Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(neringata @ 2008 02 22, 12:37)
Ir aš vakar IKI prasisukau - neatsilaikiau, prigriebiau 4 raudonus margučius už 2 kainą ir 6 smėlinius vienspalviukus.  doh.gif Pradėjau dvejoti: ar pirkdama siūlus, ar megzdama didesnį malonumą patiriu  doh.gif  g.gif  hihihi.gif Neduokdie, paaiškės, kad teisingas pirmas variantas doh.gif  lotuliukas.gif

Oj, kaip man geeeera skaityt tokius žodžius rolleyes.gif
Mūsų daug ir mes jėga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 22, 12:40)
Oj, kaip man geeeera skaityt tokius žodžius  rolleyes.gif
Mūsų daug ir mes jėga  lotuliukas.gif

thumbup.gif Aš tai susilaikiau šį kartą. Kakaip neužkliuvo akys už tinkamos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 22, 12:43)
thumbup.gif Aš tai susilaikiau šį kartą. Kakaip neužkliuvo akys už tinkamos spalvos.

man tai akys užkliuvo už kainos, o spalvą pajamiau geriausią iš tuo metu buvusių lotuliukas.gif
Atsakyti
Princesę jau violetinę ir rudą pirkau, bet noriu ir smelio ir gal dar baltos:) Biski neramu, dėl varianto pirmo ir man:)
Atsakyti
KUR JŪS visos siūlus aišku perkat:)))))
Atsakyti
ligones mes tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sian dukriukas paprase , kad ir ji nori megzti salika... tai vos radau siulu JAI blush2.gif blush2.gif blush2.gif kai puse spintos vien siulai. Ir tai su salyga, kad ji veliau nueis i IKI ir nupirks man tokiu pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 22, 16:28)
ligones mes tikrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sian dukriukas paprase , kad ir ji nori megzti salika... tai vos radau siulu JAI  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  kai puse spintos vien siulai. Ir tai su salyga, kad ji veliau nueis i IKI ir nupirks man tokiu pat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Va čia labai moteriška, siūlų yra, bet visi mano, visi reikalingi.Mano sūnui ,kai reikia kokiai dailei einu pirkt, tai vyras ir vaikas sako, mama, juk pas mus kurtik galima ten vien siulai, kur negalima taip pat:) Bet man visi reikalingi.Kaip koks kurmis ,kaupiu ,kaupiu, o vis maza, maza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 15:35)
Va čia labai moteriška, siūlų yra, bet visi mano, visi reikalingi.Mano sūnui ,kai reikia kokiai dailei einu pirkt, tai vyras ir vaikas sako, mama, juk pas mus kurtik galima  ten vien siulai, kur negalima taip pat:) Bet man visi reikalingi.Kaip koks kurmis ,kaupiu ,kaupiu, o vis maza, maza smile.gif

nu turbut ZIURKES METAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pernai meiles rankenas ant saves kaupiames, siemet siulus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 12:03)
Princesę jau violetinę ir rudą pirkau, bet noriu ir smelio ir gal dar baltos:) Biski neramu, dėl varianto pirmo ir man:)

Čia ta kur IKI, ta ir yra Princesė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 22, 16:53)
Čia ta kur IKI, ta ir yra Princesė?  rolleyes.gif

taip, TA, vedanti visas is proto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 22, 17:27)
taip, TA, vedanti visas is proto  lotuliukas.gif

Jau ir mane baigia sugundyti smile.gif prašau, kad šiandien mane MB nuvežtų į IKI biggrin.gif

Tik mačiau, kad 100% akrilanas, šiaip aš gan nusistačius prieš sintetinius siūlus g.gif bet šįkart pamačiau toookią gražią spalvelę, kad galvoju, gal nusižengt nuostatoms blush2.gif

Tik įdomu, ar gerai nešiojasi.

Kad šauniai mezgasi, jau kažkas sakė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 22, 18:36)
Jau ir mane baigia sugundyti  smile.gif prašau, kad šiandien mane MB nuvežtų į IKI  biggrin.gif

Tik mačiau, kad 100% akrilanas, šiaip aš gan nusistačius prieš sintetinius siūlus  g.gif bet šįkart pamačiau toookią gražią spalvelę, kad galvoju, gal nusižengt nuostatoms  blush2.gif

Tik įdomu, ar gerai nešiojasi.

Kad šauniai mezgasi, jau kažkas sakė  ax.gif

princese yra 35% moherio 4u.gif labai smagiai megasi thumbup.gif ir gerai nesiojasi thumbup.gif nesivelia bigsmile.gif
Atsakyti