Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(meskius @ 2008 02 19, 22:00)
aciu mirksiukas.gif  ojeja , jei tavo besvietiskos grozybes is princeses tai as ryt pirma pirkeja ikiukuose thumbup.gif

ne visi , bet yra ir ju. Salis irgi bus is ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 19, 23:06)
ne visi , bet yra ir ju. Salis irgi bus is ju  mirksiukas.gif

sali apziurejau thumbup.gif
Atsakyti
IKI buvo šviesiai violetinių, kaip alyvos. Jau šiandiena tikrai juos pirksiu.
Iš Norfos pusvilnės margiukų baigiau megztinį vakar, kaina megztinio gavosi 10 litųsmile.gif Princeses pirkau 6 matkelius po 50 g, mokėjau už 3 ,baisu, kad netrūktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 19, 22:56)
man jie siulai numeris 1  thumbup.gif
kadangi daugumai megztiniu uztenka 150 gr, tai trys matkiukai princesespats tas. o kai perki 100 gr, tai vis puse lieka , arba reik du vienodus megztinius megzt ( feeee)
nesiojasi  thumbup.gif

Lusasita, su kuriuo numeriu paprastai juos mezgi? Pradėjau vyrui pyniuotą 3, tai lyg kietokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 20, 11:55)
Lusasita, su kuriuo numeriu paprastai juos mezgi? Pradėjau vyrui pyniuotą 3, tai lyg kietokas  g.gif

vyrui is princeses mezgi g.gif

as dazniausiai 3,5 arba 4 nr, bet sakyciau gal kietai mezgu ( pagal drauges ir mama)
kaip kitos mezga 2 nr, tai man faniera stovinti gautusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 20, 13:36)
vyrui is princeses mezgi g.gif

as dazniausiai 3,5 arba 4 nr, bet sakyciau gal kietai mezgu ( pagal drauges ir mama)
kaip kitos mezga 2 nr, tai man faniera stovinti gautusi  blush2.gif

O kodėl vyrui netinka princesė? unsure.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 20, 12:48)
O kodėl vyrui netinka princesė?  unsure.gif
Ačiū.

gal tinka g.gif
man kazkaip ju spalvytes tokios "moteriskos" dazniausiai buna rozine, gelsva, zydra tai ir susimasciau , kadmaniskis tokio nesivilktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 20, 14:33)
gal tinka g.gif
man kazkaip ju spalvytes tokios "moteriskos" dazniausiai buna rozine, gelsva, zydra  tai ir susimasciau , kadmaniskis tokio nesivilktu  schmoll.gif

As maniau, del paties siūlo rolleyes.gif gavau tokių margiukų - balkšvai-pilkšvai-melsvų, tai jie man kaip tik vyriški tokie pasirodė ax.gif
Atsakyti
Ir čia noriu parodyti kaip iš pigiųjų Norfos siūliukų tik už 10 litų gaunasi štai toks megztukėlis:
http://public.fotki....i/p1080048.html
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 20, 15:38)
Ir čia noriu parodyti kaip iš pigiųjų Norfos siūliukų tik už 10 litų gaunasi štai toks megztukėlis:

Labai gražiai gaunasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christyyyn: 20 vasario 2008 - 16:16
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 20, 16:38)

Labai gražus gavosi megztukėlis ir dabar jis tekainuotų 5 litus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mačiau Norfoje siūlų, bet niekad nepagalvojau jų pačiupinėti. Megztukas tikrai labai gražus. O kiek pirkote matkelių g.gif
Atsakyti