Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(Skarlet @ 2008 02 21, 16:37)
Mano širdis to neatlaikys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mergaitės, kaip Kn Norfose reikalai? Man taip per visą miestą iki jų trenktis  doh.gif

Naujakurių tuščia, bent jau rytą keli matkiukai tebuvo
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 21, 17:07)
Naujakurių tuščia, bent jau rytą keli matkiukai tebuvo

truputį nesuprantu tos akcijos logikos - kam po 40 daro 70 proc., jei nėra kam taikyt g.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš su savo Norfiniu iš 16 kamuoliukų tongue.gif
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAGPIE: 21 vasario 2008 - 21:43
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 21, 12:36)
ka reiškia DABAR? dar akcija? vėl akcija? 

...ir dar kokia tongue.gif

QUOTE(laimužėX @ 2008 02 21, 13:26)
Dabar Norfoj net 70% nuolaida siūlams

O siūlų kaip ir nebėr blink.gif

QUOTE(Skarlet @ 2008 02 21, 21:38)
truputį nesuprantu tos akcijos logikos - kam po 40 daro 70 proc., jei nėra kam taikyt

Juk ne tik siūlams, o daugeliui prekių nuolaida, tai ir taiko, kol viską iššluos.
Atsakyti
QUOTE(MAGPIE @ 2008 02 21, 22:42)
Rodausi ir aš su savo Norfiniu iš 16 kamuoliukų  tongue.gif
čia

Super thumbup.gif O aš tokios spalvos siūliukų nemačiau schmoll.gif g.gif Gražu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kai kas dėl kompanijos prasigeria, o mes dėl akcijų siūlams išeisim iš proto.
Ir nepirkt negali, ir pirkt jau nebepatogu:)
Bet širdis dainuoja:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 09:40)
Merginos, kai kas dėl kompanijos prasigeria, o mes dėl akcijų siūlams išeisim iš proto.
Ir nepirkt negali, ir pirkt jau nebepatogu:)
Bet širdis dainuoja:) smile.gif

lotuliukas.gif Tai jau tikrai tie siūlai tam tikra priklausomybės forma doh.gif Seniau negalėdavau praeiti pro nukainuotas gėles (o kai kurias ypač), o dabar siūlai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eya: 22 vasario 2008 - 09:21
QUOTE(eya @ 2008 02 22, 10:21)
lotuliukas.gif Tai jau tikrai tie siūlai tam tikra priklausomybės forma doh.gif  Seniau negalėdavau praeiti pro nukainuotas gėles (o kai kurias ypač), o dabar siūlai thumbup.gif  lotuliukas.gif

Merginos jau bijau ir skaityti jūsų pasisakymus, nes tai apie mane:) Mas ,kaip kokios Stenfordo moterys, vienodos priklauomybes.
jau du metus blaskausi taro dvieju krastutinumu, tai geles, vazonai ,trasos, zemes, tai siulai mezgimas,. Ir dabar jau numarinau per mezgima 3 geles,jos matyt supyko.smile.gif Nes gi reikia su jomis bendrauti, lapelius valyti nuo dulkių,laistyti,tręšti:) O dabar gi mezgu ner kada:) Jezau nors persiplėšk:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAGPIE @ 2008 02 21, 21:42)
čia

Niu, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif ir tai kas ant kaklo labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAGPIE @ 2008 02 21, 21:42)
čia

ar tai cia is tu storuju g.gif kazkodel atrodo ploni siulai, o as tokiu norfoj niekad nemateu g.gif

labai grazus mezginys thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš vakar IKI prasisukau - neatsilaikiau, prigriebiau 4 raudonus margučius už 2 kainą ir 6 smėlinius vienspalviukus. doh.gif Pradėjau dvejoti: ar pirkdama siūlus, ar megzdama didesnį malonumą patiriu doh.gif g.gif hihihi.gif Neduokdie, paaiškės, kad teisingas pirmas variantas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 22 vasario 2008 - 11:38
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 22, 10:52)
...Ir dabar jau numarinau per mezgima 3 geles,jos matyt supyko.smile.gif Nes gi reikia su jomis bendrauti, lapelius valyti nuo dulkių,laistyti,tręšti:) O dabar gi mezgu ner kada:) Jezau nors persiplėšk:) smile.gif

O mezgant dar labiau dulka lotuliukas.gif
Atsakyti