tai, kad nereikia nuleidinėt, pats bėga kol valgo iš vienos krūties, iš kitos fontanai bėga
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 11:58)
mes tyrelių dar nevalgom, tai suku galvą į ką būtų galima užšaldyt
aš šaldydavau į plasmasinius indelius, kurie šiaip skirti šlapimo tyrimui...prisipirkau vaistinėj, jie kainuoja centus, sterilūs, yra po 50 ir po 100ml
QUOTE(venzliukas @ 2008 08 23, 20:34)
aš šaldydavau į plasmasinius indelius, kurie šiaip skirti šlapimo tyrimui...prisipirkau vaistinėj, jie kainuoja centus, sterilūs, yra po 50 ir po 100ml
šita mintis ir man buvo kilus
Bet tai ar tas plastikas skirtas maisto laikymui
QUOTE(Kriste2 @ 2008 08 23, 23:14)
QUOTE(Kriste2 @ 2008 08 23, 22:14)
na manau kad jei su šlapimu nereaguoja, tai ir su pienuku nereaguos
toks pat plastikas kaip ir plasmasinės stiklinės
na mano vaikas nenumirė, jo neišbėrė, neviduriavo ir pan.
QUOTE(venzliukas @ 2008 08 23, 23:31)
na manau kad jei su šlapimu nereaguoja, tai ir su pienuku nereaguos
esme ne tame, is kiekvieno plastiko skiriasi toksinai, aisku nenumire ir nieko nenutiko - to gi nesimato, bet organizmas nuodijamas pamazu . Skirtingai plastikas apdirbamas skirtingoms temperaturoms - saldymui, sildymui , o tas paprastas - yra pigus (kaip tie indeliai, jei nera salycio su maistu zenkliuko - jis naudoti netinkamas , slapimui tinkamas, nes matyt jie kitka tiria ir jiems tai neaktualu, be to jis nelaikomas ilgai labai ir organizmui jau pakenkt niekaip nebegali)
QUOTE(Kriste2 @ 2008 08 23, 22:39)
esme ne tame, is kiekvieno plastiko skiriasi toksinai, aisku nenumire ir nieko nenutiko - to gi nesimato, bet organizmas nuodijamas pamazu . Skirtingai plastikas apdirbamas skirtingoms temperaturoms - saldymui, sildymui , o tas paprastas - yra pigus (kaip tie indeliai, jei nera salycio su maistu zenkliuko - jis naudoti netinkamas , slapimui tinkamas, nes matyt jie kitka tiria ir jiems tai neaktualu, be to jis nelaikomas ilgai labai ir organizmui jau pakenkt niekaip nebegali)
reikitų pažiūrėt įdomumo dėlei, ar yra tas ženkliukas...dabar kai nešaldau tai ir neturiu jų
QUOTE(venzliukas @ 2008 08 23, 23:47)
reikitų pažiūrėt įdomumo dėlei, ar yra tas ženkliukas...dabar kai nešaldau tai ir neturiu jų
Anksciau nieks neziuredavo - viskas is vien eidavo, bet nustatyta jau kenksmingumas, todel ir atsirado zenklinimas, be to maistiniu induku kaina tikrai gerokai didesne, o skirtu saldymui ir sildymui - dar aukstesne
užšaldžiau šios nakties pienuką paprastuose ledukų maišeliuose
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 19:15)
tai, kad nereikia nuleidinėt, pats bėga kol valgo iš vienos krūties, iš kitos fontanai bėga
Kažkur skaičiau patarimą,kuris man padėjo. Kai jauti, kad pradeda, pradės bėgti pienukas iš kitos krūties suspaudus truputį palaikau spenelį pirštais.
Aš su vienu tokiu klausimu. Jei mano mažoji naktį išmiega po 8-9 val. ir neatsibunda valgyti, tai man ją žadinti? Kitoj temoj užskaičiau, kad nebemaitinant naktį dings pienas Ar tai gali būti tiesa? Negi vienintelis būdas ilgai maitinti krūtimi, tai maitinti naktimis