QUOTE(Meina @ 2008 06 10, 23:53)
daugiausiai tik tokiu valgymu (su pirščiukais) gelbėjamės ir mes, bet jei nenori, tada tik trina ir mėto mūsų tėtis po bandymų valgyti sako: na ką, mama, pažaidėm, dabar duok valgyt
nutraukt maitinti nenoriu, norėčiau apmažinti, bet ar jis nepasiruošęs, ar aš nemoku ir nežinau, kaip tai padaryti šito dar nesupratau...
nutraukt maitinti nenoriu, norėčiau apmažinti, bet ar jis nepasiruošęs, ar aš nemoku ir nežinau, kaip tai padaryti šito dar nesupratau...
As tai didesnes nemaitindavau MP kieme ar siaip kur mieste, tad kai jau ateidavo laikas valgyti - eidavom i kiema ir nesdavausi indeli su jos "normaliu" maistu - kadangi MP kieme prasyti neiprasta, o alkis kankina - ji valge normalu maista, tik nedaug jo aisku - bet po truputi ismoko ir suprato, kad MP tik kai pavalgiusi yra, netoli antruju metukun sukakties - jau ji protingiuke, tad isaugo man spuogas netoli spenelio - pasinaudojau ta proga ir sakiau kad ten popa - ciulpinti negalima - ji suprato, tik aisku nakti ir pries miegelius tas pasiteisinimas negaliojo