Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs siūlai...

QUOTE(lotta23 @ 2006 09 01, 10:17)
Tai vadinasi galima rasti net kur kainuoja 6-12 litu uz 100gr.
Labai gerai tada  ax.gif

tikrai galima rasti ir tokią kainą, nes tarkim aš irisinius siūlus perku Gariūnuose( ankščiau pirkdavau vienoje parduotuvėje, tai man pasakė,kad dar turi vietą ir turguje) , tai db jau keletą metų tik ten ir perku siūlus, moku už 100 gr nr. 50 arba nr. 100 irisų 7 lt., tačiau ten yra gana nemažas ir medvilnės, macheros t.t. pasirinkimas....
Atsakyti
O gal galima būtų sužinoti, kurioje tiksliai vietoje Gariūnuose? Nes ten taip aklai nerasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 01, 10:45)
tikrai galima rasti ir tokią kainą, nes tarkim aš irisinius siūlus perku Gariūnuose( ankščiau pirkdavau vienoje parduotuvėje, tai man pasakė,kad dar turi vietą ir turguje) , tai db jau keletą metų tik ten ir perku siūlus, moku už 100 gr nr. 50 arba nr. 100 irisų 7 lt., tačiau ten yra gana nemažas ir medvilnės, macheros t.t. pasirinkimas....

O kaip turguj pirktų siūlų kokybė? Aš perku tik "Verpaluose", kainos ten nemažos, bet kokybė tų brangesnių siūlų gera.

Turguose bijau pirkti, nes gaila darbo, jei siūlai pasirodys nekokybiški. Bet gal tai tik mano prietarai?
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2006 09 01, 12:27)
O kaip turguj pirktų siūlų kokybė? Aš perku tik "Verpaluose", kainos ten nemažos, bet kokybė tų brangesnių siūlų gera.

Turguose bijau pirkti, nes gaila darbo, jei siūlai pasirodys nekokybiški. Bet gal tai tik mano prietarai?

daugiausiai naudoju irisinius siūlus nėriniams, perku jau nemažai metų tuos pačius ir kiek laiko jau tarkim servetėlės ar palaidinukės vasarai po ne vienerių metų atrodo thumbup.gif

P.S. čia vienas iš mano nėrinukų šiais siūliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolanciukas: 01 rugsėjo 2006 - 12:16
Nėrimui skirti siūlai turguje yra labai geri thumbup.gif, išbandyta smile.gif. O visi kiti - reikia žiūrėt pagal sudėtį ir kainą, kuo brangesni tuo geresni. Bet vis tiek turguje jie pigesni nei parduotuvėj mirksiukas.gif
Yra vienas skyrius prie kavinės kur netoli audinių yra, ir paskui, berods pirmoj ar antroj eilėj mastau.gif, viskas tuose geltonose naujose patalpose .
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 09 01, 14:30)
Nėrimui skirti siūlai turguje yra labai geri thumbup.gif, išbandyta smile.gif. O visi kiti - reikia žiūrėt pagal sudėtį ir kainą, kuo brangesni tuo geresni. Bet vis tiek turguje jie pigesni nei parduotuvėj mirksiukas.gif
Yra vienas skyrius prie kavinės kur netoli audinių yra, ir paskui, berods pirmoj ar antroj eilėj mastau.gif, viskas tuose geltonose naujose patalpose .

pritariu, kad nėrimui thumbup.gif , o ir macherą esi pirkusi - patiko , aš ir perku geltonuose-vienas yra toks per du padarytas, tai ten doh.gif kiek tų siūlų pasirinkimo, o ir vaikinas kartais pardavinėja juos, tai gerokai nuleidžia man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2006 08 29, 16:29)
Gal kartais tas kioskelis vėl dirba?  g.gif

Na bent jau užvakar tikrai dirbo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 01, 13:11)
daugiausiai naudoju irisinius siūlus nėriniams,  perku jau nemažai metų tuos pačius ir kiek laiko jau tarkim servetėlės ar palaidinukės vasarai po ne vienerių metų atrodo  thumbup.gif

P.S. čia vienas iš mano nėrinukų šiais siūliukais  mirksiukas.gif

Kaip graziai tu neri, kazkas neitiketino. Ir siulai tai tokie ploni. Daug labai kruopstumo reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 03, 18:20)
Kaip graziai tu neri, kazkas neitiketino. Ir siulai tai tokie ploni. Daug labai kruopstumo reikia  unsure.gif

tiek to čia kruopštumo, nepalyginsi su siuvinėjimu kryželiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes darbstuolytes. Nezinau ar jau kas nors rase, bet Kaune , salia Urmo bazes yra prduotuve "ABC" ten yra siulai pakankamai pigus, lietuviski ir gerai nesiojasi (vilna, pusvilne, sintetika)galima megzti ir rankomis ir masina.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2006 09 02, 10:51)
Na bent jau užvakar tikrai dirbo... bigsmile.gif

o kur tiksliau tas kioskelis randasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2006 09 06, 22:13)
o kur tiksliau tas kioskelis randasi  g.gif

Taigis prie pat autobusų stoties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitani @ 2006 09 04, 01:17)
Sveikos mamytes darbstuolytes. Nezinau ar jau kas nors rase, bet Kaune , salia Urmo bazes yra prduotuve "ABC" ten yra siulai pakankamai pigus, lietuviski ir gerai nesiojasi (vilna, pusvilne, sintetika)galima megzti ir rankomis ir masina.

drinks_cheers.gif labai gera parduotuvė smile.gif paskutinį kartą pirkau ten siūliukus megztiniui, tai tik apie 6 lt užmokėjau blush2.gif
Atsakyti