kad jis ilgai ir stropiai zinda, o ne tik kruti laiko burnyteje, reiskias dar ne laikas, dar teks pakentet, ateis laikas ir ismiegosit visa nakti