į kokią tarą šaldei pieną?
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 12:45)
gal ir negerai, bet ploviau indukus nuo tyreles su soda ir saldziau juose
mes tyrelių dar nevalgom, tai suku galvą į ką būtų galima užšaldyt
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 12:58)
mes tyrelių dar nevalgom, tai suku galvą į ką būtų galima užšaldyt
mes ir nevalgem - taip ir nepamegom, bet kaiminysteje turejom pusmeciu vyresni drauga, kuris jas kapodavo abiem zandais
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 23, 11:45)
as saldziau i specialius maiselius, pirkau juos Anglijoj, net nesidomejau, ar pas mus ju yra, bet atrodo, kad yra is AVENT firmos indeliu kazkokiu gal vaistinej reiktu paklausti
QUOTE(Meina @ 2008 08 23, 13:00)
as saldziau i specialius maiselius, pirkau juos Anglijoj, net nesidomejau, ar pas mus ju yra, bet atrodo, kad yra is AVENT firmos indeliu kazkokiu gal vaistinej reiktu paklausti
kiek domėjaus, LT maišelių jau senokai nebėra yra tik AVENT plastikiniai indeliai, kurių 22 virš 40 Lt kainuoja
QUOTE(Meina @ 2008 08 23, 13:00)
mačiau, bet kaina nu nekilo man ranka juos pirkt. vien pieno surinkėjai virš 40lt kainavo
QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 13:23)
kiek domėjaus, LT maišelių jau senokai nebėra yra tik AVENT plastikiniai indeliai, kurių 22 virš 40 Lt kainuoja
Šiaip buvo gera idėja šaldyti į maišelius ledui
(man šaldyti, ačiū Dievui, neprireikė) bet jei būtų reikėję - pasinaudočiau:
- užima mažai vietos šaldytuve. (tie indukai, stiklainiukai tikrai užkiša kamerą)
- patogu šaldyti mažas porcijas. Turi 40ml, šaldai 40ml. o indukai tai 125-180 talpos, o jei tiek nesitraukia.....
- ir atšildyti patogiau - reikia 2 gabaliukų, tai neišimi visos porcijos
QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 13:23)
Taip taip, as irgi domejaus del maiseliu, tai ju pas mus jau nebera. Irgi tik su gan brangiais AVENT indeliais susiduriau, kuriu taip ir nenusipirkau, nes kol galvojau ka cia nusipirkti, tai pieno gamyba susireguliavo pagal vaiko poreiki, tai ir neteko deti nieko i saldikli
QUOTE(ritukasx @ 2008 08 23, 14:12)
Taip taip, as irgi domejaus del maiseliu, tai ju pas mus jau nebera. Irgi tik su gan brangiais AVENT indeliais susiduriau, kuriu taip ir nenusipirkau, nes kol galvojau ka cia nusipirkti, tai pieno gamyba susireguliavo pagal vaiko poreiki, tai ir neteko deti nieko i saldikli
man taip pat apsiėjau kažkaip be to, tereikėjo išlaukti tam tikrą laiką, t.y. 5 mėnesius
QUOTE(monikiux @ 2008 08 23, 15:00)
man taip pat apsiėjau kažkaip be to, tereikėjo išlaukti tam tikrą laiką, t.y. 5 mėnesius
Tai apsieit aisku galima, bet kam pienuka nuleist kazin kur - paskui i koses oi kaip gerai jis suejo . Maniske tokia nevalgi, ypac svetima ir nepazystama skoni ignoruoja - tai su MP jai kosytes tokios savesnes tapo
QUOTE(Kriste2 @ 2008 08 23, 15:05)
Tai apsieit aisku galima, bet kam pienuka nuleist kazin kur - paskui i koses oi kaip gerai jis suejo . Maniske tokia nevalgi, ypac svetima ir nepazystama skoni ignoruoja - tai su MP jai kosytes tokios savesnes tapo
na, man tokių problemų nebuvo, mazgius valgo bet ką ir bet kaip , o nuleidinėt nieko nenuleidinėjau, duodavau mažiukui išvalgyt, ir taip išspręsdavom problemą