QUOTE(Sicily @ 2008 09 15, 22:24)
Maniskis ismoko sedeti, tai dabar nori stoveti, dar sunkiau, nes pastoviai reikia laikyti uz ranku
Tiesa Ausra, gali pabandyti toki pripuciama rata, maniskiui labai patiko, ir jame jis ismoko sedeti. Ten galima ir ant pilvuko ir ant nugaros atsiremus buti.
Tiesa Ausra, gali pabandyti toki pripuciama rata, maniskiui labai patiko, ir jame jis ismoko sedeti. Ten galima ir ant pilvuko ir ant nugaros atsiremus buti.
o, visai nieo gal, o kur toki gaut..?
Papildyta:
QUOTE(venzliukas @ 2008 09 15, 23:28)
niu va, mano puseserė irgi aiškina - močiutė nemaitino, mama nemaitino tai ir aš neturiu pieno... nepagalvoja, o gal nežino, kad tais laikais buvo "nemadoj" maitint krūtimi, nes buvo madingi "turbo" mišinukai, kuriuose visi "vitaminai"...be to į darbą po trijų mėn. tekdavo eiti...
manęs mama irgi nemaitino, o aš daugiau kaip metus maitinau ir dar maitinsiu - bet tai neargumentas
tiki tuo kuo nori tikėt
bet sau nuotaikos jau nebegadinu - nenori nemaitink
svarbiausia man proto neknistų, kad vaikui reikia "ko nors stipriau"
manęs mama irgi nemaitino, o aš daugiau kaip metus maitinau ir dar maitinsiu - bet tai neargumentas
tiki tuo kuo nori tikėt
bet sau nuotaikos jau nebegadinu - nenori nemaitink
svarbiausia man proto neknistų, kad vaikui reikia "ko nors stipriau"
mano mama tai mane maitino iki 7 men tik MP, nes as nieko nevalgiau daugiau ot protinga mergaite o nuo 8 men kazkokiu budu ikiso ten dar papildomo maisto. Maitino 11 men, butu ir dar maitinusi, nes pieno buvo, bet i darba reikejo, o mane kaime pas mociute paliko. O va mociute kiek maitino tai nebepaklausiu .. reik tecio paklaust gal ka atsimins...