Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(111dalia @ 2008 02 13, 12:30)
Merginos gal kas galit pasakyt ,kur Klaipėdoje galima nusipirkt  maxi siūlų. Neriu airišku nėrimu ir trūksta atspalvių ax.gif

Man atrodo, kad "Verpaluose" Taikos gatvej yra daugiausiai Maxi spalvu ir jie ten pigiausi (berods po 8,5 Lt, su nuolaidu kortele dar pigiau).
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2008 02 13, 12:30)
Merginos gal kas galit pasakyt ,kur Klaipėdoje galima nusipirkt  maxi siūlų. Neriu airišku nėrimu ir trūksta atspalvių ax.gif

jeigu nepainioju,tai auksaranke yra Klaipėdoje,įsivesk www.auksaranke.lt.O jau ten siūlų galybė, MAXI taip pat
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 13, 11:49)
jeigu nepainioju,tai auksaranke yra Klaipėdoje,įsivesk www.auksaranke.lt.O jau ten siūlų galybė, MAXI taip pat

aciu clap.gif clap.gif clap.gif turesiu kas veikt daba

http://www.auksarank...mp;show_all=yes

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 13:46)
aciu  clap.gif  clap.gif  clap.gif turesiu kas veikt daba

http://www.auksarank...mp;show_all=yes

doh.gif

Tuomet beveik atsiskaitem, nes as nuo tavo nuorodu akių neatitraukiu, ir tikrai turiu ką veikt darbe, ale sėdžiu čia.
Šiandiena pavyko nusibrukti iki Hales turgaus pirkau siulus margiukus,nes bais norejau:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 13, 13:08)
Tuomet beveik atsiskaitem, nes as nuo tavo nuorodu akių neatitraukiu, ir tikrai turiu ką veikt darbe, ale sėdžiu čia.
Šiandiena pavyko nusibrukti iki Hales turgaus pirkau siulus margiukus,nes bais norejau:) smile.gif

dar nereju noriu paklaust, kiek MAXI kamuoliuku suneriat i palaidinuke ilgom rankovem kiaurarasciu g.gif
Atsakyti
Palaidinės nenėriau, bet liemenei visą visą sunaudojau,jau taip net su baime ar netruks:) Man patiko iš jų nerti, maloniai visai, slidžiai ir visai greitai:)
Suknių iš viso nesu nėrusi, bet jaukinuosi mintį, kad laikas jos imtis, nes galima tikrai nesudėtingą ir gražią nunerti. Ir gerai atrodyti, bet va pamušalo klausimas sad.gif su jais sunku:( smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 13, 14:23)
Palaidinės nenėriau, bet liemenei visą visą sunaudojau,jau taip net su baime ar netruks:) Man patiko iš jų nerti, maloniai visai, slidžiai ir visai greitai:)
Suknių iš viso nesu nėrusi, bet jaukinuosi mintį, kad laikas jos imtis, nes galima tikrai nesudėtingą ir gražią nunerti. Ir gerai atrodyti, bet va pamušalo klausimas sad.gif su jais sunku:( smile.gif

Tiesa neraiau tą liemenę kiauraraščiu:)Tai rankovėm jaučiu dar kamuoliuko reikėtųsmile.gif
Atsakyti
va sitas mane vilioja, bet kad is manes nereja blush2.gif per kokius du metus gal gal gal blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 14:36)
va sitas mane vilioja, bet kad is manes nereja blush2.gif  per kokius du metus gal gal gal  blush2.gif
user posted image

Nevaryk Dievo į medį, pas tave visa tai genuose. Jau tau ,čia kaip sėmkes lukštent ,vienas du ir gatava. Dar vis alpstu nuo pilkojo grožio, tai kiek tu užtrukai, savitės tai tikrai nera, o vakar jau kitas pradetas:) blink.gif
Atsakyti
Labas.

Kažkuri minėjot, kad Norfoj dabar vyksta akcija - siūkus perkat su 40 proc. nuolaida. Ar čia galioja ta akcija, kur skelbia, kad visai galanterijai taikoma 40 proc. nuolaida? Kitokios aš nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2008 02 13, 15:06)
Labas.

Kažkuri minėjot, kad Norfoj dabar vyksta akcija - siūkus perkat su 40 proc. nuolaida. Ar čia galioja ta akcija, kur skelbia, kad visai galanterijai taikoma 40 proc. nuolaida? Kitokios aš nemačiau.

Taip ,tai ta akcija, siūlai, virbalai vašeliai yra galanterijos prekė smile.gif
Atsakyti
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 14:36)
va sitas mane vilioja, bet kad is manes nereja blush2.gif  per kokius du metus gal gal gal  blush2.gif
user posted image

o as panasu neriu is norfiniu siuliuku su 15 proc. mocheros ax.gif
stai toks panasus turetu iseiti 4u.gif

[URL=http://imageshack.us]user posted image[/
Atsakyti