QUOTE(Juna08 @ 2008 09 17, 19:46)
Aš čia pavėluotai, bet dar gali suvalgyti obuolio ar kokių slyvų, irgi padeda. Bet kai abu skirtingi, tai tikrai sunku turi būt atitaikyt
O gal jam neužkietėję viduriukai, gal tiesiog pilvuką pučia, jei pabezdėjus geriau pasidaro?
Nes tuštinimo dažnumas ne rodiklis
O viburcolis padeda išsibezdėti, nors turi ir raminančių savybių...
Įmanoma turbūt, bet medalis už dvynukus tikrai priklauso, ir ne vienas
Ir dar imk
Reikia tikėtis, kad kuo toliau, tuo labiau įsivažiuosi ir priprasi, o tavo vaikai turi būti auklėjami taip, kaip pati nori
obuoliuka stengiuosi suvalgyt bentpo viena diena. tustinasi mazius normaliai, ne spiriukais, tik kad retai.
na o su aukle tai reiks kazkaip man pratintis sakyti kaip as noriu...aisku, jie dar maziuai, gal nesupranta kas jiems sakoma, bet intonacijas gi jaucia...
Papildyta:
QUOTE(venzliukas @ 2008 09 17, 20:15)
dar vienas pastebėjimas - yra toks dalykas kaip disbakteriozė - dėl jos viduriukai gali arba užkietėt, arba būt labai laisvi....gydoma gerosiomis bakterijomis
mačiau tokį atveją kai vaikučiai iš vienos šeimos turėjo šitą bėdą - vienas viduriuodavo, kitas neprakakodavo, pagelbėjo bakterijos
mano mažoji irgi retai tuštinasi, dabar geriam bakterijas ir daro dažniau...gal sutapimas, bet pabandyt verta
na kita antradieni eisiu pas gydytoja, tai pasiklausiu dle tu bakteriju, nes telefonu kai kalbejom ta ji sake turi sav nuomone dle tu bakteriju, na tai issiaiskinsiu kokia