Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai - 3 tema

QUOTE(xena @ 2008 01 26, 21:26)
Sveikos,

reik man patyrusių maitintojų patarimo...
užaugino mano pana viršutinius priekinius dantus, ir pasirodo kad kai valgo - jin jais mano papą "kabina" kad neiškristų  blink.gif matyt anksčiau su dantenom kabindavo, bet aš nejutau... na ir kaip man dabar ją išmokyt taisiklingai žisti?  g.gif

Maniske irgi vienu metu labai skaudziai kasdavo. doh.gif Jau buvau nusprendusi daugiau nemaitinti, bet iskentejau lotuliukas.gif Mano gydytoja man patare, kai kiekviena syki sukasdavo, sakyti kad man skauda, taip nedaryti. Ir suveike thumbup.gif Juk musu pupuliai jau dideli ir protingi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeht: 28 sausio 2008 - 11:44
QUOTE(Elizabeht @ 2008 01 28, 11:43)
Maniske irgi vienu metu labai skaudziai kasdavo. doh.gif  Jau buvau nusprendusi daugiau nemaitinti, bet iskentejau  lotuliukas.gif  Mano gydytoja man patare, kai  kiekviena syki sukasdavo, sakyti kad man skauda, taip nedaryti. Ir suveike  thumbup.gif  Juk musu pupuliai  jau dideli ir protingi!

tai kad netame problema kad sukanta tyčia. šią problemą išgyvenom, nekreipiau dėmesio sukandus dantis - nebeidomu pasidarė.
Tame problema kad neteisingia papą ima.
Bandžiau pagal taisykles krutį paduot - tai kai ji galvą užvertus guli aišku viskas gerai, bet gi mergina judri, jai taip gulėt nepatogu ir apskritai gulėt nepatogu - greit padėtį pakeičiau - ir viskas iš naujo... verysad.gif blin, jau vieną papą skauda kaip pirmom dienom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2008 01 28, 15:22)
tai kad netame problema kad sukanta tyčia. šią problemą išgyvenom, nekreipiau dėmesio sukandus dantis - nebeidomu pasidarė.
Bandžiau pagal taisykles krutį paduot - tai kai ji galvą užvertus guli aišku viskas gerai, bet gi mergina judri, jai taip gulėt nepatogu ir apskritai gulėt nepatogu - greit padėtį pakeičiau - ir viskas iš naujo...  verysad.gif blin, jau vieną papą skauda kaip pirmom dienom  verysad.gif

Na, mums irgi taip kartais buna, kai pridygo dantuku, tai kartais paima netaip ir kai traukia pieneli, jauciu, kad skauda, nes jauciasi, kad su dantukais isikandes ir kai istraukiu, tai matosi virsutiniu triju dantuku zymes doh.gif Bet kai jis neteisingai paima, tai pasakau jam, kad atsisestu ir isnaujo paima, tada jau gerai buna thumbup.gif (maitinu dazniausiai sededama, na tik vakare pries miega, nakti ir ryte gulint). Man atrodo, kad prie tu dantu jis ir pats dar nepriprates, tai ir buna kartais taip, kad kai lb nori pienelio, tai kai ciumpa, kad net dantukai jauciasi rolleyes.gif
O kai isdygo pirmieji du apatiniai dantukai (maziukui buvo 7men), tai jis irgi pamegino pakandzioti, kai tik pradeda dygti, juk labai persti, o cia papulis burnoj, tai gera proga netik pienelio pagerti, bet ir pakandzioti, bet irgi pasakiau, kad negalima, poto jis dar pabande ir ziuri i mane tokiom akytem bigsmile.gif as vel sakau, kad ne ir nustojo ta karta lotuliukas.gif . Kita syki vel pabande, tai irgi pasakiau, kad negalima, kad man skauda ir nemaitinau ta karta schmoll.gif . Tai nezinau kaip cia yra, matyt suprato, nors nei asaru nebuvo, tik matesi, kad nuliudo, bet taip ziurejo, lyg suprasdamas, kad blogai padare. Ir po to karto daugiau nei sykio neikando mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif , isiterpsiu i jusu pokalbi truputi kita tema, jei galima ax.gif
Mano pusseseres leliukui 5men., turejo jie visokiu problemeliu, ko pasekoje ji nusitraukineja pienuka. dabar isigijo elektrini pientrauki ir tuo dziaugiasi, nes juk kokius 7 kartus per para reikia nusitraukti cool.gif Bet jos anyta, beje, seimos gydytoja, iskele tokia minti, kad krutims elektrinis tas vibravimas labai gali pakenkti, susidaryti cistos ir pan. nerandu niekur tokios problemos aprasytos, tai jus mano paskutine viltis rolleyes.gif , kad ka zinosite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juku @ 2008 02 03, 23:34)
Bet jos anyta, beje, seimos gydytoja, iskele tokia minti, kad krutims elektrinis tas vibravimas labai gali pakenkti, susidaryti cistos ir pan. nerandu niekur tokios problemos aprasytos, tai jus mano paskutine viltis rolleyes.gif , kad ka zinosite 4u.gif

g.gif žinok, dar niekur negirdėjau tokios info g.gif Bet gal kitos mamytės bus ir labaiu apsišvietusios. bet tikrai, pirmąkart girdžiu tokią mintį.

O Tavo pusseserė šaunuolė 4u.gif - puikiai įsivaizduoju, kaip nelengva nusitraukinėti ilgą laiką. Stiprybės jai, o mažiui daug saknaus MP 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kas žinote kur Kaune galima išsitirti MP dėl stafilokoko. Radau tik Vilniuje, bet kadangi esu iš JOnavos tai Kaune man būtų geriau.
Atsakyti
QUOTE(Raselė @ 2008 02 04, 14:32)
Sveikos mamytės, gal kas žinote kur Kaune galima išsitirti MP dėl stafilokoko. Radau tik Vilniuje, bet kadangi esu iš JOnavos tai Kaune man būtų geriau.

O dėl kokių priežasčių prisireikė tyrimo?
Atsakyti
Nes mergytė tuštinosi su karuju ir gleivėmis verysad.gif , bet padarius išmatų pasėlį bakterija jokia neišaugo smile.gif tik rastas žarnyno uždegimas, kurį gydomės gerosiomis bakterijomis, bet kraujo siūlelių vistiek pasirodo tai liepė man išsitirti pieną ar nėra stafilokoko, kadangi pirmą mėn po gimdymo buvo krūties uždegimas. Jeigu ras stafilokoką teks man pasigydyt, nes kitaip ir mergytei negerės, bet aš tikiuosi, kad jo pas mane nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselė @ 2008 02 04, 14:32)

mano pieną pasėliui paemė poliklinikoj, o kur siuntė net nežinau. viską turi žinoti pediatrė.
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2008 01 28, 15:22)
Bandžiau pagal taisykles krutį paduot - tai kai ji galvą užvertus guli aišku viskas gerai, bet gi mergina judri, jai taip gulėt nepatogu ir apskritai gulėt nepatogu - greit padėtį pakeičiau - ir viskas iš naujo...  verysad.gif blin, jau vieną papą skauda kaip pirmom dienom  verysad.gif

oi pažystamas jausmelis... ji man ne tik kad įsikabindavo, bet kai dantukai buvo tiek viršuje tiek apačioje (4) ji man buvo taip sukandusi, kad gyvent nebenorėjau, iš spenelio net kraujo srovelė tekėjo doh.gif
Aš susitvarkiau paprastai- man skauda- atimu ir duodu tik po keleto minučių, jei paima teisingai- valgo, jei ne... ką gi dar pusvalanduką be pienuko nenumirs gi... Žiauru? taip. Tačiau mano atveju suveikė 100 procentų. Tik va daba bėda. kai ji pavalgo pienuko, pradeda šypsotis, ir akyse pasirodo velniukai,... tada tik spėk traukt papuką... ištraukus kaip krokodiliuko dantukai orą tik kaukšt kaukšt... cool.gif

O šiaip, iš naujiemų: mano panelė (jai greitai bus 12 mėnesiukų, pirmasis gimtadienis) išmoko sakyti papa, papa... ir tapšnoja per krūtinę biggrin.gif prašo papo... blush2.gif
Atsakyti
o mano maziukas gerai valgo, bet maitinu su antspeniais, nes ligonineje pasake, kad nieko nebus, per mazi speneliai ir vaikas nesuima.taip ir maitinu-pripratau pati, o dabar kai bandau duoti be ju, vaikas nemoka valgyti.tai nusprendziau, kad geriau maitinsiu su antspeniais, bet bent jau vaikas nesinervins ir skaniai pavalgys smile.gif beje, is pradziu galvojau, kad su jais maitinant ilgai negalesiu maitinti, bet drauge apramino, kad tai neturi reiksmes smile.gif
Atsakyti
mesk iš galvos visas drauges- mažiau nervinkis ir pienuko tikrai užteks... žiūrėk jau kiek maitini. Aš su antspeniais pramaitinau 2 mėnesius- vėliau pamažu atpratinau mažiukę nuo jų. Tai kaip žalingi ypročiai- tas pats. jiems taip patogiau. O atpratinau nes pradėjau tingėti ištisai juos dezinfekuoti. tinginė gi aš pasirodo.
Atsakyti