Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(Sicily @ 2008 09 15, 22:24)
Maniskis ismoko sedeti, tai dabar nori stoveti, dar sunkiau, nes pastoviai reikia laikyti uz ranku  doh.gif
Tiesa Ausra, gali pabandyti toki pripuciama rata, maniskiui labai patiko, ir jame jis ismoko sedeti. Ten galima ir ant pilvuko ir ant nugaros atsiremus buti.

o, visai nieo gal, o kur toki gaut..?
Papildyta:
QUOTE(venzliukas @ 2008 09 15, 23:28)
niu va, mano puseserė irgi aiškina - močiutė nemaitino, mama nemaitino tai ir aš neturiu pieno... doh.gif nepagalvoja, o gal nežino, kad tais laikais buvo "nemadoj" maitint krūtimi, nes buvo madingi "turbo" mišinukai, kuriuose visi "vitaminai"...be to į darbą po trijų mėn. tekdavo eiti...
manęs mama irgi nemaitino, o aš daugiau kaip metus maitinau ir dar maitinsiu - bet tai neargumentas
tiki tuo kuo nori tikėt  mirksiukas.gif
bet sau nuotaikos jau nebegadinu - nenori nemaitink
svarbiausia man proto neknistų, kad vaikui reikia "ko nors stipriau"

mano mama tai mane maitino iki 7 men tik MP, nes as nieko nevalgiau daugiau smile.gif ot protinga mergaite lotuliukas.gif o nuo 8 men kazkokiu budu ikiso ten dar papildomo maisto. Maitino 11 men, butu ir dar maitinusi, nes pieno buvo, bet i darba reikejo, o mane kaime pas mociute paliko. O va mociute kiek maitino tai nebepaklausiu .. verysad.gif reik tecio paklaust gal ka atsimins...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 09:02)
o, visai nieo gal, o kur toki gaut..?

Yra Amazon.com pirkti, arba buna padevetus parduota SM.
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 09 16, 12:58)

na reiks pasidairyt.
Kitas klausimas - vaikas neprakakoja antra diena. Zinau kad normalu, bet jis neatrodo kad labai tuo dziaugtusi, Va katik uzmigdziau po beveik valandos neperstojamo klykimo verysad.gif Pasiskambinau daktarei, tai dar gavau velniu nuo registratores ko cia skambineju, sakau nu jei norit galiu atvaziuot su visu vaiku, bet man atrodo paprasciau tokius klausimus telefonu issprest. (tik dabar supratau kad jiems babkes tai neina uz telefonu konsultacijas o nuo apsilankymo gauna wink.gif Tai daktarei irgi matyt buvo pasakyta kad isteriska mama skambina tai ji nepatenkinta liepe klizma padaryt....nors siaip zinau kad ji neskuba su tokiais drastiskais sprendimais....gal jus ka patarsit...pilvuko masaziukus, manksteles ir pan - darom...nieko....cia ne primas kartas toks, jau koks trecias, nuo praeitos savaites jis pradejo kazkur kas antra kas trecia diena kakot, bet tai klyksmu buna per tas nekakojimo dienas....
ir gal kas parekomenduotumet kokia daktaryte arciau Jeruzales? mane tai uzknisa kai negaliu pasiskambint kada noriu....tegu ir privaciai, bet kad tik normaliai bendrautu...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 10:02)
mano mama tai mane maitino iki 7 men tik MP, nes as nieko nevalgiau daugiau smile.gif ot protinga mergaite  lotuliukas.gif o nuo 8 men kazkokiu budu ikiso ten dar papildomo maisto. Maitino 11 men, butu ir dar maitinusi, nes pieno buvo, bet i darba reikejo, o mane kaime pas mociute paliko. O va mociute kiek maitino tai nebepaklausiu .. verysad.gif reik tecio paklaust gal ka atsimins...

biggrin.gif tikrai

QUOTE(Sicily @ 2008 09 16, 11:58)

atrodo neblogai thumbup.gif
kai vyresnėlį auginau tai jis panašiai vartydavosi pripučiamam baseine, dar pagalvių pridėdavau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 15:00)
Kitas klausimas - vaikas neprakakoja antra diena. Zinau kad normalu, bet jis neatrodo kad labai tuo dziaugtusi, Va katik uzmigdziau po beveik valandos neperstojamo klykimo 

ir gal kas parekomenduotumet kokia daktaryte arciau Jeruzales? mane tai uzknisa kai negaliu pasiskambint kada noriu....tegu ir privaciai, bet kad tik normaliai bendrautu...

o gal jis ne dėl pilvo klykia ? g.gif
viburkolį ikišdavau kai labai nerami darydavosi - o jis homeopatinis, žolinis, nuima spazmus pilvuko - pabandyk, jei nepadės tai bent jau nepakenks
mažoji kakoja kas 3 dienas (čia geriausiu atveju)

o dėl gyd. tai yra kažkoks tel. kur gali išsikviest į namus gydytoją - apie 100lt. kainuoja, bet reiktų ieškot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venzliukas: 16 rugsėjo 2008 - 15:10
Ausra, o silta vonele nepadeda?Joje pamasazuot?

Dieve, nieko nebepamenu apie naujagimius, kaip reikes tvarkytis, kaaaa biggrin.gif
Atsakyti
o, siltos voneles nebandziau... reiks pabandyt. O kad klykia del pilvuko tai sprendziu pagal tai kad klykia klykia,tada paperdzia gerai tada nusiramina, po kiek laiko vel klykia kol vel paperdzia na ir taip kelis kartus ir tada jau miega ramus....kartais tai trunka valanda kartais pusvalandi...
o tai tas viburcolis - raminantis ar nuo pilvo as taip ir nesuprantu, nes man neurologe liepe ji naudot...
Atsakyti
http://www.vaikupoli.../?lid=4&lang=lt
sitie vaziuoja i namus, tik stai jau ne 100 dabar, o visi 180 doh.gif
telefonu irgi nekonsultuoja, tik atvykes i namus gydytojas. bet kiek teko kviestis (neurologe, pediatre, alergologe) - visais patenkinta.
viburcolis - raminantis, kiek zinau. maniskei nepadedavo....

quote=venzliukas,2008 09 16, 15:09]
o dėl gyd. tai yra kažkoks tel. kur gali išsikviest į namus gydytoją - apie 100lt. kainuoja, bet reiktų ieškot...
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Astuliux @ 2008 09 16, 16:56)
http://www.vaikupoli.../?lid=4&lang=lt
sitie vaziuoja i namus, tik stai jau ne 100 dabar, o visi 180  doh.gif
telefonu irgi nekonsultuoja, tik atvykes i namus gydytojas. bet kiek teko kviestis (neurologe, pediatre, alergologe) - visais patenkinta.
viburcolis - raminantis, kiek zinau. maniskei nepadedavo....

ok, aciu, zinosiu jeigu ka.
Papildyta:
nu dabar jau i tema - o kur galima pasiskaityt apie MP nauda? mane ypac dominata nauda kuri po metuku buna - reik pasiruost argumentus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 16:33)
o, siltos voneles nebandziau... reiks pabandyt. 

As pamenu, kad sunus vonelei visada apsish.... biggrin.gif

http://www.sveikapra...?text.id.sub.56
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 09 16, 17:27)
As pamenu, kad sunus vonelei visada apsish.... biggrin.gif
http://www.sveikapra...?text.id.sub.56

na zinai, maniskis kai nekakoja dvi dienas tai jau paskui kai pavaro....iki ausu apsidaro...tai jeigu visa tai i vonele doh.gif nu reiks pabandyt, siandine kaip tik maudymo diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 16, 15:47)
na zinai, maniskis kai nekakoja dvi dienas tai jau paskui kai pavaro....iki ausu apsidaro...tai jeigu visa tai i vonele  doh.gif nu reiks pabandyt, siandine kaip tik maudymo diena smile.gif

Jei jam uzkietejo viduriai, gal tu pati ka nors tokio suvalgyk, kas juos laisvintu, tarkim kiviu biggrin.gif ? Gal ir jam padetu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 16 rugsėjo 2008 - 19:17
QUOTE(Sicily @ 2008 09 16, 20:14)
Jei jam uzkietejo viduriai, gal tu pati ka nors tokio suvalgyk, kas juos laisvintu, tarkim kiviu  biggrin.gif ?  Gal ir jam padetu? g.gif

aha, o kad kitas vaikas taip sakyciau mazdaug viduriuoja - na daro kelis kartus per diena ir taip skystai, na i pampersa daug susigeria ir gabaliukai lieka virsuj, tai jam tada visai bus sakes blink.gif vat ir nezinau, ar jam cia viduriai uzkietejo ar cia jis jau taip dabar visada kakos...nes pries tai irgi buvo kad tik trecia diena padare....nors va vakar ir uzvakar dare...ai nezinau....o kaip zinot...
Atsakyti