Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(nep @ 2008 03 13, 14:41)
Gal zinote ar zindancioms galima naudoti sampuna su kofeinu Apecin C1, skirta plauku augimui. Jis teoriskai skirtas vyras, kad plike nesidarytu. Bet moterys juo kasas auginasi.

nep, apie tai ar galima galvą plauti tikrai negaliu pasakyti. Kofeinas, kai vartojamas į vidų, yra gana gerai toleruojamas, ypač dabar, kai taviškis jau nebe naujagimis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 03 13, 21:41)
nep, apie tai ar galima galvą plauti tikrai negaliu pasakyti. Kofeinas, kai vartojamas į vidų, yra gana gerai toleruojamas, ypač dabar, kai taviškis jau nebe naujagimis smile.gif

Tai tada galima smile.gif
Atsakyti
Raideles padėkit!!!!! Bandžiau rašyti jums až, bet kažkodėl nenusisiunčia...

Labas rytas,

panašu, kad pas mus bėda viena nevaikšto - vakar labai buvo bloga, vėmiau ir viduriavau ir toliau nepasakosiu... Mažosios gydytoja liepė man gerti Vermox, tik ji pati suabejojo dėl maitinimo krūtimi. Va ką radau internete prie šito vaisto:

KONTRAINDIKACIJOS
Nėštumas, laktacija, padidėjęs jautrumas vaistui.
Skiriant vaikams iki 2 metų, būtina kruopščiai įvertinti laukiamos naudos ir galimos rizikos santykį.

Mačiau, kad patariate dėl medikamentų naudojimo. Gal galite patarti, ką man daryti???? Tiek kovojau dėl žindymo ir nežinau, ką daryti...

Labai labai ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvelė: 15 kovo 2008 - 10:34
QUOTE(Žuvelė @ 2008 03 15, 10:32)

Labas rytas,

panašu, kad pas mus bėda viena nevaikšto - vakar labai buvo bloga, vėmiau ir viduriavau ir toliau nepasakosiu... Mažosios gydytoja liepė man gerti Vermox, tik ji pati suabejojo dėl maitinimo krūtimi. Va ką radau internete prie šito vaisto:

KONTRAINDIKACIJOS
Skiriant vaikams iki 2 metų, būtina kruopščiai įvertinti laukiamos naudos ir galimos rizikos santykį.

Mačiau, kad patariate dėl medikamentų naudojimo. Gal galite patarti, ką man daryti???? Tiek kovojau dėl žindymo ir nežinau, ką daryti...

Labai labai ačiū

Anot pradzia.org, juos vartoti galima.

"Antihelmintiniai vaistai

Žarnyno antihelminiai vaistai Bendroji informacija. Apie šios grupės vaistus informacijos nepakanka. Minėti vaistai blogai rezorbuojami ir patenka į kraują. Todėl, maitinant krūtimi, vartoti galima.

# Mebendazolis - maitinant krūtimi, galima vartoti. "

Gal Raideles parasys dar is savo turimos literatūros. 4u.gif
Atsakyti
Ode, ačiū...

Net pagalvoti sunku, kad tokie dalykai gali būti. doh.gif Atrodo gi viską plaunu, žemės rankomis neknisu... Tikiuosi, kad mažei viskas tvarkoje.

QUOTE(Ode @ 2008 03 15, 11:45)
Anot pradzia.org, juos vartoti galima.

"Antihelmintiniai vaistai

Žarnyno antihelminiai vaistai Bendroji informacija. Apie šios grupės vaistus informacijos nepakanka. Minėti vaistai blogai rezorbuojami ir patenka į kraują. Todėl, maitinant krūtimi, vartoti galima.

# Mebendazolis - maitinant krūtimi, galima vartoti. "

Gal Raideles parasys dar is savo turimos literatūros.  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 03 15, 11:17)
Ode, ačiū...

Net pagalvoti sunku, kad tokie dalykai gali būti.  doh.gif Atrodo gi viską plaunu, žemės rankomis neknisu... Tikiuosi, kad mažei viskas tvarkoje.

Užjaučiu. Bjaurastis... O su vaistais yra taip: visada sveriama ligos komplikacijų rizika su vaistų pašalinių efektų rizika. Renkamasi mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 03 15, 10:32)

Labas rytas,

KONTRAINDIKACIJOS

Labai labai ačiū

Sveika,
Vermox yra vaistas nuo žarnyno kirminų. Nelabai suprantu, kodėl tau jį paskyrė, jei tu vemi ir viduriuoji? g.gif

Hale vaistų žinyne rašo, kad vienai mamai po trijų dienų 2k per dieną 100 mg dozių, smarkiai sumažėjo pieno. Kitoms trims stebėtoms kitoje vietoje to nebuvo. Maža tikimybė, kad vaistas pateks į pieną, taigi dėl vaiko nerimauti nereikia, o mama nuo vaisto gali pradėti vemti, viduriuoti, skaudėti galvą ir pilvą, gali sumažėti pieno kiekis.

Jei aš vemčiau ir viduriuočiau, tai visų pirma gerčiau smektą ir rehidroną. Plaučiau rankas su muilu dažnai. Sveikite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 15 kovo 2008 - 16:26
Raideles, ačiū...
taip, tai nuo žarnyno kirminų. Ir man tikrai jų reikia...
Iš ties, kokia bjaurastis... net ima neviltis...

QUOTE(Raideles @ 2008 03 15, 17:25)
Sveika,
Vermox yra vaistas nuo žarnyno kirminų. Nelabai suprantu, kodėl tau jį paskyrė, jei tu vemi ir viduriuoji?  g.gif

Hale vaistų žinyne rašo, kad vienai mamai po trijų dienų 2k per dieną 100 mg dozių, smarkiai sumažėjo pieno. Kitoms trims stebėtoms kitoje vietoje to nebuvo. Maža tikimybė, kad vaistas pateks į pieną, taigi dėl vaiko nerimauti nereikia, o mama nuo vaisto gali pradėti vemti, viduriuoti, skaudėti galvą ir pilvą, gali sumažėti pieno kiekis.

Jei aš vemčiau ir viduriuočiau, tai visų pirma gerčiau smektą ir rehidroną. Plaučiau rankas su muilu dažnai. Sveikite.

Atsakyti
Aš dar dėl vaistų noriu pasitarti. Kaip su homeopatiniais narvus raminančiais vaistukais, tokiais kaip valeradix ar paprasčiausios valerijono tabletės - ar galima juos gerti?
Atsakyti
Mamytės, turiu klausimą: maitinu mažę gulėdama - sėdint ji negerai paima krūtį, pritraukia oro ir po to atpylinėja bei nenori imti krūties. Tai reiškia, kad esu pririšta prie namų ar bent jau prie tų vietų, kur galiu maitinti gulėdama. Sakykit, gal kai ji paaugs, ši problema išsispręs? T.y. pradės geriau imti krūtį ir galėsim maitintis sėdint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 03 20, 12:36)
Sakykit, gal kai ji paaugs, ši problema išsispręs?

TAIP. 4u.gif
ir nebijok eksperimentuoti, isbandyti naujas padetis. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Taip stenkis išbandyt ir kitas padėtis. Su pirmu vaiku teko mėnesį po ligonines pragulinėt ir pati buvai siūta,tai maitinau tik gulėdama. Jis taip įprato, kad kitaip nevalgydavo. Tik kažkodėl važiuojant mašina galėjau ir sėdėdama pamaitint. Paskui per kelis mėnesiukus šiaip ne taip išsisprendėm ir šią bėdą.
Atsakyti