Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 02 15, 17:46)
O tai rimtai kalbi,kad ikiuke yra MAXI color siulu po 5.99?  g.gif Koks ju kiekis? Tai sakyciau,kad pigu...
Ir pas mane jau spintos dureles nebeuzsidaro nuo siulu gausybes.Vis eidama pro sali jas paspaudziu,kad neatsidarytu...  doh.gif

pas mus 15, 99 tie Maxi color, dar siandien stebejausi, kad Toooooooolo brangus
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 15, 19:44)
pas mus 15, 99  tie Maxi color, dar siandien stebejausi, kad Toooooooolo brangus

Hmmm..... man atrodo, kad vienos čia apie ratus, o kitos apie batus. IKI mačiau Princesė siulus paprastus ir kažkaip taip panašiai užvadintus margus Princesė Maxi color, kaina apie 5 ar 6 lt praeitą savaitę buvo. O Maximoj yra Maxi color melanžiniai po 100 g, bet jie skirti NĖRIMUI, tiesa kaina tai tikrai apie 15 lt ar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 02 15, 21:44)
Hmmm..... man atrodo, kad vienos čia apie ratus, o kitos apie batus. IKI mačiau Princesė siulus paprastus ir kažkaip taip panašiai užvadintus margus Princesė Maxi color, kaina apie 5 ar 6 lt praeitą savaitę buvo. O Maximoj yra Maxi color melanžiniai po 100 g, bet jie skirti NĖRIMUI, tiesa kaina tai tikrai apie 15 lt ar daugiau.

apie ta apie ta nerimui skirta kalbu... o sian gerose akyse maciau, tai color 9,5 kainuoja ... nu kainu skirtumas unsure.gif o paprasti maxi atrodo 8,20 ax.gif o turguj 9 Lt prase ax.gif Nu zodziu kai pas mus turguj tik vienas diedelis siulais prekiauja , tai ... bet uztat virbalai 10 nr pas ji tik 6 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 15, 13:58)
Jei dar kuriai reikia, tai šiandien buvau vėl toj Norfoj, tai yra tų pusvilnių siūlų kelių spalvų: žali, rudi, dviejų spalvų violetiniai ir tokie margučiai. Sudėtis: 50 proc. ožkos vilna, 50 akrilas.

Įdomu, o Vilniuj kurioj Norfoj ar yra violetinių? Nes man kaip tik violetinių reikia...
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 16, 21:17)
Įdomu, o Vilniuj kurioj Norfoj ar yra violetinių? Nes man kaip tik violetinių reikia...

Turbūt pražiopsojau kažkur; o tie ožkavilniai kiek kainuoja ir kokie jų metrai? rolleyes.gif Kaune yra dar kur nors? doh.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 16, 20:17)

Gal vilnietės atsakys....

QUOTE(Skarlet @ 2008 02 16, 22:24)
Turbūt pražiopsojau kažkur; o tie ožkavilniai kiek kainuoja ir kokie jų metrai?  rolleyes.gif Kaune yra dar kur nors?  doh.gif Ačiū.

50 gr. 263 m. Kainavo po 1,49 Lt (su Norfos nuolaidų kortele. Be kortelės apie litu brangiau).
Vakar buvo (Norfa XXL Kuršių g. Šilainiuose), šiandien nežinau- nelabai dažnai į tą Norfą nuvažiuoju. Man atrodo, ta akcija turėtų trukti iki vasario 18 dienos tiktai, tad paskubėkit dar paieškot rytoj, pervažiuot Norfas.

Demonstruoju, kaip atrodo tie siūlai, kuriuos aš nusipirkau:
NORFOS siulai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 16 vasario 2008 - 22:52
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 16, 23:50)
50 gr. 263 m.
Vakar buvo (Norfa XXL Kuršių g. Šilainiuose), šiandien nežinau- nelabai dažnai į tą Norfą nuvažiuoju. Man atrodo, ta akcija turėtų trukti iki vasario 18 dienos tiktai, tad paskubėkit dar paieškot rytoj, pervažiuot Norfas.

NORFOS siulai

Na kad ne 263 m, tai jau čia ne kartą aptarta. Kažkuri specialiai matavo, tai jų ten tik 110 m. berods, gal keliais metrais apsirinku.
Buvo vakar Naujakurių Norfoj visokių.
Atsakyti
Violetinių vakar buvo Vilniuje, Šiaurės miestelio norfoje. ax.gif Man tie pereinamų spalvų labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 16, 23:50)
50 gr. 263 m. Kainavo po 1,49 Lt (su Norfos nuolaidų kortele. Be kortelės apie litu brangiau).

NORFOS siulai

Ačiū, reikės nuvažiuoti pasidairyti. Atrodo, kad akcija iki 19 d g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 16, 22:54)
Na kad ne 263 m, tai jau čia ne kartą aptarta. Kažkuri specialiai matavo, tai jų ten tik 110 m. berods, gal keliais metrais apsirinku.
Buvo vakar Naujakurių Norfoj visokių.

blink.gif kada buvai? Man po langais ta Norfa, bet aš kai vakar buvau, tai buvo tik tie storieji su vilna (kur apie 56 m matkely) ir moheriukas g.gif O pusvilnės nebuvo jokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 02 17, 11:33)
blink.gif  kada buvai? Man po langais ta Norfa, bet aš kai vakar buvau, tai buvo tik tie storieji su vilna (kur apie 56 m matkely) ir moheriukas  g.gif  O pusvilnės nebuvo jokios  schmoll.gif

Iš ryto, gal kokią vienuoliktą. Visą paką dar nusitvėriau tokių gelsvų. Buvo žalių, raudonų, mėlynų visokių atspalvių. Tik su mohera nebuvo, aš tų ieškojau. Bet ir rinkosi ten moterys juos doh.gif Gal dar jų turi sandėliuose, nes aš prieš kelias dienas buvau, tai beveik nieko gero nebuvo g.gif
Atsakyti
mastau.gif vadinasi pavėlavau, nes buvau apie 12 g.gif Manau, žinau apie kuriuos kalbi wub.gif , aš juos buvau nužiūrėjus dar prieš nuolaidas, bet galvojau, kai nuspręsiu, ką megsiu, tada ir pirksiu, o dabar nebėra, ką pirkt doh.gif Tiek to, gal dar atveš, o jei ne dabar, tai po nuolaidų tikrai atveš smile.gif
Atsakyti