Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 12, 21:58)
Įmanoma, pas mano pusseserę tarp vaikų 11 mėn. skirtumas  4u.gif
Papildyta:
Nors Raideles geriau parašytų, ji daug žino  thumbup.gif

blink.gif O Dieve! blush2.gif Seip tai mane pykina....o ir gydytojai sako, kad la lengvai galima apnestet doh.gif
tai pasirodo tiesa...
reiks testa nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 01 12, 23:01)
blink.gif O Dieve! blush2.gif Seip tai mane pykina....o ir gydytojai sako, kad la lengvai galima apnestet doh.gif
tai pasirodo tiesa...
reiks testa nusipirkt

wub.gif wub.gif wub.gif
Aš ir kažkur skaičiau, kad po gimdymo labai greitai pastojama.

Nors MP kaip natūrali apsisaugojimo priemonė, tuo labiau, kai dažnai vaikutis žinda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 12, 22:02)
Nors MP kaip natūrali apsisaugojimo priemonė, tuo labiau, kai dažnai vaikutis žinda  ax.gif

Teoriškai - taip. Ir, turbūt, daugumoj praktinių atvejų taip pat. Tačiau gamta kartais pašmaikštauja. smile.gif
Atsakyti
Vaikai patys pasirenka laiką kada jiems ateiti į šeimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 01 12, 22:53)
4u.gif
sveikos mamos, o ar imanoma po menesio nuo gimdymo pastot, menesiniu nebuvo, maitinu pati daugmaz kas valanda doh.gif

daznai kol maitinama MP menesiniu ir nebuna
Atsakyti
QUOTE(Drasita @ 2008 01 12, 22:24)
daznai kol maitinama MP menesiniu ir nebuna

Čia daugiau turi reikšmę maitinimo dažnis - negali būti ilgesnių laiko tarpo tarp maitinimų. Bet visgi kažkodėl manau, kad mmm atsiradimas po gimdymo priklauso daugiau nuo motinos fiziologijos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 01 13, 01:35)
Čia daugiau turi reikšmę maitinimo dažnis - negali būti ilgesnių laiko tarpo tarp maitinimų. Bet visgi kažkodėl manau, kad mmm atsiradimas po gimdymo priklauso daugiau nuo motinos fiziologijos.  g.gif

Vat ir aš taip manau, kad nuo fiziologijos, nes mano dukrytė valgydavo dieną kas dvi valandas, kartais jei lauke būdavom tai kas 3-4, ir naktim 2-3 kartus valgydavo, bet mmm sulaukiau po 4 menesių po gimdymo, o sesuo maitino lygiai taip pat ir mmm sulaukė kai mažiui buvo beveik metukai. Nu ir galvok nuo ko čia priklauso ax.gif
Atsakyti
man menesines ateidavo tik baigus maitinti. po pirmo gimdymo - praejus beveik metams. nors maitinau iki 13 menesiu, bet kai sunui buvo 10 men. buvau isvaziavusi i komandiruote 5 dienoms, ir po 2 men nuo to ivykio menesines gryzo, nors po komandiruotes dar maitinau 3 menesius.
po antro gimdymo menesines gryzo po 15 menesiu, sunu visiskai nujunkiau, kai jam buvo 12,5 men.
dabar maziui jau eina 11 men, bet jis zinda dar daznai diena ir nakti, ir jokiu pozymiu, kad galetu ateiti menesines nera... kandangi maitinimo nutraukti neketinu, tai labai tikiuosi dar bent pusmeciiui busiu "issigydziusi" nuo menesiniu bigsmile.gif
Atsakyti
Viskas taip ir yra. Didelei daugumai moterų, kurios kūdikiui nieko kito neduoda, tik žindo, žindymas stabdo ovuliacijas. Kai pradeda primaitinti, žindymas nebeužtikrina apsaugos.
Bet visgi yra dalis moterų, kurioms mėnesinės atsinaujina anksčiau, kad ir kaip dažnai žindytų.
Taigi, jei yra kokių įtarimų, verta pasidaryti nėštumo testą.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 01 13, 20:41)
yra dalis moterų, kurioms mėnesinės atsinaujina anksčiau, kad ir kaip dažnai žindytų.

taigi aš tai daliai ir priklausau doh.gif Ir po dukros, ir po sūnaus gimimo mmm atsirado po 6 sav. Nors maitinau tiktais pati, jokių primaitinimų nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 01 13, 20:41)
Viskas taip ir yra. Didelei daugumai moterų, kurios kūdikiui nieko kito neduoda, tik žindo, žindymas stabdo ovuliacijas. Kai pradeda primaitinti, žindymas nebeužtikrina apsaugos.
Bet visgi yra dalis moterų, kurioms mėnesinės atsinaujina anksčiau, kad ir kaip dažnai žindytų.
Taigi, jei yra kokių įtarimų, verta pasidaryti nėštumo testą.

visa esme, kad menesiniu dar nebuvo blink.gif Ai nepirksiu as testo, kaip bus taip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 01 13, 21:31)
visa esme, kad menesiniu dar nebuvo blink.gif Ai nepirksiu as testo, kaip bus taip bus doh.gif

Pastojama per ovuliacija, o ovuliacija įvyksta prieš mėnesines. Taigi, galima pastoti prieš pirmasias mėnesines.
O testas iš tiesų nieko nepakeis. biggrin.gif
Atsakyti