Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 19:36)
aha, o kad kitas vaikas taip sakyciau mazdaug viduriuoja - na daro kelis kartus per diena ir taip skystai, na i pampersa daug susigeria ir gabaliukai lieka virsuj, tai jam tada visai bus sakes  blink.gif vat ir nezinau, ar jam cia viduriai uzkietejo ar cia jis jau taip dabar visada kakos...nes pries tai irgi buvo kad tik trecia diena padare....nors va vakar ir uzvakar dare...ai nezinau....o kaip zinot...

Na jo, kai prie dvieju reikia derintis, tai ne kas tada gaunasi... Bet gal per daug nepergyvenk, sako gali iki 7 dienu MP maitinami kudikiai nekakoti, tik gaila, kad jam skauda ta pilvuka...
Atsakyti
nu pagaliau thumbup.gif ot dziaugsmo mamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 17, 09:35)
nu pagaliau  thumbup.gif ot dziaugsmo mamai  lotuliukas.gif

tu pati ryte ant tuscio isgerk paprasto vandens stikline gera ir pusryciauko po pusvalndzio ar net valandos, o per diena isgerk min1.5 Ltr vandens (arbata, kava, sultys nesiskaito) - pamatysi, nebus bedu tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 17, 13:50)
tu pati ryte ant tuscio isgerk paprasto vandens stikline gera ir pusryciauko po pusvalndzio ar net valandos, o per diena isgerk min1.5 Ltr vandens (arbata, kava, sultys nesiskaito) - pamatysi, nebus bedu tikrai mirksiukas.gif

nu va del to rytinio vandens isgerimo tai reiks, o vandens tai as dar daugiau isgeriu per diena. Bet tai kitam leliukui kazkodel ner bedu...gal tokie jau ir bus...skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 17, 14:02)
nu va del to rytinio vandens isgerimo tai reiks, o vandens tai as dar daugiau isgeriu per diena. Bet tai kitam leliukui kazkodel ner bedu...gal tokie jau ir bus...skirtingi...

Maniskiai nors ir nebe leliukai, bet linke kietet vienam (dickiui), o mazei viskas gerai, matyt toks organizmas mirksiukas.gif Dickis nuolat su buteliuku vaiksto (vandens mineralinio), o mazei tas nebutina. Gal ir taviskiai - tiesiog skirtingi organizmai, bet vanduo ne vienam tikrai nepakenks schmoll.gif
Atsakyti
uoj mergytes pasiguosiu...zinokit kaip as noreciau viska suspeti viena....taip atsibodo tas pasalinis zmogus namie.....viskas kaip ir gerai kol vaikiukai mazi, bet paskui...moteriske sena, mus paziuros dle auklejimo nesutampa...keikvienam zingsni gi nemokysi jos..o taip noreciau aukleti vaikus tik taip kaippati galvoju kad reiktu....gal sakau po kazkiek laiko reiks bandyt vienai...na nuo koku metuku pvz.....
man idomu ar imanoma suspeti viska ir maitinti MP....t.y nepervargti....kol kas man tai atrodo nerealu...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 17, 16:51)
uoj mergytes pasiguosiu...zinokit kaip as noreciau viska suspeti viena....taip atsibodo tas pasalinis zmogus namie.....viskas kaip ir gerai kol vaikiukai mazi, bet paskui...moteriske sena, mus paziuros dle auklejimo nesutampa...keikvienam zingsni gi nemokysi jos..o taip noreciau aukleti vaikus tik taip kaippati galvoju kad reiktu....gal sakau po kazkiek laiko reiks bandyt vienai...na nuo koku metuku pvz.....
man idomu ar imanoma suspeti viska ir maitinti MP....t.y nepervargti....kol kas man tai atrodo nerealu...

Neisivaizduoju, kaip su dvyniais.O po metuku jie gi begs i skirtingas puses, nezinosi, kuri pirma gaudyt.Aisku, idealu butu toks padejejas, kurio nuomone del auklejimo sutaptu su tavaja.
Atsakyti
Ausra- as auginu viena berniuka bet jo energijos klodai didziuliai- kai su juo pasilieka maciute tai ji greit pavargsta ir sako kad vaikas sidabras blush2.gif Su dvynukais aisku kad darbo daugiau g.gif Nepasiduok, tikrai viskas imanoma- reikia noro ir biski pastangu ax.gif Viskas susitvarkys. O del auklytes - isdestyk savo principus ir lai buna kaip tu nori bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 16:33)
o, siltos voneles nebandziau... reiks pabandyt. O kad klykia del pilvuko tai sprendziu pagal tai kad klykia klykia,tada paperdzia gerai tada nusiramina, po kiek laiko vel klykia kol vel paperdzia na ir taip kelis kartus ir tada jau miega ramus....kartais tai trunka valanda kartais pusvalandi...
o tai tas viburcolis - raminantis ar nuo pilvo as taip ir nesuprantu, nes man neurologe liepe ji naudot...

Aš čia pavėluotai, bet dar gali suvalgyti obuolio ar kokių slyvų, irgi padeda. Bet kai abu skirtingi, tai tikrai sunku turi būt atitaikyt doh.gif
O gal jam neužkietėję viduriukai, gal tiesiog pilvuką pučia, jei pabezdėjus geriau pasidaro? g.gif Nes tuštinimo dažnumas ne rodiklis g.gif
O viburcolis padeda išsibezdėti, nors turi ir raminančių savybių...

QUOTE(AusraR @ 2008 09 17, 16:51)

Įmanoma turbūt, bet medalis už dvynukus tikrai priklauso, ir ne vienas tongue.gif Ir dar imk 4u.gif
Reikia tikėtis, kad kuo toliau, tuo labiau įsivažiuosi ir priprasi, o tavo vaikai turi būti auklėjami taip, kaip pati nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 09 17, 18:04)
O del auklytes - isdestyk savo principus ir lai buna kaip tu nori bigsmile.gif

na pvz man reikia jai pasakyt kad nesikvepintu eidama i darba. Ir kaip tai taktiskai pasakyt...gal dar nuo nestumo, bet negaliu pakest jokiu kvepalu ...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 17, 13:02)

dar vienas pastebėjimas - yra toks dalykas kaip disbakteriozė - dėl jos viduriukai gali arba užkietėt, arba būt labai laisvi....gydoma gerosiomis bakterijomis
mačiau tokį atveją kai vaikučiai iš vienos šeimos turėjo šitą bėdą - vienas viduriuodavo, kitas neprakakodavo, pagelbėjo bakterijos

mano mažoji irgi retai tuštinasi, dabar geriam bakterijas ir daro dažniau...gal sutapimas, bet pabandyt verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 09 17, 19:46)
Aš čia pavėluotai, bet dar gali suvalgyti obuolio ar kokių slyvų, irgi padeda. Bet kai abu skirtingi, tai tikrai sunku turi būt atitaikyt  doh.gif
O gal jam neužkietėję viduriukai, gal tiesiog pilvuką pučia, jei pabezdėjus geriau pasidaro?  g.gif  Nes tuštinimo dažnumas ne rodiklis  g.gif
O viburcolis padeda išsibezdėti, nors turi ir raminančių savybių...
Įmanoma turbūt, bet medalis už dvynukus tikrai priklauso, ir ne vienas  tongue.gif  Ir dar imk  4u.gif 
Reikia tikėtis, kad kuo toliau, tuo labiau įsivažiuosi ir priprasi, o tavo vaikai turi būti auklėjami  taip, kaip pati nori  4u.gif

obuoliuka stengiuosi suvalgyt bentpo viena diena. tustinasi mazius normaliai, ne spiriukais, tik kad retai.
na o su aukle tai reiks kazkaip man pratintis sakyti kaip as noriu...aisku, jie dar maziuai, gal nesupranta kas jiems sakoma, bet intonacijas gi jaucia...
Papildyta:
QUOTE(venzliukas @ 2008 09 17, 20:15)
dar vienas pastebėjimas - yra toks dalykas kaip disbakteriozė - dėl jos viduriukai gali arba užkietėt, arba būt labai laisvi....gydoma gerosiomis bakterijomis
mačiau tokį atveją kai vaikučiai iš vienos šeimos turėjo šitą bėdą - vienas viduriuodavo, kitas neprakakodavo, pagelbėjo bakterijos

mano mažoji irgi retai tuštinasi, dabar geriam bakterijas ir daro dažniau...gal sutapimas, bet pabandyt verta mirksiukas.gif

na kita antradieni eisiu pas gydytoja, tai pasiklausiu dle tu bakteriju, nes telefonu kai kalbejom ta ji sake turi sav nuomone dle tu bakteriju, na tai issiaiskinsiu kokia wink.gif
Atsakyti