O čia iš RIMI tos Vernito pusvilnės
http://public.fotki....ai/1pilkas.html
Papildyta:
http://public.fotki....ukai/zalia.html
Irgi Vernito siūlai iš RIMI
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 26, 09:34)
o IKIUKUOSE kažin ar buvo siūlų? Nes pro juos dar galima prasinešti.
Pas mane Kaune prie namų Ikiukas, tai jame visada būna siūlų. Tik dabar senokai ten buvau, tai nemačiau, ar yra tų akcijinių Princesės.
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 26, 12:27)
Pas mane Kaune prie namų Ikiukas, tai jame visada būna siūlų. Tik dabar senokai ten buvau, tai nemačiau, ar yra tų akcijinių Princesės.
Na va IKI senukuose nera jau visai, tik margiukai like, jasinskio irgi nera beveik:)
Dar reikia šturmuoti Ikiukus
kažkaip neteko užmatyti, kad ikiukuose būtų siūlų
jų tikrai nėra jogailos g. ir kalvarijų g. (prie šatrijos stotelės) ikiukuose (nes praktiškai kasdien ten tenka užeiti)
jų tikrai nėra jogailos g. ir kalvarijų g. (prie šatrijos stotelės) ikiukuose (nes praktiškai kasdien ten tenka užeiti)
Kaip tik maniau, kad eisiu į tą prie darbo Šatrijos IKIUKĄ, ačių ,kad pasakei, jog nera:)
Buvau nulekus iki Jasinskio IKI - gavau tu savo issvajotu melynu!!!! Buvo 8 matkeliai, visus ir pemiau (cia vis suknelem, suknelem, suknelem ). Dar buvo 2 matkiukai tokiu nematytu tamsiai rudu melanziniu, bet pagalvojau, na ka as su tais dviem... nors ir labai graziai atrode, bet si kart atsilaikiau (ko nepasakysi apskritai paemus - jau kiek per si menesi siulams isleidu pinigu - tai ojojoj )
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 10:29)
Labas rytas,
o gal kuri matet, kur Vilniuje IKI dar galima nusipirkti su akcija Princes tamsiai melynu margu??? Vaziujant link Santariskiu vakar buvo tik 1 matkelis, Minsko IKI nera, priesais Senukus Ukmerges gatvej irgi nera. Siaip prisipirkau nemazai tos raudonu-oranziniu tonu margos - tokios ugnines, labai grazi, manau, turetu gautis suknele . O vat margos tamsiai melynos niekur nerandu...
o gal kuri matet, kur Vilniuje IKI dar galima nusipirkti su akcija Princes tamsiai melynu margu??? Vaziujant link Santariskiu vakar buvo tik 1 matkelis, Minsko IKI nera, priesais Senukus Ukmerges gatvej irgi nera. Siaip prisipirkau nemazai tos raudonu-oranziniu tonu margos - tokios ugnines, labai grazi, manau, turetu gautis suknele . O vat margos tamsiai melynos niekur nerandu...
Labutis!!!
Tamsiai melynu margu maciau Madoj IKI,bet jie buvo padeti tame skyriuje kur
virbalai,uztrauktukai,adatos ir t.t,apatinej lentynoj reiketu ten paknisti .pati is ten
pirkau.
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 15:04)
Buvau nulekus iki Jasinskio IKI - gavau tu savo issvajotu melynu!!!! Buvo 8 matkeliai, visus ir pemiau (cia vis suknelem, suknelem, suknelem ). Dar buvo 2 matkiukai tokiu nematytu tamsiai rudu melanziniu, bet pagalvojau, na ka as su tais dviem... nors ir labai graziai atrode, bet si kart atsilaikiau (ko nepasakysi apskritai paemus - jau kiek per si menesi siulams isleidu pinigu - tai ojojoj )
Mate, o buvo Jasinskį vienspalvių, nes aš nebuvau, bet paskambinau paklausti.Man pasakė,kad nera nei baltu,nei zaliu, nei oranziniu, nei alyviniu:(
Ingriduska, kazkokiu buvo , bet nelabai ziurejau , nes kai pamaciau savo tuos melynus, daugiau is dziaugsmo nieko nemaciau...
QUOTE(Mate @ 2008 02 26, 16:31)
Ingriduska, kazkokiu buvo , bet nelabai ziurejau , nes kai pamaciau savo tuos melynus, daugiau is dziaugsmo nieko nemaciau...
Supratau,bey akcija tai buvo gera,o aš kaip visada didžiausias apetitas paskutinę dieną Pati kalta kur buvau 2 savaites:(
ataskaita is musiskes Iki
sociai yra raudonai margu, violetiniu margiuku, po 2 pilksvai margu ir rusvai margu, sociai oranziniu , 4 balti be etikeciu ir vienas sokoladinis
Vadinasi Lietuvoje daug , labai daug mezganciu moteriskiu
sociai yra raudonai margu, violetiniu margiuku, po 2 pilksvai margu ir rusvai margu, sociai oranziniu , 4 balti be etikeciu ir vienas sokoladinis
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 26, 16:48)
ataskaita is musiskes Iki
Kiaulystes desnis ,oranziniu kazkur yr, o Vilniuje ner:(