Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

O čia iš RIMI tos Vernito pusvilnės
http://public.fotki....ai/1pilkas.html
Papildyta:
http://public.fotki....ukai/zalia.html
Irgi Vernito siūlai iš RIMI
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 26, 09:34)
o IKIUKUOSE kažin ar buvo siūlų? Nes pro juos dar galima prasinešti.

Pas mane Kaune prie namų Ikiukas, tai jame visada būna siūlų. Tik dabar senokai ten buvau, tai nemačiau, ar yra tų akcijinių Princesės.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 26, 12:27)
Pas mane Kaune prie namų Ikiukas, tai jame visada būna siūlų. Tik dabar senokai ten buvau, tai nemačiau, ar yra tų akcijinių Princesės.

Na va IKI senukuose nera jau visai, tik margiukai like, jasinskio irgi nera beveik:)
Dar reikia šturmuoti Ikiukus
Atsakyti
kažkaip neteko užmatyti, kad ikiukuose būtų siūlų g.gif
jų tikrai nėra jogailos g. ir kalvarijų g. (prie šatrijos stotelės) ikiukuose (nes praktiškai kasdien ten tenka užeiti)
Atsakyti
Kaip tik maniau, kad eisiu į tą prie darbo Šatrijos IKIUKĄ, ačių ,kad pasakei, jog nera:)
Atsakyti
Buvau nulekus iki Jasinskio IKI - gavau tu savo issvajotu melynu!!!! bigsmile.gif Buvo 8 matkeliai, visus ir pemiau (cia vis suknelem, suknelem, suknelem biggrin.gif ). Dar buvo 2 matkiukai tokiu nematytu tamsiai rudu melanziniu, bet pagalvojau, na ka as su tais dviem... nors ir labai graziai atrode, bet si kart atsilaikiau smile.gif (ko nepasakysi apskritai paemus - jau kiek per si menesi siulams isleidu pinigu - tai ojojoj blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 10:29)
Labas rytas,
o gal kuri matet, kur Vilniuje IKI dar galima nusipirkti su akcija Princes tamsiai melynu margu??? Vaziujant link Santariskiu vakar buvo tik 1 matkelis, Minsko IKI nera, priesais Senukus Ukmerges gatvej irgi nera. Siaip prisipirkau nemazai tos raudonu-oranziniu tonu margos - tokios ugnines, labai grazi, manau, turetu gautis suknele biggrin.gif. O vat margos tamsiai melynos niekur nerandu... verysad.gif

Labutis!!!
Tamsiai melynu margu maciau Madoj IKI,bet jie buvo padeti tame skyriuje kur
virbalai,uztrauktukai,adatos ir t.t,apatinej lentynoj reiketu ten paknisti .pati is ten
pirkau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 15:04)
Buvau nulekus iki Jasinskio IKI - gavau tu savo issvajotu melynu!!!! bigsmile.gif Buvo 8 matkeliai, visus ir pemiau (cia vis suknelem, suknelem, suknelem biggrin.gif ). Dar buvo 2 matkiukai tokiu nematytu tamsiai rudu melanziniu, bet pagalvojau, na ka as su tais dviem... nors ir labai graziai atrode, bet si kart atsilaikiau smile.gif (ko nepasakysi apskritai paemus - jau kiek per si menesi siulams isleidu pinigu - tai ojojoj  blink.gif )

Mate, o buvo Jasinskį vienspalvių, nes aš nebuvau, bet paskambinau paklausti.Man pasakė,kad nera nei baltu,nei zaliu, nei oranziniu, nei alyviniu:(
Atsakyti
Ingriduska, kazkokiu buvo , bet nelabai ziurejau blush2.gif , nes kai pamaciau savo tuos melynus, daugiau is dziaugsmo nieko nemaciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 16:31)
Ingriduska, kazkokiu buvo , bet nelabai ziurejau  blush2.gif , nes kai pamaciau savo tuos melynus, daugiau is dziaugsmo nieko nemaciau... ax.gif

Supratau,bey akcija tai buvo gera,o aš kaip visada didžiausias apetitas paskutinę dienąsmile.gif Pati kalta kur buvau 2 savaites:(
Atsakyti
ataskaita is musiskes Iki mirksiukas.gif
sociai yra raudonai margu, violetiniu margiuku, po 2 pilksvai margu ir rusvai margu, sociai oranziniu , 4 balti be etikeciu ir vienas unsure.gif sokoladinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vadinasi Lietuvoje daug , labai daug mezganciu moteriskiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 26, 16:48)
ataskaita is musiskes Iki  mirksiukas.gif
sociai yra raudonai margu, violetiniu margiuku, po 2 pilksvai margu ir rusvai margu, sociai oranziniu , 4 balti be etikeciu  ir vienas  unsure.gif  sokoladinis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Vadinasi Lietuvoje daug , labai daug mezganciu moteriskiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kiaulystes desnis ,oranziniu kazkur yr, o Vilniuje ner:(
Atsakyti