Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(AusraR @ 2008 09 11, 06:58)
o sakyit kada tie plaukai pradeda slinkt? kazka girdejau kad kai vaikiukams 3 men buna. O cia visoms tiap? Man kol kas neslenka, tai idomu ar jau galiu dziaugtis ar dar prades....

Man pradejo ziauriai slinkti plaukai, kai maziui buvo mazdaug 5 men. Dabar jau siek tiek maziau slenka.
Atsakyti
vajeeeee reiskia ir man dar prades blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 11, 11:10)
vajeeeee reiskia ir man dar prades  blink.gif

Kai slenka dar ne beda irnesakyk.gif , va kai atzelt pradeda is po apacios - tie ilgi sau, o eziukas sau - va tada susitvarkyt su jais neina doh.gif
Atsakyti

Ko taip pergyvenat dėl to slinkimo - nėštumo metu dėl tų pačių hormoninių pokyčių slenka mažiau, o va po gimdymo 'atsigriebia'. Pažadu - nenupliksit, net jei abejonių ir kils. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 09 11, 10:20)
Ko taip pergyvenat dėl to slinkimo - nėštumo metu dėl tų pačių hormoninių pokyčių slenka mažiau, o va po gimdymo 'atsigriebia'. Pažadu - nenupliksit, net jei abejonių ir kils. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pradeda slinkti maždaug apie šeštą mėnesiuką. Ir gan ilgai. Paskui priekyje ežiukas styro.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 09 11, 14:33)
Man pradeda slinkti maždaug apie šeštą mėnesiuką. Ir gan ilgai. Paskui priekyje  ežiukas styro.

Pas mane irgi ežiukas, tik garbanotas lotuliukas.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif O jei nenuslinks tai vaikai nupesios lotuliukas.gif mano vaikui vis dar didziausias gyvenimo malonumas isikibti man i garbanas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 09 11, 14:54)
lotuliukas.gif  O jei nenuslinks tai vaikai nupesios  lotuliukas.gif  mano vaikui vis dar didziausias gyvenimo malonumas isikibti man i garbanas  tongue.gif

va cia tai gryna tiesa doh.gif
Atsakyti
Jo, vyresniesiems turiu padaryt sklastymą ir padalint plaukus blink.gif , kad nesipeštų ir galėtų plaukus ant pirštukų pavyniot. Kame jiems malonumas g.gif Man tai patinka , kai po plaukus makaluojas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 09 11, 19:08)
Jo, vyresniesiems turiu padaryt sklastymą ir padalint plaukus blink.gif , kad nesipeštų ir galėtų plaukus ant pirštukų pavyniot.

lotuliukas.gif
Prisiminiau ir aš savo ežiuką. Tiksliau - 'grifkę'. Kai nuėjau pas kirpėją, kai dukrai metukai buvo, o ta sako: o, matau, kirpčiukus auginat. Jo, sakau, aplink visą galvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 11, 08:58)
o sakyit kada tie plaukai pradeda slinkt? kazka girdejau kad kai vaikiukams 3 men buna. O cia visoms tiap? Man kol kas neslenka, tai idomu ar jau galiu dziaugtis ar dar prades....

Man pradėjo slinkti, kai sulaukėm trijų mėn. Nebežinau, ką daryti, nes visos grindys nuklotos, tuoj atidarysiu natūralaus pluošto kilimų parduotuvę blink.gif
Atsakyti