Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(Meina @ 2008 06 10, 23:53)
daugiausiai tik tokiu valgymu (su pirščiukais) gelbėjamės ir mes, bet jei nenori, tada tik trina ir mėto verysad.gif mūsų tėtis po bandymų valgyti sako: na ką, mama, pažaidėm, dabar duok valgyt  smile.gif

nutraukt maitinti nenoriu, norėčiau apmažinti, bet ar jis nepasiruošęs, ar aš nemoku ir nežinau, kaip tai padaryti blush2.gif šito dar nesupratau...

As tai didesnes nemaitindavau MP kieme ar siaip kur mieste, tad kai jau ateidavo laikas valgyti - eidavom i kiema ir nesdavausi indeli su jos "normaliu" maistu - kadangi MP kieme prasyti neiprasta, o alkis kankina - ji valge normalu maista, tik nedaug jo aisku - bet po truputi ismoko ir suprato, kad MP tik kai pavalgiusi yra, netoli antruju metukun sukakties - jau ji protingiuke, tad isaugo man spuogas netoli spenelio - pasinaudojau ta proga ir sakiau kad ten popa - ciulpinti negalima - ji suprato, tik aisku nakti ir pries miegelius tas pasiteisinimas negaliojo doh.gif
Atsakyti
Meina, tu nepergyvenk-maniskis isvis nieko nevalge iki 14 menesiu, tik MP.Jau ka as tik nedariau, ant blakstienu stovejau-nieko, nevalgo ir ka tu jam.O viena diena eme valgyt-neaisku, kodel, kas atsitiko-gal "uzaugo" normaliaim maistui..Mp nemazinau.Sekmes ir jums!

Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus ir palaikymą 4u.gif buvau labai sustresavus, nes aplinkiniai spaudė, atseit marinu vaiką badu, neduodu valgyt, kad pienas po metų jau nieko gero, net kenksmingas blink.gif liepdavo per prievartą kišti maistą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 06 11, 11:59)
Ačiū, merginos, už patarimus ir palaikymą 4u.gif buvau labai sustresavus, nes aplinkiniai spaudė, atseit marinu vaiką badu, neduodu valgyt, kad pienas po metų jau nieko gero, net kenksmingas blink.gif liepdavo per prievartą kišti maistą doh.gif

Tai cia visu "pareiga" gasdint ir patarimus dalint.Na jau kad pienas kenksmingas, tai jau fantazijos virsune doh.gif

Atsakyti

Nereikia stresuoti, tik man paciai kazkaip budavo nesmagu, kai 1.7 menesiu vaikas apart MP nieko nevalgius per diena, tad ir dariau viska kad pradetu, nes ir kaloriju is MP mazai budavo (jauciau ta, nes labai daznai valgyt reikalaudavo), bet buna ir dabar dar tokiu dienu - kai ji gyva tik MP (pvz kai sirguliuoja - nieko kito nevalgo, tad labai dziaugiuos, kad nors tai galiu pasiulyt ir ji noriai ima blush2.gif )
Atsakyti

siaubas, kokios nesamones..ir is kur toks nesveikas poziurius doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir jungiuos prie jusu. Mano bernui 16 men. biggrin.gif Dideliu problemu su maitinimu nebuvo. Na, kai lygindavau su drauges zindomu berniuku, tai jis normalaus maisto valgydavo tikrai daugiau ir geriau nei maniskis, nesiraukydamas. Mano vaikuciui nuo 6 men. buvo sunkiau ikisti sauksta kita biggrin.gif Bet jau apie 9 men, mano akimis, valge pakankamai kosiu. Visada siulydavau pagrindini didiji maista - pietus (ar vakariene) tuo paciu laiku. Jau nuo 6 men - taip apie 17val. Manau, tam tikras maisto laikas ir pagelbejo tam, kad iprastu valgyt. Dabar normaliai suvalgo savo porcija (mazdaug apie 200-300ml) ir is musu leksciu maisto (kad ir kotleta biggrin.gif ). O siaip (lyginant ir su drauges berniuku) jis pas mane labai jau papinukas nuo maziuko biggrin.gif
Dabar zindymai like apie miegelius - pietu ir naktini. Diena siaip nelenda, kazkaip nenorejau kad taip butu, todel neleisdavau ir uzkalbedavau danti, jei noredavo siaip pazisti. Taigi vaikis zino tvarka zist, tik tada, kai miegot - jei miegot, vadinasi, - zist. Tik va dabar nezinau, kaip nuo sito mes atprasim. Kazkada iki 2 metuku noreciau ir baigt, nes mano pacios organizmas vargsta, paastreje odos problemos. Kaip kazin jis atpras nuo tos sistemos miegas-MP ??? Zinau, kad daugeliu atveju nereikia is anksto jaudintis. Ale kazkaip vis tiek imi ir mastai, o kaip cia bus?... smile.gif Tai va, pasidalinau ir as savo pasijaudinimais bigsmile.gif O siaip pas mus viskas ciki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinai: 11 birželio 2008 - 14:27
Pas mus taip pat, naktinis miegelis kartu su MP ir plius nakti keliasi, butu idealu jei nakti galeciau ismiegoti visa, jau net pamirsau koks tai jausmas smile.gif Bet net nezinau kaip atpratinti nuo naktinio maitinimo, jis pavalgo vakare pries miegeli, o diena labai retai, bet vat uz tat ryte mane koki geros puse valandos pumpuoja. Nors pusrycius, pietus ir vakariene plius visiokius uzkandzius valgo labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 06 08, 19:10)
Mamytės, kad nedingtu pieniukas, valgykite chalvą,labai skatina pieno gamybą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi, kiek chalvos suvalgiusi esu- rezultatas - šeši kilogramai sėkmingai laikosi doh.gif doh.gif

Meina, nepergyvenk, tikrai pradės valgyt. Maniškei buvo kažkas panašaus, tik ne tai, kad nevalgydavo, bet springdavo žiauriai nuo visko iki vos ne pusantrų metų g.gif Tikrai labai pergyvenau, nes vien tik MP pumpuodavo smile.gif Bet vieną dieną tiesiog ėmė valgyt, kramtyt ir visos bėdos išsisprendė. Hemoglobinas irgi savu laiku kažkiek pasėdo, bet čia manau, kad daugumai taip būna g.gif Dukra iki šiol sėkmingai geria MP, žinoma, šalia viso kito maisto. 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Ieskojau forume bet neradau... Gal kas zinos per kiek laiko tai ka suvalgau pereina i piena ar iskart ar po dienos ar dar kada nors? g.gif
Nes suvalgiau cepelina (apvalgiau tik bulves) ir ta diena viskas buvo ciki, jau apsidziaugiau, bet kita diena mazei labai pilvuka pute.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 07 05, 21:48)
Sveikos! 4u.gif
Ieskojau forume bet neradau... Gal kas zinos per kiek laiko tai ka suvalgau pereina i piena ar iskart ar po dienos ar dar kada nors?  g.gif
Nes suvalgiau cepelina (apvalgiau tik bulves) ir ta diena viskas buvo ciki, jau apsidziaugiau, bet kita diena mazei  labai pilvuka pute....    sad.gif

Man atrodo, labai individualiai. Mano draugė, pamenu, sakė, kad ji pastebėdavo po 6 valandų reakciją. Kai pagalvoji, tai tas maistas turi praeiti ilgą kelią: motinos skrandį (gal net ir žarnyną), pieną ir tik tada kūdikio virškinimo sistemą.
Pabandykit paeksperimentuot - po kelių dienų vėl suvalgykit tą patį ir stebėkit vaikelį. Man kažkodėl atrodo, kad visai ne cepelinas ten kaltas buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 06 11, 08:22)
Na maniskiui jau metai ir 10men, bet su valgymu pas mus prastai. Diena jis jau ne nepraso MP. Atpratinau siulydama ka nors valgyt ar duodama atsigerti, kazkaip vargo su tuo nebuvo. Tik, kad jis pas mane valgo kaip zvirblis, palesa kelis kasnius ir bega. Valgo irgi tik pats. Labai retai ledzia jam padeti.
O nuo rytinio MP atpratinau uzklijuodama su pleistru spenelius. Jis atsibudes atbegdavo pas mane i lova, susiranda , paziuri pazirzia kiek ir atsigula salia, miega toliau. Dabar jau ne neprabunda.
O vat kaip atpratint nuo vakarinio, tai neisivaizduoju. Jis man tokias isterijas kelia, kai bandau neduot ir siulyt koses ar kokio kito maisto, kad as neistveriu ir duodu. Reiks turbut isvaziuot nakciai pas mama miegot ir palikt ji teciui. Kazkodel as manau, kad jei manes nebutu jis taip nerekautu, pazirstu kiek ir nusiramintu.

skaitau ir net sirdi sopa..... as taip negaleciau... pati maitinsiu tol,kol bus pienelio ir kol maziuke nores,kad ir iki mokyklos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaGana Esu: 06 liepos 2008 - 09:33