Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

Šiandien neištvėriau ir daviau mišinuką savo pupai. Jaučiu kaltę, nes MP turiu, bet pasirodo tiko ir mišinukas verysad.gif Kitai mano panelei aceit užtenka MP, nes pasiūlius mišinuko nevartojo. Ką jūs manot užtenka MP ar ne? Įvedžiau į valgiaraštį jau daržoves, nes patarė gydytoja dėl rachito (vis požymiai nedingsta). kažko trūksta MP? Atrodo ir valgau įvairų masitą, bet pasirodo kažko reikia daugiau? Geriu Mamavit, kalcį ir geležį. Plaukai pradėjo slinkt kuokštais... Kažkoks absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2008 09 10, 13:16)
Šiandien neištvėriau ir daviau mišinuką savo pupai. Jaučiu kaltę, nes MP turiu, bet pasirodo tiko ir mišinukas  verysad.gif Kitai mano panelei aceit užtenka MP, nes pasiūlius mišinuko nevartojo. Ką jūs manot užtenka MP ar ne? Įvedžiau į valgiaraštį jau daržoves, nes patarė gydytoja dėl rachito (vis požymiai nedingsta). kažko trūksta MP? Atrodo ir valgau įvairų masitą, bet pasirodo kažko reikia daugiau? Geriu Mamavit, kalcį ir geležį. Plaukai pradėjo slinkt kuokštais... Kažkoks absurdas  doh.gif

o kodėl kaltę? juk dvynukus augini - kitos išvis nemaitina MP dvynių..svarbu vaikas pavalgęs...o be to dabar kaip tik jum ta vadinamoji pienuko krizė
laikykis 4u.gif ir nepamiršk duot krūties

plaukai slenka dėl hormoninių pokyčių - taip būna visoms po gimdymo, ir jokie preparatai čia nepadės - bet nebijok, nauji išaugs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venzliukas: 10 rugsėjo 2008 - 13:24
QUOTE(Musmiryte @ 2008 09 10, 14:16)
Įvedžiau į valgiaraštį jau daržoves, nes patarė gydytoja dėl rachito (vis požymiai nedingsta). kažko trūksta MP? Atrodo ir valgau įvairų masitą, bet pasirodo kažko reikia daugiau?

4u.gif speju kad tavo dvynukai maziukai gime ( nu tikrai ne po 3 kg bigsmile.gif ) ir dabar ju augimo tempas didesnis nei kitu vaiku, vat delto ir neisnyksta rachitas... ir ne MP yra kaltas nono.gif mano vaikiukas maziukas gime ir vat nuo sausio men jau puse metu kaip vis bandom issigydyti rachita, jau atrodo kad nera ir vel islenda... o MP iki 9 men kazkur gavo + papildomas maitinimas nuo 4 men.
Atsakyti
Šiandien neištvėriau ir daviau mišinuką savo pupai. Jaučiu kaltę, nes MP turiu, bet pasirodo tiko ir mišinukas  verysad.gif Kitai mano panelei aceit užtenka MP, nes pasiūlius mišinuko nevartojo. Ką jūs manot užtenka MP ar ne? Įvedžiau į valgiaraštį jau daržoves, nes patarė gydytoja dėl rachito (vis požymiai nedingsta). kažko trūksta MP? Atrodo ir valgau įvairų masitą, bet pasirodo kažko reikia daugiau? Geriu Mamavit, kalcį ir geležį. Plaukai pradėjo slinkt kuokštais... Kažkoks absurdas  doh.gif

Jei užtenka mp, tai kam davei mišinuko? g.gif Jo ir toliau užteks, jei nepradėsi su buteliukais žaisti 4u.gif
Juk pienuke yra visko, ko reikia leliukams. Neteko girdėti, kad mišiniais rachitą gydytų blink.gif Gal čia gydytoja taip galvą susuko? blink.gif O vitamino D duodi?
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 09 10, 20:52)
Jei užtenka mp, tai kam davei mišinuko?  g.gif Jo ir toliau užteks, jei nepradėsi su buteliukais žaisti  4u.gif
Juk pienuke yra visko, ko reikia leliukams. Neteko girdėti, kad mišiniais rachitą gydytų  blink.gif Gal čia gydytoja taip galvą susuko?  blink.gif O vitamino D duodi?

va va..ir daržovėmis rachito nepagydysi
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 09 10, 21:52)
Neteko girdėti, kad mišiniais rachitą gydytų  blink.gif Gal čia gydytoja taip galvą susuko?  blink.gif O vitamino D duodi?

Vitamino D duodu. Mišinuko daviau, nes pati taip sumąsčiau doh.gif Gydytoja tik su primaitinimu daržovėmis patarė
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2008 09 10, 22:52)
Vitamino D duodu. Mišinuko daviau, nes pati taip sumąsčiau  doh.gif Gydytoja tik su primaitinimu daržovėmis patarė

Tai jei užtenka pienuko abiems, tai ir maitink juo, gi tikrai geriau nei mišiniai 4u.gif Kam čia su jais žaisti?
Aš ne gydytoja, bet primaitinti gal dar ankstoka g.gif Juk visur pabrėžiama, kad mp iki 6 mėn.patekina visus kūdikio poreikius. Jei rachitas prasidėjo, tai gal vit.D dozę reikia didint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2008 09 10, 12:16)

Musmiryte, juk joms tik 3 men, na tikrai darzoves per anksti joms duodi doh.gif Tos gydytojos pavaro su savo tokiais pasiulymais schmoll.gif Taigi visur raso, kad kudikiu virskinimas pilnai subresta apie 6 men, todel iki tada patariama tik pienu ar misineliu maitinti. To pilnai uztenka. Ir kam tu zaidi su misinukais, jei uztenka pieno? unsure.gif
Atsakyti

jei pakankamai priauga svorio per mėnesį, tai vadinasi MP užtenka. Aš pati auginu dvynukus ir vis dar maitinu abu MP. Kadangi irgi buvo pasirodę pirmieji rachito požymiai, tai duodavau po 6 lašiukus vit D aliejinio. Bet čia gydytoja tiek nustatė. Primaitinti kietu maistu, t.y. košėmis pradėjau tik nuo 6 mėn. Tokie mažiukai vaikai dar nesugeba nuryti košės, tai nelabai jie ten pasisotins nuo tos daržovienės.
svarbiausiai tikėjimas, kad gali išmaitinti abu.
O plaukai ir man slinko kuokštais, žiauriai doh.gif Bet matyt išslinko reikiamas kiekis ir vėliau sustojo tas slinkimas.
Atsakyti
tikra tiesa, tikejimas labai svarbu. Zinau kaip sunku ta tikejima islaikyti kai visi aplink netiki kad imanoma ismaitint du vaikus ir vis nepamirsta nusistebet.. ka jau ten aplinkiniai, mano mama man kiekvienakart vis sneka kad jau reiktu duot ko nors stipriau vaikams, o argumentas kad pati tai mane iki 7 men maitino tik MP jai kazkaip negalioja. Mat cia gi vyrai, jiems reik "STIPRIAU" tai ka, kotletuku gal kokiu iskept lotuliukas.gif
Papildyta:
o sakyit kada tie plaukai pradeda slinkt? kazka girdejau kad kai vaikiukams 3 men buna. O cia visoms tiap? Man kol kas neslenka, tai idomu ar jau galiu dziaugtis ar dar prades....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 11 rugsėjo 2008 - 07:57
QUOTE(AusraR @ 2008 09 11, 08:58)
tikra tiesa, tikejimas labai svarbu. Zinau kaip sunku ta tikejima islaikyti kai visi aplink netiki kad imanoma ismaitint du vaikus ir vis nepamirsta nusistebet.. ka jau ten aplinkiniai, mano mama man kiekvienakart vis sneka kad jau reiktu duot ko nors stipriau vaikams, o argumentas kad pati tai mane iki 7 men maitino tik MP jai kazkaip negalioja. Mat cia gi vyrai, jiems reik "STIPRIAU" tai ka, kotletuku gal kokiu iskept  lotuliukas.gif
Papildyta:
o sakyit kada tie plaukai pradeda slinkt? kazka girdejau kad kai vaikiukams 3 men buna. O cia visoms tiap? Man kol kas neslenka, tai idomu ar jau galiu dziaugtis ar dar prades....

Mano mama panašiai galvojo lotuliukas.gif Nors aplinkiniai tai tik akis išpučia, kai pasakau, kad abiem pieno užtenka doh.gif
Man plaukai pradėdavo slinkti po kiekvieno nėštumo praėjus maždaug trims -keturiems mėnesiams.
Atsakyti
O man pradejo kazkur po 6 blush2.gif
Atsakyti