Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(AusraR @ 2008 09 04, 14:12)
hm...nu kad lyg ir nieko naujo..per daug...gal per daug ledu valgau...nes pora kartu i diena...man labai skanu smile.gif
o kaip manai, cia reik kazka daryt ar savaime praeis? Na jei viduriuoja?

Pabandyk nevalgyti ir žiūrėk, ar pasikeis (bet turi praeiti savaitė ar net dvi, kad pamatytum poveikį). Mat tai pieno produktas, o jis labiausiai gali atsiliepti vaiko organizmui per MP.
Atsakyti
4u.gif neskaiciau visos temos.. tik noriu paklausti.. vaikui kazkur menuo laiko, jis 1 valanda valgo is vienos kruties, 1 valanda is kitos... po to valanda poilsis mamytei... ir vel po valanda prie kiekvienos kruties... ka jus manote apie tai??? as daug skaiciau apie zindyma.... ir manau kad mama daro kazka negerai maitindama vaika... tiksliau pasakius "neatleidzia pieno": juk buna kad pienas sunkiai bega, pamasazuoji ar pasildai nu ir tada pasileidzia begti... kokia jusu nuomone?
Atsakyti
Merginos, reik patarimo... ax.gif Ryt man turetu taisyti dantis ir reiks naudoti nuskausminima, nes nervas arti... Bijau, kad teks nutraukti piena ir ismesti. unsure.gif Bandau surasti info ar galima maitinti po to. Nes nezinau, ka reiks daryt. Gal kuri buvot susidurusi su tuo? Ar maitinote po dantu nuskausminimo? g.gif
Atsakyti
lina.pukotukas,
normalu.
Pirmi mėn ir yra tokie - žindai, žindai, paskui nusnūsti minutę kitą su vaikučiu. ir vėl iš pradžių.
Vėliau tarpai ilgėja. Ir kokių 3-4mėn jau turi ir kelias val laisvas mirksiukas.gif
Aišku, yra atvejų, kuriosm pasiseka ir likimas maloningai padovanoja vaikelį, kuris pažinda ir parpia po 3val nuo gimimo. bet pvz man tai tokių pagailėjo lotuliukas.gif
QUOTE(Sicily @ 2008 09 08, 00:09)
Merginos, reik patarimo...  ax.gif Ryt man turetu taisyti dantis ir reiks naudoti nuskausminima, nes nervas arti... Bijau, kad teks nutraukti piena ir ismesti.  unsure.gif  Bandau surasti info ar galima maitinti po to. Nes nezinau, ka reiks daryt. Gal kuri buvot susidurusi su tuo? Ar maitinote po dantu nuskausminimo?  g.gif

Taip.

aš maitindama turėjau visokių narkozių, tai ieškojau info, kalbėjau su krūtais žindymo konsultantais - galima maitinti.
Visada žindymo nauda yra didesnė už nežindymo žalą.
O jei jau narkozė baigėsi ir neveikia tavęs, tai vaikui taip pat jokio realaus poveikio nebebus.
Atsakyti
Dekui uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 09 07, 23:09)
Merginos, reik patarimo...  ax.gif Ryt man turetu taisyti dantis ir reiks naudoti nuskausminima, nes nervas arti... Bijau, kad teks nutraukti piena ir ismesti.  unsure.gif  Bandau surasti info ar galima maitinti po to. Nes nezinau, ka reiks daryt. Gal kuri buvot susidurusi su tuo? Ar maitinote po dantu nuskausminimo?  g.gif

aš irgi taisiau su nuskausminimu - tikrai galima
netgi nėštumo metu nėra draudžiama
tarp kitko yra įvairių nuskausminančiųjų - reikia pasisakyt gydytojui kad parinktų
Papildyta:
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 09 07, 22:57)
4u.gif  neskaiciau visos temos.. tik noriu paklausti.. vaikui kazkur menuo laiko, jis 1 valanda valgo is vienos kruties, 1 valanda is kitos... po to valanda poilsis mamytei... ir vel po valanda prie kiekvienos kruties... ka jus manote apie tai??? as daug skaiciau apie zindyma.... ir manau kad mama daro kazka negerai maitindama vaika... tiksliau pasakius "neatleidzia pieno": juk buna kad pienas sunkiai bega, pamasazuoji ar pasildai nu ir tada pasileidzia begti... kokia jusu nuomone?

kažkaip labai jau ilgai valgo..ir iš abiejų iš karto? g.gif
gal vaikiukas tiesiog ne valgo, o raminasi..jam tiesiog gera prie mamytės, o pienuko netraukia...

nemanau kad masažas arba šildymas labai padės "bėgti" pienukui - nes tai piriklauso nuo hormono oksitocino išsiskyrimo, o jo išsiskyrimą skatina pats žindymas, vaiko verksmas ir t.t. bet ne masažas
Atsakyti
QUOTE(venzliukas @ 2008 09 08, 10:15)
nemanau kad masažas arba šildymas labai padės "bėgti" pienukui - nes tai piriklauso nuo hormono oksitocino išsiskyrimo, o jo išsiskyrimą skatina pats žindymas, vaiko verksmas ir t.t. bet ne masažas

padeda padeda, masaziukas, atsipalaidavimas, siltas dusas. Bent man tai duse pradeda varvet pienukas smile.gif dar koks siltas gerimas irgi gerai, veikia raminanciai, atpalaiduoja.
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 09 07, 23:57)
4u.gif  neskaiciau visos temos.. tik noriu paklausti.. vaikui kazkur menuo laiko, jis 1 valanda valgo is vienos kruties, 1 valanda is kitos...

Kai toks mažiukas leliukas, juk reikia, kad susireguliuotų maitinimosi procesas, įsivažiuotų pienuko gamyba, tai nieko nuostabaus, kad taip ilgai valgo. Iš kitos pusės, gali būti, kad jis taip raminasi. Bet kokiu atveju nieko blogo ir tragiško tame nematau, turėtų susitvarkyti režimas 4u.gif

QUOTE(Sicily @ 2008 09 08, 00:09)

Buvau susidūrusi, ir maitinau. Ir pats gydytojas sakė, kad tie vaistukai nepakenks. Juk dozė tai nedidelė ir vienkartinė 4u.gif
Atsakyti
O man užtenka tik pagalvoti kad greit jau valgys mažius ir jau stoviu visa šlapia niekas nesulaiko jokie įdėklai , kai tai nutinka namuose tai dar nieko, bet kai parduotuvėje ar laukie tai ne kas doh.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus merginos! 4u.gif Man labai reikejo nusiraminimui suzinoti, kad ir kitos taisesi dantis su nuskausminimu ir maitino smile.gif Tai rami buvau, nes be nuskausminimo buciau sokinejusi kedeje. Jau sutvarke, suleido puse dozes, ir viskas gerai buvo. Siek tiek palaukiau kol nustos vaistai veikti ir tada pamaitinau, ta proga daviau maziui siek tiek moliugo tyreles paragauti smile.gif Tiesa gydytoja sake, kad labai suminksteje mano dantys unsure.gif Cia nestumas ir maitinimas matyt savo padare. Ar geret kuri kalcio papildomai? Gal kazkokiu produktu valget, kurie kalcio turi daug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 09 08, 17:00)
Ar geret kuri kalcio papildomai? Gal kazkokiu produktu valget, kurie kalcio turi daug?  ax.gif

Aš geriu kalcį ir magnį būtinai, visą laiką, kol maitinu.
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2008 09 08, 19:28)
Aš geriu kalcį ir magnį būtinai, visą laiką, kol maitinu.

drinks_cheers.gif ir aš visą laiką kol maitinau gėriau Ca+Mg+Zn
Atsakyti