Mezgu is Princeses salika, kur su 35% moherio. Idomu ar nekas?Parduotuvej atsistojus vis tryniau i skruosta, tikiuos niekas manes nemate .O jei mate sveiko proto turincia nepalaike .Bet ka daryt, kaip kitaip suzinot? Rankose gana siurkstu...
QUOTE(morta-sigita @ 2008 02 22, 19:11)
Mezgu is Princeses salika, kur su 35% moherio. Idomu ar nekas?Parduotuvej atsistojus vis tryniau i skruosta, tikiuos niekas manes nemate .O jei mate sveiko proto turincia nepalaike .Bet ka daryt, kaip kitaip suzinot? Rankose gana siurkstu...
o del kandimo labai priklauso nuo zmogaus jautrumo kai kam ir svelni moheryte kanda, kai kuriems ne
QUOTE(norali @ 2008 02 22, 19:17)
o del kandimo labai priklauso nuo zmogaus jautrumo kai kam ir svelni moheryte kanda, kai kuriems ne
Nu, nesu labai jautri.Visom prasmem .Tai gal nieko tokio nebus.Zinau, kad draugei numezgiau ir angoros salika, tai skundziasi, kad kanda ir negali nesiot. Gerai, kad nelabai brangus siulai buvo .
mano seimynai kas turi tai nekanda ( matyt nejautrus esam )
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 12:03)
Princesę jau violetinę ir rudą pirkau, bet noriu ir smelio ir gal dar baltos:) Biski neramu, dėl varianto pirmo ir man:)
Nusigrūdau į stoties IKI, o ten violetinės jau nebėr kitų nenorėjau imti spalvų, nors šiaip man ta Princesė visai miela pasirodė
Jei kas kur dar matėt violetinės, duokit man žinot, gerai?
QUOTE(morta-sigita @ 2008 02 22, 22:00)
Nu, nesu labai jautri.Visom prasmem .Tai gal nieko tokio nebus.Zinau, kad draugei numezgiau ir angoros salika, tai skundziasi, kad kanda ir negali nesiot. Gerai, kad nelabai brangus siulai buvo .
ir as is angoros mezgu sali, tai lyg ir nekanda, bet bus mrtyti kia pradesiu nesioti.
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 16:35)
Va čia labai moteriška, siūlų yra, bet visi mano, visi reikalingi.Mano sūnui ,kai reikia kokiai dailei einu pirkt, tai vyras ir vaikas sako, mama, juk pas mus kurtik galima ten vien siulai, kur negalima taip pat:) Bet man visi reikalingi.Kaip koks kurmis ,kaupiu ,kaupiu, o vis maza, maza
Gal ir ne į temą, bet kai vakar per teliką pažiūrėjau laidą apie KAUPIKUS - taip vadinamus žmones, kurie viską kaupia... - peržvelgiau savo turtus ir pagalvojau, nejau ir man ši liga prikibus
Oi, kaip gaila, kad violetinių nebėr, kaip tik maniau gal sėst į mašiną kol laisva ir aplėkt kelias IKI tų violetinių pamedžiot
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 21, 12:05)
Galvojau, kad skaičiau Delfy, bet dabar nerandu, bet net akių šešėlius ir lūpų dažus rekomenduoja gelsvus, oranžinius ,rusvus.
O delfy parašyta kad madinga balta ,melyne,ir vaisiu zele atspalviu:)
O delfy parašyta kad madinga balta ,melyne,ir vaisiu zele atspalviu:)
Kiek teko domėtis ir skaityt,tai šį sezoną madingos ryškios spalvos:žalia,karališka mėlyna(tokia a lia žydiška ),raudona,violetinė,oranžinė,geltona,žalia.Vakar užsisakinėjau rankines savo parduotuvei,tai didmenos sandėlys visas žėri mano išvardintom spalvom.Aš visada laikausi tokios nuostatos,kad madinga viskas kas tau tinka,gražu,patogu ir patinka
Oi mergaites, siandien pirma karta apsilankiau cia ne karta minetoj ABC pardej Kaune. Kur as iki siol buvau, ka as iki siol veikiau !!!! nereliai.. ne tai kad be proto daug, bet tie siulai ten kitokie kazkokie.. stengiausi valdytis, bet vis tiek si ta uzsipirkau.. kai pusvilne po 1 lt, negali nepirkti Megztinukas kainuos kokius 8 lt
idejau nuotraukyte i blogiuka savo
QUOTE(eya @ 2008 02 23, 19:34)
Oi mergaites, siandien pirma karta apsilankiau cia ne karta minetoj ABC pardej Kaune. Kur as iki siol buvau, ka as iki siol veikiau !!!! nereliai.. ne tai kad be proto daug, bet tie siulai ten kitokie kazkokie.. stengiausi valdytis, bet vis tiek si ta uzsipirkau.. kai pusvilne po 1 lt, negali nepirkti Megztinukas kainuos kokius 8 lt
Tai kiek svorio yra už 1 litą? O kokios spalvytės buvo?Labai sudominai reikės ir man nuvažiuoti.