Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

Prula,2008 08 28, 15:31]Aš su vienu tokiu klausimu. Jei mano mažoji naktį išmiega po 8-9 val. ir neatsibunda valgyti, tai man ją žadinti? Kitoj temoj užskaičiau, kad nebemaitinant naktį dings pienas  blink.gif Ar tai gali būti tiesa? Negi vienintelis būdas ilgai maitinti krūtimi, tai maitinti naktimis  g.gif
[/quote]

Man atrodo visai nesusije ar maitinsi nakti ar ne, jei pienuko bus tai ir bus nepriklausomai nuo to. biggrin.gif Nors sakoma, kad kuo dazniau zindai, tuo daugiau pienuko gaminasi....Tai net sunku ir pasakyti nuo ko priklauso...

Bet koks sutapimas thumbup.gif musu abi mergaites gimusios ta pacia diena, tik pirmosios metai skiriasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimoka: 28 rugpjūčio 2008 - 16:24
Deimoka, aha tai bent sutapimas dėl vaikų gimimo datų thumbup.gif

dėl maitinimo, nelabai norėčiau naktim žadinti vaiką tam kad pavalgytų.. blush2.gif
Atsakyti
aš nežadinu. būna vieną naktį 3 val pabunda, kitą tik 7 ryte.
Atsakyti
teoriskai, zadinti reiktu, bet as nezadinau. pieno uzteko, vaikas gerai augo svori. beje, mazdaug nuo 3 men. vel pradejo keltis kelis kartus per nakti.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 08 28, 15:31)
Aš su vienu tokiu klausimu. Jei mano mažoji naktį išmiega po 8-9 val. ir neatsibunda valgyti, tai man ją žadinti? Kitoj temoj užskaičiau, kad nebemaitinant naktį dings pienas  blink.gif Ar tai gali būti tiesa? Negi vienintelis būdas ilgai maitinti krūtimi, tai maitinti naktimis  g.gif

Tikrai nedings pienas per naktį tongue.gif Apskritai, jeigu jau pieno gamyba yra susireguliavusi, kol dings pienas, tai ir temperatūros sukils, ir ištins viskas, ir nežinosi, kur dėtis ax.gif
Šiaip rekomenduojama žadinti ir maitinti leliukus tik pirmą mėnesį dėl to, kad jie mažiukai ir tam, kad užsivestų pieno gamyba. Po to, kai jau viskas susitvrako, tegu miega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 08 28, 19:24)
Deimoka, aha tai bent sutapimas dėl vaikų gimimo datų  thumbup.gif

dėl maitinimo, nelabai norėčiau naktim žadinti vaiką tam kad pavalgytų..  blush2.gif

Geras sutapimas thumbup.gif
As ir nezadinu, kai isinori pabunda.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 08 28, 15:31)
Aš su vienu tokiu klausimu. Jei mano mažoji naktį išmiega po 8-9 val. ir neatsibunda valgyti, tai man ją žadinti? Kitoj temoj užskaičiau, kad nebemaitinant naktį dings pienas  blink.gif Ar tai gali būti tiesa? Negi vienintelis būdas ilgai maitinti krūtimi, tai maitinti naktimis  g.gif

Naktinis maitinimas labai svarbus smile.gif Jo metu issiskiria daugiausia hormono stimuliuojancio pieno gamyba. Mano apzoriukas ir diena ir nakti valge kas 2-3val iki 4men. Po to jau reciau. Gal pabandyk pasiulyti MP ir nakti, matysi ar valgys- o grieciausiai kad taip smile.gif Cia svarbiausia pirma menesiuka smile.gif
Atsakyti
Man beskaitant forumus ir beklausant aplinkinių susidarė tokia nuomonė:
vienoms moterims tiesiog skirta turėti daug pieno, na kaip sako, nors ir keliems vaikeliams blink.gif . Nei joms pieno krizių būna, nei nuovargis pieno gamybą ar tėkmę veikia, nei tai ar kas nors sunervina ar t.t
Na o kitoms, kad išmaitinti savąjį lelių, reik labai pasistengti - vis problemėlės visokios iškyla, nors ir apsiskaičiusios ir žino kaip, ką ir kada daryti...
O kaip jums atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ciute- @ 2008 09 02, 18:35)
Man beskaitant forumus ir beklausant aplinkinių susidarė tokia nuomonė:
vienoms moterims tiesiog skirta turėti daug pieno, na kaip sako, nors ir keliems vaikeliams blink.gif . Nei joms pieno krizių būna, nei nuovargis pieno gamybą ar tėkmę veikia, nei tai ar kas nors sunervina ar t.t
Na o kitoms, kad išmaitinti savąjį lelių, reik labai pasistengti - vis problemėlės visokios iškyla, nors ir apsiskaičiusios ir žino kaip, ką ir kada daryti...
O kaip jums atrodo? 4u.gif

man atrodo dalis tiesos tame yra, bet su problemom susiduria daugelis irtada labai pravercia informacija, nes didzioji dalis tik del info trukumo pradeda maitint misineliais...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 09 02, 20:26)
man atrodo dalis tiesos tame yra, bet su problemom susiduria daugelis irtada labai pravercia informacija, nes didzioji dalis tik del info trukumo pradeda maitint misineliais...

Pritariu 100%.Dauguma pereina prie misiniu del nezinojimo, del pagalbos nebuvimo reikiamu metu.
Atsakyti
sveikos mamytės,
labai noriu ir aš paprašyti jūsų patarimo: mano dukriukui kitą savaitę 3 mėn. Maitinu tik MP, tačiau pastarasias 2-3 dienas ji labai nervinga, tai ima krūtį, tai spjauna, valgo labai neramiai ir nervingai, po to daug verkia... galvoju, ar čia kartais ne ta 3 mėn maitinimo krizė? - papsakokit, prašau, kaip ji pasireiškia, kaip reikia elgtis tuo metu (ar dažniau dėti vaikiuką prie krūties ar kaip? nes soskiuką tai ji labai labai stipriai čiulpia, o krūties neima...),kiek laiko ta krizė tęsiasi?... oi negaliu, labai jau man neramu kelintą dieną... pataekit... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgalu @ 2008 09 03, 10:51)
sveikos mamytės,
labai noriu ir aš paprašyti jūsų patarimo: mano dukriukui kitą savaitę 3 mėn. Maitinu tik MP, tačiau pastarasias 2-3 dienas ji labai nervinga, tai ima krūtį, tai spjauna, valgo labai neramiai ir nervingai, po to daug verkia... galvoju, ar čia kartais ne ta 3 mėn maitinimo krizė? - papsakokit, prašau, kaip ji pasireiškia, kaip reikia elgtis tuo metu (ar dažniau dėti vaikiuką prie krūties ar kaip? nes soskiuką tai ji labai labai stipriai čiulpia, o krūties neima...),kiek laiko ta krizė tęsiasi?... oi negaliu, labai jau man neramu kelintą dieną... pataekit... unsure.gif

Pirmiausia tai - nusiraminkit. O antrą - taip, dėkit prie krūties. Jei nenoriai ima kartais, tuomet maitinkit apsnūdusią, maitinkit, kol dar ne visai išalkusi, išrenkit plikutę, kad būtų odos kontaktas. Apskritai daugiau laiko praleiskit kartu: pasivartaliokit lovoj, panešiokit nešynėj. Eikit pasivaikščiot į lauką.
Ta vadinama 'krizė' tai iš tiesų vaiko augimo šuolis, o ne kažkoks baubas. Jei apart to vaikutis sveikas, gerai šlapinasi ir tuštinasi, tuomet pažvelkit į tai, kaip į eilinį vystymosį etapą ir pamatysit, kaip viskas nepastebimai praeis.'
O tuo tarpu nepamirškit gerti daug skysčių, kiek įmanoma pasiilsėti ir nesinervuoti. 4u.gif
Atsakyti