Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

į kokią tarą šaldei pieną?
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 12:45)

gal ir negerai, bet ploviau indukus nuo tyreles su soda ir saldziau juose blush2.gif
Atsakyti
mes tyrelių dar nevalgom, tai suku galvą į ką būtų galima užšaldyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 12:58)
mes tyrelių dar nevalgom, tai suku galvą į ką būtų galima užšaldyt  g.gif

mes ir nevalgem - taip ir nepamegom, bet kaiminysteje turejom pusmeciu vyresni drauga, kuris jas kapodavo abiem zandais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 11:45)

as saldziau i specialius maiselius, pirkau juos Anglijoj, net nesidomejau, ar pas mus ju yra, bet atrodo, kad yra is AVENT firmos indeliu kazkokiu g.gif gal vaistinej reiktu paklausti
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 23, 13:00)
as saldziau i specialius maiselius, pirkau juos Anglijoj, net nesidomejau, ar pas mus ju yra, bet atrodo, kad yra is AVENT firmos indeliu kazkokiu g.gif gal vaistinej reiktu paklausti

kiek domėjaus, LT maišelių jau senokai nebėra schmoll.gif yra tik AVENT plastikiniai indeliai, kurių 22 virš 40 Lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 23, 13:00)

mačiau, bet kaina blink.gif blink.gif blink.gif nu nekilo man ranka juos pirkt. vien pieno surinkėjai virš 40lt kainavo
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 13:23)
kiek domėjaus, LT maišelių jau senokai nebėra  schmoll.gif yra tik AVENT plastikiniai indeliai, kurių 22 virš 40 Lt kainuoja  doh.gif

Šiaip buvo gera idėja šaldyti į maišelius ledui mirksiukas.gif
(man šaldyti, ačiū Dievui, neprireikė) bet jei būtų reikėję - pasinaudočiau:
- užima mažai vietos šaldytuve. (tie indukai, stiklainiukai tikrai užkiša kamerą)
- patogu šaldyti mažas porcijas. Turi 40ml, šaldai 40ml. o indukai tai 125-180 talpos, o jei tiek nesitraukia.....
- ir atšildyti patogiau - reikia 2 gabaliukų, tai neišimi visos porcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 13:23)
kiek domėjaus, LT maišelių jau senokai nebėra  schmoll.gif yra tik AVENT plastikiniai indeliai, kurių 22 virš 40 Lt kainuoja  doh.gif

Taip taip, as irgi domejaus del maiseliu, tai ju pas mus jau nebera. Irgi tik su gan brangiais AVENT indeliais susiduriau, kuriu taip ir nenusipirkau, nes kol galvojau ka cia nusipirkti, tai pieno gamyba susireguliavo pagal vaiko poreiki, tai ir neteko deti nieko i saldikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 08 23, 14:12)
Taip taip, as irgi domejaus del maiseliu, tai ju pas mus jau nebera. Irgi tik su gan brangiais AVENT indeliais susiduriau, kuriu taip ir nenusipirkau, nes kol galvojau ka cia nusipirkti, tai pieno gamyba susireguliavo pagal vaiko poreiki, tai ir neteko deti nieko i saldikli  4u.gif

man taip pat drinks_cheers.gif apsiėjau kažkaip be to, tereikėjo išlaukti tam tikrą laiką, t.y. 5 mėnesius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikiux: 23 rugpjūčio 2008 - 14:01
QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 15:00)
man taip pat  drinks_cheers.gif apsiėjau kažkaip be to, tereikėjo išlaukti tam tikrą laiką, t.y. 5 mėnesius  rolleyes.gif

Tai apsieit aisku galima, bet kam pienuka nuleist kazin kur - paskui i koses oi kaip gerai jis suejo doh.gif . Maniske tokia nevalgi, ypac svetima ir nepazystama skoni ignoruoja - tai su MP jai kosytes tokios savesnes tapo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 08 23, 15:05)
Tai apsieit aisku galima, bet kam pienuka nuleist kazin kur - paskui i koses oi kaip gerai jis suejo doh.gif . Maniske tokia nevalgi, ypac svetima ir nepazystama skoni ignoruoja - tai su MP jai kosytes tokios savesnes tapo blush2.gif

na, man tokių problemų nebuvo, mazgius valgo bet ką ir bet kaip blush2.gif , o nuleidinėt nieko nenuleidinėjau, duodavau mažiukui išvalgyt, ir taip išspręsdavom problemą ax.gif
Atsakyti