Lino namuose fantastishkas spalvu pasirinkimas, yra ir naturalios spalvos. Pati ka tik 3 spalvu po puskilogrami nusipirkau Vilniuje Universiteto ir Pilies gatvese ju parduotuves yra.
Man tai drauge dave minti, paieskoti pigiu rubu parduotuvese (laisvu rastu) megstu rubu ir issiardyti, taip ir padariau, nusineriau labai grazia suknute
aš taip irgi dariau. Pirkau megztuką labai gražių ryškiai geltonos spalvos siūliukų, pažiūrėjau , kad neužnešiotas tik numegztas nelabai , tai išardžaiu ir dukrytei visą kostiumuką numezgiau. Visi klausinėjo, kur tokios gražios spalvytės siūlus gavau pirkti
Vat ir aš jau kaip maniakė...tik ir žiūriu tose pardėse, ką būtų galima pigiai "paimt" ir išardyt.
O paskutiniu metu dažnai Humanoje būna naujų siūlų, kiekiai įvairūs, net ir daug vienodų pasitaiko, o kaina perpus pigiau. O per paskutinius išpardavimus net po 1 lt.
Vat ir aš jau kaip maniakė...tik ir žiūriu tose pardėse, ką būtų galima pigiai "paimt" ir išardyt.
O paskutiniu metu dažnai Humanoje būna naujų siūlų, kiekiai įvairūs, net ir daug vienodų pasitaiko, o kaina perpus pigiau. O per paskutinius išpardavimus net po 1 lt.
Berods šitoj temelej kažkas minėjo siūlų kioską prie Kauno stoties, tai va, buvau aš jame , įsileido pardavėja į vidų, visus siūlus parodė, ir žurnaliukus mezgimo, ir savo megztus darbelius. Labai gerai patarė, kokius siūlus nusipirkti pagal mano sumanimą, likau tiesiog sužavėta