mamytes, gal zinot kur Vilniuje galima nupirkti geru vilnoniu siulu?
Kaunietės, kur siūliukus nėrimui perkat???? Ir gal žinot, kur grynos vilnos siūlų galima gauti?
QUOTE(zinulė @ 2007 06 10, 14:03)
Kaunietės, kur siūliukus nėrimui perkat???? Ir gal žinot, kur grynos vilnos siūlų galima gauti?
ABC parduotuvėj, Taikos ir Pramonės sankryžoj ant žiedo.
Atradau gerą siūlų parduotuvę Kaune, prie 25-mečio turgelio Nebrangu, didelis pasirinkimas, labai maloni pardavėja, yra tokių siūliukų, kaip ir kioskely prie stoties ir dar daug visokių, būna ir nuolaidų (kaip tik dabar yra)
QUOTE(dontstop @ 2007 06 19, 13:21)
Atradau gerą siūlų parduotuvę Kaune, prie 25-mečio turgelio Nebrangu, didelis pasirinkimas, labai maloni pardavėja, yra tokių siūliukų, kaip ir kioskely prie stoties ir dar daug visokių, būna ir nuolaidų (kaip tik dabar yra)
Ten tikrai nebloga paduotuvė, bet kai kurie siūlai pigiau yra "Rėdoj". Ten šalia abi parduotuvės, tai vienus perku prie 25 mečio turgaus, o kitokius Rėdoj.
Parduotuvėj ABC (Kaune, prie bazių ant žiedo) akcija: 10 motkelių siūlų vos 2.50 lt Siūlai akriliniai, tamsiai žalios spalvos, viso 500 gr. Aš nusipirkau
QUOTE(dontstop @ 2007 07 11, 11:45)
Parduotuvėj ABC (Kaune, prie bazių ant žiedo) akcija: 10 motkelių siūlų vos 2.50 lt Siūlai akriliniai, tamsiai žalios spalvos, viso 500 gr. Aš nusipirkau
Mačiau ir aš. Gaila, kad tik tokia spalva...
QUOTE(dontstop @ 2007 07 11, 12:45)
Gal jau bandet megzti is tu zaliu siuliuku? Maciau ir as ta akcija, bet kazkaip paabejojau ar gerai nesiosis Idomu butu isgirsti atsiliepimus:)
Visi 10 matkučių kainuoja 2,50 ar vienas?Gal kvailai paklausiau,bet atsakykit kas pirkot
QUOTE(Spyglė @ 2007 07 11, 14:06)
Visi 10 matkučių kainuoja 2,50 ar vienas?Gal kvailai paklausiau,bet atsakykit kas pirkot
visas pokas
QUOTE(zinulė @ 2007 07 11, 14:45)
visas pokas
ačiū,reikės šiandien užbėgti,žadu būt šalia,jei nebjauri spalva,galima ir nusipirkt