Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(picolo @ 2005 04 04, 10:13)
Siulus as visada perku CUP'E paskutiniame aukste. Yra labai simpatiska parduotuve ir malonios pardavejos, jos visada pataria teisingai  mirksiukas.gif
Siulu kokybe man t.p. patinka  4u.gif

Pritariu. smile.gif
Ir dar, čia labai dažnai būna nuolaidos kokiems nors siūlams, tai tada net ir po 2,99-3,99Lt už kamuoliuką būna. Perku ir LAMA siūlus, bet kokybė jų (o tiksliau, švelnumas, malonumas megzti ir nešioti) nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2005 03 22, 15:01)
Kaune pries Urma pastato rusyje kur yra ABC, ten parduotuve lama. Perku tik is ten thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2005 06 28, 11:41)
Tokiu pat siulu galima rasti Kaune Zanaviku g parduotuveje "Siulai ir audiniai", tik ne visada buna, nes kai uzveza, iskart isperka smile.gif .Dar Kaune man patinka kioskelis prie autobusu stoties ir jau mineta parduotuve ABC

O ar šiose vietose galima rasti pirkti siūlų nerimui (plonyčių - suknytėms, bliuskytėms, vasariskoms kepurytėms?) rolleyes.gif Arba gal žinote, kur tokių gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2005 06 28, 12:41)
Patarsiu ir as  smile.gif Klaipedoje: prie senojo turgaus yra parduotuve "Seklos ir siulai", ten 100gr nuo 90 ct, o spalvos fantastiskos, as kai buvau paskutini syki, prisipirkau po 10 matkeliu 4 spalvu, nes negalejau atsispirti  smile.gif . Tokiu pat siulu galima rasti Kaune Zanaviku g parduotuveje "Siulai ir audiniai", tik ne visada buna, nes kai uzveza, iskart isperka smile.gif .Dar Kaune man patinka kioskelis prie autobusu stoties ir jau mineta parduotuve ABC

Kažkaip nežinau tokios parduotuvės Klaipėdoj prie senojo turgaus. g.gif Gal galėtum nupasakoti, maždaug, kur ji yra? Nes ten visas parduotuvėles, kur prekiauja siūlais, žinau - o šios neteko matyti......
Atsakyti
Vakar maciau IKI mezgimo siulu Geros Akys:
-puse akrilo puse moheros- berods 2,99 uz 50 gr.
-pusvilne-brangiau (nenoriu sumeluot bet lyg tais apie 8 lt blink.gif )

Labai spalvos grazios, patiko plytine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(persefone @ 2005 10 21, 12:02)

Aš irgi mačiau, bet man pasirodė, kad 35proc. moheros ir 65proc. kažkokio poliamido (jei teisingai parašiau ax.gif ). Norėčiau nusipirkti, bet esu girdėjusi, kad su poliamidu labai tamposi mezginiai. Gal kas nors jau mezgėte?
Atsakyti
QUOTE(persefone @ 2005 10 21, 13:02)

Siandien nukainota pusvilnes 100g-7lt.
Atsakyti
QUOTE(persefone @ 2005 10 21, 13:02)

As tas plytines nusipirkau, ir dar zalios spalvos, labai patiko atspalvis blush2.gif Kaina tai lyg 3.69 uz 50 gr. Ir dar kitokiu ten pat nusipirkau, zaliu pereinamu atspalviu, bet ten jau sintetiniai smile.gif
Atsakyti
Siandien Akropolio Maximoj kruvos siulu prideta!!! Dauguma po 2.99 ir 2.49 (medvilne su akr.pusiau, vilna su akril.pusiau, akril., vilnoniai) na, zinoma ir visokiu kitokiu brangiau. Oi tai prasisukau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 10 21, 13:22)
Aš irgi mačiau, bet man pasirodė, kad 35proc. moheros ir 65proc. kažkokio poliamido (jei teisingai parašiau  ax.gif ). Norėčiau nusipirkti, bet esu girdėjusi, kad su poliamidu labai tamposi mezginiai. Gal kas nors jau mezgėte?

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
Aš tai galiu patarti neblogą parduotuvę Vilniuje tarp Žemynos ir Medeinos gatvės Norfoje biggrin.gif , ten nemažas pasirinkimas medvilninių ir vilnonių siūlų, pagrinde su akrilu ir viskoze, tikrai nebrangiai išeina ,jei medvilnė su viskoze 450m-100gramų kainuoja 7lt., arba akrilas 100proc. tik 5lt.
Beje ten yra ir neblogas pasirinkimas karoliukų ir muline siūlų, kurie kainuoja tik 90centų biggrin.gif
Atsakyti
Siūlų neseniai pirkau Rimi. Baltų su 12 proc vilnos. Mezgu naujagimiui vokelį. Siūlai tai siūlai, ale kur sagų gražių gaut? Noriu baltų sagučių primenančių cukrines širdutes wub.gif Mačiau tokias madų kataloguose, o kur pirkti - nežinau... Gal žinote kur Vilniuje rasti gražių sagučių kūdikių drabužėliams?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2005 11 03, 14:21)
Siūlų neseniai pirkau Rimi. Baltų su 12 proc vilnos. Mezgu naujagimiui vokelį. Siūlai tai siūlai, ale kur sagų gražių gaut? Noriu baltų sagučių primenančių cukrines širdutes  wub.gif Mačiau tokias madų kataloguose, o kur pirkti - nežinau... Gal žinote kur Vilniuje rasti gražių sagučių kūdikių drabužėliams?

Pabandyk pasižvalgyti Viršuliškių Mados parduotuvėje, antrame aukšte. Ten esu mačiusi nemažai vaikiškų sakučių.
O dėl tavo vokelio - ar ne per mažai vilnos tuose siūluose. Juk naujagimiui jos turėtų būti kuo daugiau.
Atsakyti