Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 15, 11:51)
vat kainos butent tokios. ka cia daryt???  g.gif  rolleyes.gif siulu pilni namai  doh.gif reik uzsirakint duris ir  jokia parduotuve neit  rolleyes.gif

Tai aš ir sakau, man IKI prie namų, bet važiuosiu specialiai į MAXIMĄ, kad nesusigundtčiau. O tai jau žadėjau iš Norfos nepirkti. Tai vakar vis tiek sugriešijau. Paką pasiėmiau ir dar prisirinkau po vieną marginimui šešis. doh.gif Gerai, kad MB į tą lentyną nelenda. Apaktų pamatęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hologramke @ 2008 02 15, 10:54)
Niu niu niu...išmesti siūlus... kokia nuodėmė  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar nemezgiau iš "princesinių". o taip knieti bėgt ir pirkti,pirkti... Ale ir vėl mano vyrija sukios piršta prie smilkinio  doh.gif  biggrin.gif

man jau seniai sukioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bijau, kad is namu neismestu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 15, 13:51)
man jau seniai sukioja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bijau, kad is namu neismestu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lusasita ,o kurie tau labiau prie sirdies siulai Tie pilki(paskutiniai) ar Princeses????
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 02 10, 10:57)
Kažkokia mistika  g.gif  blink.gif  Aš irgi vakar šitoj Norfoj buvau, ale nemačiau jokių gerų siūlų, tik vienos rūšies sintetinius, tiesa, įvairių spalvų  g.gif  Labai nusivyliau, nes vien dėl siūlų važiavau vos ne į kitą miesto galą  unsure.gif

Jei dar kuriai reikia, tai šiandien buvau vėl toj Norfoj, tai yra tų pusvilnių siūlų kelių spalvų: žali, rudi, dviejų spalvų violetiniai ir tokie margučiai. Sudėtis: 50 proc. ožkos vilna, 50 akrilas.
Atsakyti
nu va aš irgi kaip nesveika. nusipirkau 6 matkiukus princesės šviesiai rudų, gryžau, namie nieko nėra, tai įkalčius pakavojau. o dabar kai vyras gryš kaulysiu kad ikėj akcija ir nerealiai pigūs siūlai tai dar prigriebsiu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif nu dieve dieve prie ko priveda ta liga mezgimu kur vadinasi. tik bėda kad tų siūliukų pas mus ikėj šiuo metu pasirinkimo nėra. tik šviesiai rudi, tamsiai rudi, rudų atspalvių margiukai ir raudonų su rudu margiukai
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 02 15, 15:10)
nu va aš irgi kaip nesveika. nusipirkau 6 matkiukus princesės šviesiai rudų, gryžau, namie nieko nėra, tai įkalčius pakavojau. o dabar kai vyras gryš kaulysiu kad ikėj akcija ir nerealiai pigūs siūlai tai dar prigriebsiu  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif nu dieve dieve prie ko priveda ta liga mezgimu kur vadinasi. tik bėda kad tų siūliukų pas mus ikėj šiuo metu pasirinkimo nėra. tik šviesiai rudi, tamsiai rudi, rudų atspalvių margiukai ir raudonų su rudu margiukai

oi pas mus kokiu spalvyciu doh.gif mirksiukas.gif visokiausiu, matyt niekas neperka lotuliukas.gif
Atsakyti
Maximoj LAMA siūliukai 50 g po 0.99 lt. Tik spalvos siaubingos, nu bet 70 proc. vilnos...kojinėms suseis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot internetinių siūlų parduotuvių ax.gif Jau visai baigiu viltį prarasti beieskodama reikiamos spalvos ar kiekio g.gif Lakstau liezuvį iškišus iš vieno galo į kitą "gaudydama' reikiama kiekį,tai vienoj krautuvėj vienas kamuoliukas,kitoj -2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 15, 16:27)
oi pas mus kokiu spalvyciu  doh.gif  mirksiukas.gif visokiausiu, matyt niekas neperka  lotuliukas.gif

čia prekybinikai kalti lotuliukas.gif šitiek pigių siūliukų vienu metu parduoda, tai kaip nepirksi lotuliukas.gif kur tų gražių spalvų princesės buvo? ryt jaučiu jau nebebus, nu bet vis viena...
aš turiu viena princesinį, lb gerai dėvisi - skalbiu skalbyklėj, nesitąso. pagal kainą tikrai neprasta kokybė 4u.gif
beje, mergaitės, ta akcija visiems pirkėjams ar tik turintiems iki kortelę?
Papildyta:
QUOTE(koti @ 2008 02 15, 16:55)
Gal žinot internetinių siūlų parduotuvių ax.gif Jau visai baigiu viltį prarasti beieskodama reikiamos spalvos ar kiekio g.gif Lakstau liezuvį iškišus iš vieno galo į kitą "gaudydama' reikiama kiekį,tai vienoj krautuvėj vienas kamuoliukas,kitoj -2 verysad.gif

http://www.auksaranke.net/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 15 vasario 2008 - 15:57
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 15, 15:58)
čia prekybinikai kalti  lotuliukas.gif šitiek pigių siūliukų vienu metu parduoda, tai kaip nepirksi  lotuliukas.gif kur tų gražių spalvų princesės buvo? ryt jaučiu jau nebebus, nu bet vis viena...
aš turiu viena princesinį, lb gerai dėvisi - skalbiu skalbyklėj, nesitąso. pagal kainą tikrai neprasta kokybė  4u.gif
beje, mergaitės, ta akcija visiems pirkėjams ar tik turintiems iki kortelę?
Papildyta:

http://www.auksaranke.net/

visiems IKI viena perki, antra gauni nemokamai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 15, 17:38)
visiems IKI  viena perki, antra gauni nemokamai  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ačiuks, tai tada jau šakės mano nakties miegui. Dar tikejausi, kad bus tik su iki kortelem, o jos mes neturim, tai lyg ir "negalesiu" apsipirkt lotuliukas.gif rolleyes.gif Uf, fainai vis viena paskęst tarp siūlų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 14, 20:02)
lentynose maciau Maxi color, apie 5,99 lt. o cia ko gero, kad princesė, skaiciau ir pavadinima ale pamirsau  blush2.gif nu tai ko gero ner ko pirkt. as taip pagalvojau, kad 50g tiek kainuoja  g.gif daugoka. siaip supakuota po penkis motkelius, nu negali blokas tiek kainuot?  schmoll.gif ryt vel nuleksiu paziuret. bet jau spalvyciu grozis, vien del to klausiu.

O tai rimtai kalbi,kad ikiuke yra MAXI color siulu po 5.99? g.gif Koks ju kiekis? Tai sakyciau,kad pigu...
Ir pas mane jau spintos dureles nebeuzsidaro nuo siulu gausybes.Vis eidama pro sali jas paspaudziu,kad neatsidarytu... doh.gif
Atsakyti