Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(qqte @ 2008 01 29, 14:56)
o kaip is taves butu imanoma juos atsiimti?

na galėčiau paštu atsiūsti
Atsakyti
tai gal atsiustumei ax.gif
Atsakyti
Siauliuos Vernito siulus perku Dvaro gatvej. Ten manyciau gana pigu 100 g.- 3/4 Lt palyginus su kitu siulu kainomis kitose parduotuvese. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 29, 13:57)
na galėčiau paštu atsiūsti

kokia kaina? kokios spalvos?
Atsakyti
As siulus visada perku Kaune, prie 25-mecio turgaus, ten tikrai pigu, yra visokiu kokiu tik sirdele geidzia, ir visada ten buna akciju ir ispardavimu, tai isvis labai pigiai galima nusipirkti. O kaune prie abc ziedo perku tik sveriama pusvilne, ten sveriami siulai nebrangus, tik uzknisa kol susisuki i kamuoliukus, nes nesukta ten parduoda.
Atsakyti
tai gerai kas kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(777as @ 2008 01 30, 15:39)
kokia kaina?  kokios spalvos?

pasiunčiau mamą per pietus kad spalvas pažiurėtų tai iš esmės yra visų vaivorykštės spalvų. o kainą jau minėjau ne kartą. kilogramas kainuoja ir 17lt ir 25lt ir tame tarpe. tai tiesiog jei kas nori gal rašykit kokios spalvos norit. kiek buvus tai juodų, pilkų visokių atspalvių, mėlynų visokių atspalvių ir raudonų būna beveik visada.
Atsakyti
vakar buvau savoj vernito siulu krautuvelej. Tai pardaveja biski paaiskino, kad is stabilizuotu labiau tinka megzt sukneles, svarkelius, nes mezginys toks standus gaunasi, kietokas, o is putliuju purus megztinukai ax.gif
siulu kainos nuo 2,5 iki 4 litu, metrazas raso ant visu vienodai 234m ( atrodo) blush2.gif
o jau spalvu spalvyciu ax.gif
uzmaciau tokius akrilaninius nu bet spalvyte rysssssssssssssssskiai rozine blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 31, 11:57)
vakar buvau savoj vernito siulu krautuvelej. Tai pardaveja biski paaiskino, kad is stabilizuotu labiau tinka megzt sukneles, svarkelius, nes mezginys toks standus gaunasi, kietokas, o is putliuju purus megztinukai ax.gif 
siulu kainos nuo 2,5 iki 4 litu, metrazas raso ant visu vienodai 234m ( atrodo)  blush2.gif
o jau spalvu spalvyciu  ax.gif
uzmaciau tokius akrilaninius nu bet spalvyte rysssssssssssssssskiai rozine  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesąmonė. yra nurodyta megsti 3,5 arba 3 numerio virbalais. tai kiek bandžiau su 3,5 išvis skystalas gavosi. nu tiesa kad mezginys iš putliųjų būna šiek tiek puresnis bet stabilizuoti pakankamai švelnūs ir minkšti
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 01 31, 14:42)
nesąmonė. yra nurodyta megsti 3,5 arba 3 numerio virbalais. tai kiek bandžiau su 3,5 išvis skystalas gavosi. nu tiesa kad mezginys iš putliųjų būna šiek tiek puresnis bet stabilizuoti pakankamai švelnūs ir minkšti

nelabai supratau, kas nesąmonė? ax.gif
Aš iš stabilizuotų mezgu Nr. 3 virbalais. Bet mezgimo kietumas - labai individualus dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 01 31, 15:48)
nelabai supratau, kas nesąmonė? ax.gif
Aš iš stabilizuotų mezgu Nr. 3 virbalais. Bet mezgimo kietumas - labai individualus dalykas 4u.gif

tai tas ir yra nesąmonė kad tik švarkeliam tinka. gana minkšti mezginiai gaunasi. jau patikėkit manim iš kitokių beveik nemezgu.
Atsakyti
as is stabilizuotu esu mezgusi, bet tik is akrilano, nu labai skiriasi nuo putliuju, bet savotiskai zavus ir jie

meskute 231, noriu as tu stabilizuotu pusvilnes, noriu mirksiukas.gif
Papildyta:
ai tiesa, as mezgiau 4 nr virbalais, bet skystalas nesigavo schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti