Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(ingriduska @ 2008 02 26, 15:59)
Kiaulystes desnis ,oranziniu kazkur yr, o Vilniuje ner:(

uztat pas mus norfiniu moheriuku nemateu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
raudonai oranzini margu - tokiu ugniniu, pripirkau savaitgali, ir dar buvo - Ukmerges IKI priesais Senukus
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 17:16)
raudonai oranzini margu - tokiu ugniniu, pripirkau savaitgali, ir dar buvo - Ukmerges IKI priesais Senukus

O tu iš margų megsi sukniąsmile.gif Nes tu raudonų margų tai dar randu, bet pati esu linkusi rausti, tai manau, kad man spalva netinka:) O siūlus pirkdama vadovavausi tokia taisykle iš pradžių kokių labai reikia,tai buvo rudi, tada antra karta kokiu dar spalvu neturiu taip atsirado alyviniai ir pilki, o dabar jau atrodo imciau visus ir zaliusir oranzinius ir baltus ir zydrus ir t.t Apetitas kyla bevalgant:)
Atsakyti
O aš vaiuosiu ketvirtadienį į Raseinius. Pažiūrėsiu, kokių ten siūliukų verpykloj rasiu. blush2.gif Lyg mažai jų turėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 26, 17:35)
O aš vaiuosiu ketvirtadienį į Raseinius. Pažiūrėsiu, kokių ten siūliukų verpykloj rasiu.  blush2.gif Lyg mažai jų turėčiau doh.gif

labukas,

o kur randasi sita verpykla ir kokios darbo valandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2008 02 26, 21:19)
labukas,

o kur randasi sita verpykla ir kokios darbo valandos  ax.gif

Na sunku papasakot, aš kai iš tų kraštų kilusi, tai paprasčiau. Šiaip tai Norgėluose, o darbo valandų nežinau. Čia kažkuri jau buvo jų kontaktus įmetusi.
Atsakyti
Sweikos, mergaites! Turiu bedele: neriu takeli ir pritruko 50 gr baltarusisku "lilja" siulu, gal kuri turite? Buciau labai dekinga,lauksiu i az. Dekui!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 26, 17:48)
ataskaita is musiskes Iki  mirksiukas.gif
sociai yra raudonai margu, violetiniu margiuku, po 2 pilksvai margu ir rusvai margu, sociai oranziniu , 4 balti be etikeciu  ir vienas  unsure.gif  sokoladinis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Vadinasi Lietuvoje daug , labai daug mezganciu moteriskiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha ir aš iš marijampolės ataskaitą atiduodu. smėlinių ir rusvai margų dar yra/ ir vienas matkelis baltai smėlinių. sąžinė graužia kaip aš to vienišo matkelio nepaėmiau. jo man ir kaip ir trūksta bet į porą imt rusvai šokoladiniai vieną margą irgi neišeina nes tokių daugiau neturių. o daugiau prigalaust pinigų prie savęs nepasiėmiau blush2.gif
Atsakyti
Casa Lanoj Kaune yra kažkokių siūliukų Titan Wool Color-Kid mochair, kurių sudėtis 30% merinos, 20% mochair, 20% poliamide, 30% acrilico, 25g/250m, spalvos melanžinės, made in Italy. Kaina 4,95lt/25g.

Gal kuri esat ką nors iš tokių mezgusi, gal galit pasidalint atsiliepimais apie juos?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 02 29, 13:52)
Casa Lanoj Kaune yra kažkokių siūliukų Titan Wool Color-Kid mochair, kurių sudėtis 30% merinos, 20% mochair, 20% poliamide, 30% acrilico, 25g/250m, spalvos melanžinės, made in Italy. Kaina 4,95lt/25g.

Gal kuri esat ką nors iš tokių mezgusi, gal galit pasidalint atsiliepimais apie juos?

Neeee smile.gif eeee.Neteko
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 26, 16:35)
O aš vaiuosiu ketvirtadienį į Raseinius. Pažiūrėsiu, kokių ten siūliukų verpykloj rasiu.  blush2.gif Lyg mažai jų turėčiau doh.gif

nius labai cekavna zinok man ka tu ten radai, kokiu grozybiu ir kokiom kainom bei iseigom g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 02 28, 21:25)
Pagaliau pribrendau pasirodyt.Numezgiau tris, treciasis pagaliau mano.
user posted image

Čia iš kitos temos - Moteriški modeliai 8 dalis. Morta-Sigita sako, kad tokių siūlų Šiauliuose yra po 6 Lt. O Vilniuj po 17 Lt.

Tai manau tikrai pigu ax.gif gal kam prireiks smile.gif

Aš tai pirkau po 17 Lt unsure.gif , o efektas ir už 6 Lt va toks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 29 vasario 2008 - 18:35