Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(mimka @ 2008 02 11, 11:47)
Čia gal nelabai į temą, tačiau gal ką išsirinksit  4u.gif

siūlai

http://img81.imagesh.../img0721zd3.jpg

o kiek gramu cia ju yra tu margu
Atsakyti
niekad siuntinių nesiuntus tai nežinau lusasita kaip man dabar juos supakuot. lelių savaitukei išsivežė anytėlė tai dabar laisva ir kuo skubiausiai y paštą lėksiu
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 02 11, 12:25)
niekad siuntinių nesiuntus tai nežinau lusasita kaip man dabar juos supakuot. lelių savaitukei išsivežė anytėlė tai dabar laisva ir kuo skubiausiai y paštą lėksiu

parasiau az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 11, 10:25)
Zinau, kur Diteksas  thumbup.gif O kainos nepameni?  ax.gif

Nu nelabai , bet neatrode labai brangūs gal koks 60 už 1kg
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 11, 12:40)
Nu nelabai , bet neatrode labai brangūs gal koks 60 už 1kg

Tai tikrai nebrangu, reiks prie progos ten uzlekt, aciux mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikiuosi neapsimelavau,bet spalvos uomet buvo skaisčios.Rausva ryški, mėlyna ryški, tokia elektros, salotinė. Nebuvo jokių rudų, kavos, balintos kavos, kakavos spalvų.O man dabar nuo jų labai labai kabliuks nugaroj:)))
Atsakyti
60 lt uz kg, tai labai pigu, o kokia ju sudetis, metrazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 11, 08:49)
Jei neklystu, tai Vilniuje Ditekse mačiusi šilkinių siūlų,nesu tikra ar 100 proc.Pati pirkau.

O seniai matei?

As jiems emaila nusiunciau, paziuresim, ka atsakys.
Atsakyti
jau senokai pas juos buvau, nes kažkaip mane nervina, jog siūlų maniakai, ten neranda spalvos, krūvas iš jų turiu, o naujų spalvų vis nera, žada žada kad kitą savaitę, ar po dviejų, bet man nesitaiko, nei bordo, nei ryžų, nei kokių kitokiųsmile.gif Tai dabar buvau "neištikima"Ditexui,pirkau kitur:)
O jų buvo ir nemažai ir nemanau, kad juos kas išpirkę būtų smile.gif
Atsakyti
Maxima bazej buvo margu medvilniniu siuliuku 0,99Lt 200metru lyg tais (Kaune, veiveriu pl.)
Atsakyti
Kaune, Vilniaus g. siūlų, sagų parduotuvėlėj visiems siūlams nuolaidos. Oi kokių fainų merinosinių spalvyčių yra wub.gif Ir manau, kad pigiau, nei kitur. Tiksliai nepamenu, bet 50g. apie 6-7 Lt. Kid moheriniai 8-9 Lt, Maxi - 9 su centais. Be to, ten visada perku virbalus - visi po 3,5 Lt. Mediniai 8-9 Lt. Tai užsipirkau vakar... ax.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos gal kas galit pasakyt ,kur Klaipėdoje galima nusipirkt maxi siūlų. Neriu airišku nėrimu ir trūksta atspalvių ax.gif
Atsakyti