QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 12, 20:19)
va va, paskui bus metukai, ir aisku visiems, o daugiausiai mociutems atrodys, kad saldainiai pats geriausias dalikatesas
, nuolat aiskinu, bet pasislepusios vis vien savo politika varo
oi kokia pažįstama situacija
o kad nuo šokolado vaikas išbertas, nusikasęs, neišsimiegojęs, geria vaistus..tai čia nieko tokio
dabar maniškis išmokintas - ne ačiū, mane nuo saldainių beria, nes žino kad labai tada niežti
QUOTE(Ode @ 2008 09 13, 22:20)
Tuo tarpu mano anyta (medikė) ir uošvio mama (med. sesuo) turi savas žindymo versijas ir man karts nuo karto tenka padiskutuoti apie žindymo subtilybes.
o pačios savo vaikus maitino, ar čia tik teoriškai diskutuoja?
QUOTE(AusraR @ 2008 09 14, 08:20)
ai nesigavo vakar bajeris su vynu...tada vel reik keltis ir padet jam issibezdet...gal kas turit minciu ka su tuodaryt...nes jau taip isvargino..
man pačiai nuo vyno pilvą pučia..
o espumizano duodi? mankštas pilvuko darot? ....
maniškė irgi labai pirduliuoja, pagerėja kai ant pilvoko paguldau - miega ramiai
tik baisoka visai nakčiai palikt..
QUOTE(Sajumi @ 2008 09 14, 19:28)
Sveikutes as cia naujoke bet man neduoda ramubes viena problemele mano mazuciui dabar menuo gime 4280 nakti maitinu kas 3-4 val bandziau kelti bet jis tik spjaude pienuka ir nesimaitino o diena maitinasi kas 1-2 val isciulpia abi krutis ir po to nebezindo verkia nervuojasi tenka duoti misinuko nes nespeja pienas gamintis nakti problemu nera nezinau ka daryti
patarkit kas
tik krūtį duok - kuo dažniau - ir per porą dienų padaugės pieno gamyba
jei duosi mišinuką, to nebus, pienuko tik mažės
svorį turit nemažą, jei pora dienelių pabus ant dietos, tai nieko gi neatsitiks
kantrybės tiktai
QUOTE(AusraR @ 2008 09 14, 21:11)
ir dar vienas klausimas - ar devit liemenele nakti?
taip
rasakilos
QUOTE(Juna08 @ 2008 09 15, 12:14)
Aš jau praradau viltį kam nors ką nors išaiškinti. Vienintelis argumentas: "aš gi neturiu pieno"
Tikiuosi, kad kai apmausiu pirštines, tai nebus kaip čiulpti pirštukus ir kažkaip atpras gal...
aš irgi jau nebeaiškinu, nes jei žmogus įsitikinęs, kad pieno nėra, tai jo tikrai jau nebus...
su pirštukais pas mus irgi ta pati istorija
nusipirkom pelynų arbatos, sakiau išepsim rankytes, bet kol kas to dar nedariau, gaila vaiko
o kai į lauką einam, tai sulendam į megztą miegmaišį, ten rankytės pasislepia ir nėra ką čiulpt - nėra ir nereikia
papyksta truputį, ir užmiega